U kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en uw aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Uw bestelling wordt verwerkt.

Beleef meer! - Alles voor fietstochten

Avid

43 Producten
Sorteren
 
Pagina 1 van
1

Avid - Schijfremmen voor uw veiligheid

Veiligheid is erg belangrijk in de wielersport. Goede remmen komen natuurlijk de veiligheid ten goede. Tegenwoordig worden veel fietsen en mountainbikes met schijfremmen uitgevoerd. Alleen zijn niet alle schijfremmen van de zelfde kwaliteit. Een schijfrem moet je goed kunnen doseren onder alle omstandigheden. Zo moet het bij regen niet zijn dat uw remmen ineens niet of minder functioneren. De schijfremmen van Avid geven u vertrouwen en controle. Avid is niet voor niets marktleider op het gebied van:
  • Schijfremmen
  • Remhendels
  • Remblokken
Avid remmen koopt u bij fietswinkel bikester

Avid remmen en gecontroleerd tot stilstand komen

Een fiets hard laten remmen is niet heel moeilijk maar om dit gedoseerd en gecontroleerd te doen op iedere ondergrond is een goed remsysteem nodig. Op het asfalt kunt u bijvoorbeeld veel harder remmen als op gras of losse stenen, toch moet u op elke ondergrond het zelfde vertrouwen in uw remmen kunnen hebben. De fietsremmen van Avid kunnen zowel de hoge belasting die bij mountainbiken ontstaan met gemak aan en tegelijkertijd hebben ze de finesse om gecontroleerd een asfalt downhill zonder ongelukken te volbrengen. De remhendels worden vaak onderschat maar die zijn minstens zo belangrijk als de remmen zelf. De juiste remhendels stellen u in staat om gecontroleerd te remmen terwijl u toch uw stuur goed kunt vasthouden. Kies de remhendels die goed bij u passen, kijk daarbij onder anderen met hoeveel vingers u remt.

Avid accessoires zijn van dezelfde kwaliteit

Of het nu om remblokken, remkabels, remhendels of andere accessoires van Avid gaat, alle producten zijn van dezelfde hoge kwaliteit die u vertrouwen geven en nog belangrijker zorgen voor maximale veiligheid.


Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld ju nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes