Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Alpina Haga LED Helm, zwart

ID: 1096865

Adviesprijs € 169,95
€ 85,99
- 49 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Hoofdomtrek
  • Choose Hoofdomtrek
    51-56cm sold out online
    55-59cm sold out online
    58-63cm sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Alpina Haga LED Helm, zwart (black matt)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De Haga LED is de nieuwe stadshelm van Alpina. Het allerbelangrijkste bij de ontwikkeling van een helm is veiligheid. Daarom beschermt de Haga LED in geval van een impact met schokabsorberende Hi-EPS, een perfecte pasvorm en de Inmold constructie. De geïntegreerde LED-technologie begint al voor het ergste geval: ze wil ongevallen voorkomen. Omdat degenen die eerder gezien worden, niet over het hoofd worden gezien. En het hoofd, als hoogste punt van een fietser, is perfect voor extra veiligheid. De discreet gebruikte LED's verlichten de fietshelm en stellen hem en zijn drager in het beste licht voor. Ongeacht of het knippert, oscillerend of permanent verlicht is. Sportief, dynamisch en tegelijkertijd gereduceerd, schoon. De Haga combineert deze kenmerken.

Hij is gemaakt voor sportieve actieve forenzen en stadsfietsers die hoge eisen stellen aan hun eigen stijl. De beproefde Alpina pasvorm zorgt ervoor dat de fietshelm perfect past, niet verschuift en niet knelt. De dynamisch vormgegeven helmstangen zorgen niet alleen voor een lichte en moderne urban look, maar ook voor een optimale ventilatie van het hoofd. Dit zorgt voor een koel hoofd, veilige beslissingen in het verkeer en maximaal comfort.

Loopsysteem Ergo Flex
Met het Run System kan de maat van de helm op alle Alpina-helmen individueel worden aangepast via een lichtlopende draaiknop. Het Run System Ergo Flex is Alpina's lichtste en meest comfortabele aanpassysteem. De filigraanconstructie nestelt zich gelijkmatig tegen het hoofd en verhoogt zo de bescherming. Het Run System Ergo Flex kan via een fijn raster worden afgesteld - er bestaat geen individuelere, soepelere en comfortabelere manier om een helm af te stellen.

Luchtstroom Ontluchting
Een factor die het draagcomfort sterk beïnvloedt, is de ventilatie van de helm. De strategisch verstandige plaatsing van de ventilatieopeningen is van cruciaal belang voor een optimale ventilatie van het interieur. De lucht wordt naar binnen geleid, langs de kop geleid en kan er aan de achterkant weer uit stromen. Het hoofd is dus altijd aangenaam geklimatiseerd.

Keramische schelp
Alle helmen van Alpina die volgens het Inmold-proces zijn vervaardigd, krijgen een robuuste keramische schaal. In dit proces wordt een polycarbonaatplaat onder hoge hitte uitgerekt tot de vorm van de latere helm en onder hoge druk op het Hi-EPS-lichaam geperst en er thermisch aan gelijmd. De Keramische Schelp wordt gekenmerkt door verschillende kwaliteiten: Het is breuk- en krasbestendig, UV-stabiel en antistatisch.

Hi-EPS
De binnenschaal van alle Alpina-helmen is gemaakt van Hi-EPS (High Expanded Polystyrene). Het materiaal heeft microscopisch kleine luchtkamers die de krachten absorberen die tijdens een botsing op de helm inwerken. Hi-EPS zorgt voor optimale bescherming en maakt tegelijkertijd extra dunne wanddiktes en smalle helmvormen mogelijk.

Inmold technologie
In het Inmold-productieproces wordt de bovenschaal van de helm van polycarbonaat onder hoge hitte en sterke druk thermisch aan de Hi-EPS binnenschaal van het helmlichaam gelijmd. Hierdoor ontstaat een groot oppervlak en een onlosmakelijke verbinding tussen de bovenste en onderste schelpen. Voordeel: De helm is zeer licht en tegelijkertijd uiterst stabiel.

In het kort

Keurmerk
Keurmerk
EN 1078
Vizier
Vizier
Vizier

Uitrusting

Doel
Trekking, Fietsreizen, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Dagelijks fietsen, Pendelen, Cross
Geslacht
Heren, Dames
Constructie
Helmconstructie:
In-Mold technologie
Functies
Functie:
Met riem verstelsysteem
Bijzonderheden:
verlichting
Uitrusting
Sluitsysteem:
Ergonomische ratelslot
Vizier:
Vizier
Levering
Levering:
1 x Alpina Haga LED Helm
Technische details
Keurmerk:
EN 1078
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1096865
EAN
4003692296153

Meningen van klanten

4.0
1 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
1
5 Sterren
0
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Alpina Haga LED Helm, zwart
Tami
Excellent!
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Super
13.11.2021