Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Alpina Haga Helm, wit

ID: 1096886

Adviesprijs € 99,95
€ 54,99
- 44 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Hoofdomtrek
  • Choose Hoofdomtrek
    51-56cm sold out online
    55-59cm sold out online
    58-63cm sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Alpina Haga Helm, wit (white)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De Haga is de nieuwe stadshelm van Alpina: sportief, dynamisch en tegelijkertijd gereduceerd, schoon. De Haga combineert deze kenmerken. De fietshelm is gemaakt voor sportieve pendelaars en stadsfietsers die hoge eisen stellen aan hun eigen stijl en veiligheid. Dankzij Hi-EPS, een perfecte pasvorm en de inmould constructie, biedt de Haga optimale bescherming bij een eventuele impact. Een geïntegreerd achterlicht is zo gepositioneerd dat het ook van opzij duidelijk zichtbaar is. Deze positionering betekent dat de vervoerder eerder wordt gezien door andere weggebruikers.

De beproefde Alpina pasvorm zorgt ervoor dat de fietshelm perfect past, niet wegglijdt, niets knelt. De dynamisch ontworpen helm blijft niet alleen een lichte en moderne urban look creëren, maar zorgen er ook voor dat het hoofd optimaal wordt geventileerd. Dit zorgt voor een koel hoofd, veilige beslissingen in het verkeer en maximaal comfort.

Luchtstroom Ventilatie
Een factor die het draagcomfort sterk beïnvloedt is de ventilatie van de helm. De strategisch verantwoorde opstelling van de ventilatieopeningen is bepalend voor een optimale ventilatie van het interieur. De lucht wordt naar binnen geleid, er wordt langs het hoofd geleid en kan aan de achterkant wegstromen. Het hoofd is dus altijd aangenaam geklimatiseerd.

Keramisch omhulsel
Alle helmen van Alpina, die volgens het Inmold-procédé worden vervaardigd, zijn voorzien van een robuuste keramische schaal. Een polycarbonaat plaat wordt onder hoge warmte uitgerekt tot de vorm van de toekomstige helm en met hoge druk op het Hi-EPS lichaam geperst en thermisch verlijmd. De Ceramic Shell kenmerkt zich door verschillende kwaliteiten: Het is breuk- en krasbestendig, UV-stabiel en antistatisch.

Inmall-technologie
In het Inmold-productieproces wordt de bovenzijde van de polycarbonaat helm thermisch gebonden aan de Hi-EPS-binnenzijde van het helmlichaam onder hoge warmte en druk. Hierdoor ontstaat een groot oppervlak en een onafscheidelijke verbinding tussen de boven- en onderschelp. Voordeel: De helm is zeer licht en tegelijkertijd zeer stabiel.

Hi-EPS
De binnenschaal van alle Alpina helmen is gemaakt van Hi-EPS (High Expanded Polystyrene). Het materiaal heeft microscopisch kleine luchtkamers die de krachten absorberen die op de helm werken in geval van een impact. Hi-EPS biedt optimale bescherming en maakt tegelijkertijd extra dunne wanddiktes en smalle helmvormen mogelijk.

Ergonomische
Honderdduizend keer bewezen en gebruikt in alle Alpina helmen: de riemgesp met de rode drukknop en de meerfasige automatische vergrendeling. De Ergomatic kan met één hand worden bediend - omhoog kan de riem worden losgemaakt, omlaag kan de riem worden aangetrokken - en in geval van een val is het niet mogelijk om het sluitmechanisme vanzelf te openen.

Y-Clip
Een helm kan alleen de best mogelijke bescherming bieden als hij in de optimale positie blijft bij een botsing. Het afstellen en fixeren van de twee banden onder het oor speelt een doorslaggevende rol. Het Y-clipsysteem staat garant voor een nauwkeurige afstelling tot op de millimeter - in enkele seconden.

In het kort

Keurmerk
Keurmerk
EN 1078
Vizier
Vizier
Vizier
Aantal
Aantal
20

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Trekking, Fietsreizen, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Allround / Beginners, Dagelijks fietsen, Pendelen, Cross
Geslacht
Heren, Dames
Constructie
Helmconstructie:
In-Mold technologie
Functies
Bijzonderheden:
insectennet
Ventilatieopeningen
Aantal:
20
Uitrusting
Sluitsysteem:
Ergomatisch
Vizier:
Vizier
Technische details
Verstelsysteem:
Y-Clip
Keurmerk:
EN 1078
Afmetingen
Gewicht:
300,00 g
Materiaal
Materiaal:
HI-EPS
Levering
Levering:
1 x Alpina Haga Helm
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1096886
EAN
4003692295255

Meningen van klanten

4.9
9 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
1
5 Sterren
8
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Alpina Haga Helm, zwart
Klaus
Alpina Helm Haga
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Super geweldige helm, perfecte pasvorm, optimale schroefdop, zeer licht en comfortabel om te dragen.
16.06.2022
Alpina Haga Helm, grijs
Judith
Alpine helm
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Zeer goede kwaliteit, goede pasvorm
13.05.2022
Alpina Haga Helm, wit
Christian
Beoordeling: sterk aanbevolen
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Deze helm past TOP, ziet er TOP uit, handling is TOP, prijs/prestatieverhouding is TOP, knipperlicht op de rug als veiligheidsvoorziening is TOP 😊👍😎
05.05.2022