Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Alpina Anzana Fietshelm, zwart

ID: 1320985

Adviesprijs € 99,95
€ 66,99
- 32 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Hoofdomtrek
  • Choose Hoofdomtrek
    52-57cm sold out online
    57-61cm sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Alpina Anzana Fietshelm, zwart (black matt)

De ALPINA ANZANA ANZANA is geprijsd in het instapmodel van de Enduro-serie. Desalniettemin is hij uitgerust met de beste eigenschappen uit de ALPINA technologiebox en biedt daardoor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Eerst en vooral garandeert het hoogwaardige Run System Ergo Plus een optimale ondersteuning. Met zijn fijne rooster kan hij perfect worden aangepast aan het hoofd. Bovendien kan de hoogte van het verstelsysteem worden aangepast via het geïntegreerde Custom Fit-systeem. Dit resulteert in een veilige pasvorm en optimale bescherming. De buitenmantel van de helm bestaat uit een robuuste polycarbonaatplaat die via het in-mould proces thermisch met de Hi-EPS wordt verbonden. Dit resulteert in een stevige oppervlakteverbinding, wat resulteert in een extra pluspunt in stabiliteit. Dankzij Made in Germany is de hoogste productiekwaliteit tegelijkertijd gegarandeerd.

De ALPINA ANZANA uitrustingslijst bevat ook een groot schild dat het zichtbare gedeelte beschermt, een antibacteriële en afwasbare vulling voor een hoog comfort en een vliegengaas in de ventilatieopeningen aan de voorzijde. U bent perfect voorbereid op uw volgende Enduro-ervaring. Dankzij de nieuwe ALPINA ANZANA.

Run-systeem Ergo Pro
Met het Run System kan de grootte van alle Alpina-helmen individueel worden aangepast met behulp van een soepel lopend roterend wiel. De twee grote vleugelvormige hoofdsteunen zijn opvallende kenmerken van het hoogwaardige Run System Ergo Pro. Ze zijn gemaakt van een tweecomponentenmix van kunststof en rubber. Dit garandeert een maximum aan comfort. Sinds 2014 is het Run System Ergo Pro verkrijgbaar in bijpassende kleuren voor de helm.

Y-clip
Een helm kan alleen de best mogelijke bescherming bieden als hij bij een botsing in de optimale positie blijft staan. De aanpassing en fixatie van de twee riemen onder het oor speelt een beslissende rol. Het Y-Clip-systeem garandeert een millimeter-nauwkeurige afstelling - in enkele seconden.

Ergomatisch
Beproefde honderdduizenden keren en gebruikt op alle Alpina-helmen: de gordelsluiting met de rode drukknop en het meertraps automatisch inklikmechanisme. Ergomatic kan met één hand worden bediend - de band kan naar boven worden losgemaakt, naar beneden worden aangetrokken - en in geval van een val is het niet mogelijk om de vergrendeling automatisch te openen.

De rand beschermt
Edge Protect is een extra polycarbonaat plaat die de Inmold helmen verfijnt. Het bedekt de randen aan de onderkant van de helm. Dit beschermt de Hi-EPS en verhoogt de levensduur van de helm. Tegelijkertijd wordt het nek- en schoudergedeelte van de rijder beschermd tegen verwondingen van de helm bij een impact en contact met de onderrand van de helm.

Luchtstroomopeningen
Een factor die sterk van invloed is op het draagcomfort is de ventilatie van de helm. De strategisch verantwoorde plaatsing van de ventilatieopeningen is bepalend voor een optimale ventilatie van het interieur. De lucht wordt naar binnen geleid, wordt langs het hoofd geleid en kan aan de achterzijde weer naar buiten stromen. Het hoofd is daarom altijd aangenaam geklimatiseerd.

HI EPS
De binnenkant van alle Alpina helmen is gemaakt van Hi-EPS (High Expanded Polystyrene). Het materiaal heeft microscopisch kleine luchtkamers die de krachten absorberen die op de helm werken bij een botsing. Hi-EPS biedt optimale bescherming en maakt tegelijkertijd extra dunne wanddiktes en smalle helmvormen mogelijk.

gedetineerde
In het Inmold productieproces wordt de polycarbonaat helmschaal thermisch verbonden met de Hi-EPS-binnenschaal van het helmlichaam onder grote hitte en druk. Hierdoor ontstaat een grote en onafscheidelijke verbinding tussen de boven- en onderschelp. Voordeel: De helm is zeer licht en tegelijkertijd zeer stabiel.

Keramische schelp
Alle Alpina-helmen die volgens het Inmold-procédé worden vervaardigd, krijgen een robuuste keramische schelp. Een polycarbonaat plaat wordt onder sterke hitte op de vorm van de latere helm gespannen en met hoge druk op de Hi-EPS body gedrukt en er thermisch op aangesloten. De Keramische Schelp wordt gekenmerkt door verschillende kwaliteiten: Het is breuk- en krasbestendig, UV-stabiel en antistatisch.

Aangepaste pasvorm
Custom Fit is een aanpassingssysteem aan de achterkant van het hoofd waarmee u de hoogte van het Run System in verschillende stappen kunt aanpassen. Hierdoor kan de optimale pasvorm van de helm worden aangepast aan een grote verscheidenheid aan hoofdvormen. Drukpunten behoren tot het verleden, de helm past perfect en de veiligheid wordt verhoogd.

In het kort

Keurmerk
Keurmerk
EN 1078
Vizier
Vizier
Vizier

Uitrusting

Doel
Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro
Geslacht
Heren, Dames
Constructie
Helmconstructie:
In-Mold technologie
Functies
Voering:
antibacterieel, afneembare en afwasbare kussens
Bijzonderheden:
insectennet
Uitrusting
Sluitsysteem:
Ergomatische sluiting
Vizier:
Vizier
Technische details
Verstelsysteem:
Start het systeem ERGO PRO, Aangepaste pasvorm, Y-clip
Keurmerk:
EN 1078
Materiaal
Materiaal:
Polycarbonaat, EPS
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1320985
EAN
4003692302427

Meningen van klanten

4.8
4 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
1
5 Sterren
3
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Alpina Anzana Fietshelm, zwart
Pasi
Helm
Vertaald uit Finse Naar origineel
Goede pasvorm op je hoofd en de lip is goede bescherming tegen de zon
28.04.2022
Alpina Anzana Fietshelm, zwart
Jim
Optimale bescherming
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik viel heftig op mijn mountainbike met een uitpuilende linkerslaap. Het piepschuim heeft daarna een klein barstje maar mijn schedel is intact. Het had veel erger kunnen zijn. Tijd voor een nieuwe helm. U kunt hier niet opslaan. Ik raad deze helm ten zeerste aan.
24.08.2020
Alpina Anzana Fietshelm, zwart
Rob
Zeer comfortabel om te dragen
Vertaald uit Duitse Naar origineel
De helm past zeer goed en is bovendien zeer goed aan te passen aan het betreffende hoofd. Glijdt niet uit en knijpt niet op lange en enigszins ruige tochten / afdalingen. Aanbevelen.
11.06.2020