Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Alpina Comox Helm, zwart

ID: 1321054

Adviesprijs € 159,95
€ 108,99
- 31 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Hoofdomtrek
  • Choose Hoofdomtrek
    52-57cm sold out online
    57-62cm sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Alpina Comox Helm, zwart (black matt)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Veilig, licht, kort schild, coole stijl. De COMOX is een variabele en comfortabele helm voor op de trails. Voor elk spoor.
De combinatie van een goede pasvorm, een coole look en veel bescherming is het antwoord op bijna alles. De COMOX is extreem goed geventileerd, wat hem geschikt maakt voor enduro, all-mountain en trial gebruik. Het is aan jou. Met het Run System Ergo Flex 2 is een licht en comfortabel verstelsysteem ingebouwd in de COMOX. De filigraanconstructie nestelt zich perfect tegen het hoofd en verhoogt zo de bescherming. Er is een gezegde onder motorrijders dat er nooit een slechte dag is op de motor. Met de COMOX endurohelm, is dat waar.

Loopsysteem Ergo Flex
Met het Run System kan de maat van de helm op alle Alpina-helmen individueel worden aangepast via een lichtlopende draaiknop. Het Run System Ergo Flex is Alpina's lichtste en meest comfortabele aanpassysteem. De filigraanconstructie nestelt zich gelijkmatig tegen het hoofd en verhoogt zo de bescherming. Het Run System Ergo Flex kan via een fijn raster worden afgesteld - er bestaat geen individuelere, soepelere en comfortabelere manier om een helm af te stellen.

Y-Clip
Een helm kan alleen de best mogelijke bescherming bieden als hij bij een botsing in de optimale positie blijft. De afstelling en bevestiging van de twee bandjes onder het oor spelen een doorslaggevende rol. Het Y-clip systeem garandeert een millimeter nauwkeurige pasvorm - in enkele seconden.

Luchtstroom Ontluchting
Een factor die het draagcomfort sterk beïnvloedt, is de ventilatie van de helm. De strategisch verstandige plaatsing van de ventilatieopeningen is van cruciaal belang voor een optimale ventilatie van het interieur. De lucht wordt naar binnen geleid, langs de kop geleid en kan er aan de achterkant weer uit stromen. Het hoofd is dus altijd aangenaam geklimatiseerd.

HI-EPS
De binnenschaal van alle Alpina-helmen is gemaakt van Hi-EPS (High Expanded Polystyrene). Het materiaal heeft microscopisch kleine luchtkamers die de krachten absorberen die tijdens een botsing op de helm inwerken. Hi-EPS zorgt voor optimale bescherming en maakt tegelijkertijd extra dunne wanddiktes en smalle helmvormen mogelijk.

Keramische schelp
Alle helmen van Alpina die volgens het Inmold-proces zijn vervaardigd, krijgen een robuuste keramische schaal. In dit proces wordt een polycarbonaatplaat onder hoge hitte uitgerekt tot de vorm van de latere helm en onder hoge druk op het Hi-EPS-lichaam geperst en er thermisch aan gelijmd. De Keramische Schelp wordt gekenmerkt door verschillende kwaliteiten: Het is breuk- en krasbestendig, UV-stabiel en antistatisch.

In het kort

Keurmerk
Keurmerk
EN 1078
Vizier
Vizier
Vizier

Uitrusting

Doel
All Mountain / Trail, Enduro
Geslacht
Heren, Dames
Constructie
Helmconstructie:
In-Mold technologie
Functies
Functie:
Met riem verstelsysteem
Bijzonderheden:
insectennet, Verticaal verstelsysteem
Uitrusting
Vizier:
Vizier
Materiaal
Materiaal:
EPS, Polycarbonaat
Technische details
Keurmerk:
EN 1078
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1321054
EAN
4003692302571

Meningen van klanten

4.7
3 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
1
5 Sterren
2
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Alpina Comox Helm, grijs
Roland
Geweldige MTB-helm
Vertaald uit Duitse Naar origineel
De helm is geweldig op alle gebieden. Pasvorm, ventilatie, pasvorm tijdens het rijden, comfortabel zachte banden. Makkelijk te gebruiken kliksluiting. Niet voor niets de test in MTB magazine gewonnen
07.10.2021
Alpina Comox Helm, zwart
Oliver
Xc2911
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Geweldige helm. Ingenieuze ventilatie. Zeer goede pasvorm. Het enige negatieve, het zit erg diep in het gezicht. Hierdoor wordt de bril op uw neus geduwd. Ik ga een andere bril proberen. Ik hoop dat het dan werkt.
09.09.2021
Alpina Comox Helm, zwart
Wolfgang M.
Geweldige helm
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Niet goedkoop, maar topkwaliteit en comfort.
08.07.2021