Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Bagagedrager zadelpennen

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Zadelpen Bagagedrager - Compact model voor racefietsen/MTB

Voor mountainbikes maar ook racefietsen en sport fietsen is de MTB bagagedrager die aan de mtb zadelpen wordt vastgemaakt een uitkomst. Omdat deze een ander fietsframe hebben dan bijvoorbeeld stadsfietsen is het een goede oplossing om ze onder het fietszadel te bevestigen.

Bagagedrager MTB in twee soorten

De bagagedragers voor MTB’s zijn er in twee soorten. De eerste hebben zowel een bevestiging aan de zijkant de fietswielen en aan de zadelpen. De tweede hangen los boven het achterwiel en kunnen niet zoveel bagage houden als bijvoorbeeld een normale bagagedrager. Wanneer u dus veel gewicht mee wilt nemen gebruik dan liever een backpack, zodat u zeker weet dat uw ATB fiets geen mankementen vertoont tijdens het fietsen.

Bagagedrager MTB, smal en compact

Het fijne aan de bagagedragers voor de mountainbike is dat ze niet het achterste deel van de fiets belemmeren, wanneer ze enkel aan de zadelpen zijn bevestigd. Door de smalle omvang blijft de fiets toch licht en compact. Zo kan u uw fiets nog steeds tijdens het rijden op off-road en smalle paden gebruiken. Vergeet tijdens het berijden van gevaarlijkere paden niet uw mtb fietshelm te gebruiken om de kans op verwondingen te verminderen. Ook voldoende vocht, dus sportdranken verpakt in bidons, is belangrijk om uitdroging te voorkomen. bagagedrager zadelpen voordelig online kopen