Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Basil Buddy Hondenfietsmand KF 32l, blauw

ID: 1299121

Adviesprijs € 134,99
€ 106,99
- 20 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Basil Buddy Hondenfietsmand KF 32l, blauw (faded denim)

De Basil Buddy KF hondenfietsmand is perfect als u graag met uw hond fietst. Bevestig het robuuste plastic mandje gewoon aan de voorkant van je fiets. Het is afneembaar.

Met de Basil Buddy hondenfietsmand KF voor vooraan kunt u uw hond (of kat) overal mee naartoe nemen. De blauwe mand meet 45 x 32 x 22 cm, dus perfect voor kleinere honden. De fietsmand wordt geleverd met een kussen om je viervoeter comfortabel te houden en heeft een riem om hem stevig vast te binden. De mand is gemaakt van niet-giftige en robuuste kunststof. Op deze manier kunt u de mand gemakkelijk schoonhouden en het kan een paar keer kloppen. Hier zijn te veel veilige kilometers op de fiets met uw hond!

De Basil Buddy is eenvoudig te monteren met de bijgeleverde Basil KF stuurbevestiging. Om de veiligheid van uw viervoeter te garanderen, mag de Basil Buddy KF alleen worden gemonteerd in combinatie met de Basil KF stuurhouder. Bevestig de Basil KF-stuurhouder eenvoudigweg aan uw fietsstuur. Dan klikt u op het mandje op dat systeem. Wil je een ritje maken zonder je viervoeter? Dan klikt u het mandje net zo gemakkelijk af. De Basil KF stuurbeugel past op (bijna) alle fietsen, zelfs op uw elektrische fiets dankzij de extra meegeleverde verbredingselementen.

Details

  • Gemakkelijk te bevestigen aan elke fiets, zelfs voor e-bikes

In het kort

Materiaal
Materiaal
Kunststof
Volume (l)
Volume (l)
32
Bijlading
Bijlading
5,00 kg

Uitrusting

Doel
Dagelijks fietsen
Belangrijkste informatie
Type:
Voorwielmand
Bijlading:
5,00 kg
Materiaal
Materiaal:
Kunststof
Houder
Type:
Bevestiging van het stuur
Maat
Afmetingen (L x B x H):
45 x 32 x 22
Volume (l):
32
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1299121
EAN
8715019200205

Meningen van klanten

4.0
2 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
1
4 Sterren
0
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Basil Buddy Hondenfietsmand KF 32l, blauw
Olli
De mand heeft een goed formaat, maar heeft slechts een draagvermogen van 5 kg
Vertaald uit Finse Naar origineel
Het pakket ziet er goed uit en de mand is echt goed voor middelgrote poedels die graag worden rondgedragen. De lichtheid van de stangbevestiging was echter een lichte teleurstelling. De presentatie vermeldde geen gewichtslimiet, slechts 5 kg werd vermeld in de instructies. Anders is het product geweldig. Ik denk dat ik wat metaalwerk moet gaan doen...
27.07.2022
Basil Buddy Hondenfietsmand KF 32l, blauw
Holly's chauffeur
Ervan overtuigd dat mijn beste vriend veilig is
Vertaald uit Engelse Naar origineel
Ik hou zo veel van mijn Basil Buddy dat ik er net ook een voor mijn broer heb gekocht. Nu kunnen we om de beurt mijn hondje dragen, die er ook dol op is. Ze is niet zo dol op de basket, maar als we eenmaal op gang zijn, heb ik Ben verteld dat ze achterover leunt en 'zwaait' naar haar bewonderende fans. Chauffeurs stoppen echt om me te vertellen hoe cool het is! Mijn enige probleem is dat er geen regenhoes is. Mijn oplossing? Ik heb de buitenkant van een ronde cakevorm aan de mand bevestigd en er een parapluhoed aan vastgemaakt. Houdt de regen tegen, beschermt haar tegen de zon en maakt ons nog beter zichtbaar voor andere weggebruikers. Ze zijn niet goedkoop, maar wat zou je betalen om te voorkomen dat je hond wordt gespietst door de scherven van bijvoorbeeld een rieten mand, in het geval van een ongeluk?
28.08.2021