U kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en uw aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Uw bestelling wordt verwerkt.

ZOMER SOLDEN - Warmt op met fietsuitrusting van de beste merken | Tot 70% goedkoper
NL
FR

Blackburn

44 Producten
Prijs in €
Klantenbeoordelingen
Sorteren
 
Pagina 1 van
1

Blackburn - Fietsaccessoires van hoge kwaliteit

Blackburn is in 1975 opgericht door Jim Blackburn. Jim Blackburn is een professionele wielrenner. Jim Blackburn vindt dat fietsaccessoires minstens zo belangrijk zijn als de fietsonderdelen zelf. Goede fietsaccessoires zorgen ervoor dat u comfortabel fiets en zullen uw veiligheid tijdens een fietstocht vergroten. Op

Blackburn fietspomp, de eerste handzame fietspomp

Jim Blackburn heeft de eerste aluminium
bagagedrager ontworpen. Een aluminium bagagedrager met een aantrekkelijk ontwerp, goede kwaliteit en lange levensduur. Tegenwoordig zijn aluminium bagagedragers niet meer weg te denken bij fietsen. Met een bagagedrager kunt u eenvoudig boodschappen en andere producten meenemen. En hoewel de meeste bagagedragers tot 25kg graag spring je met een bagagedrager ook makkelijk met z’n tweeën op de fiets. Blackburn levert nog steeds goede kwaliteit fietsaccessoires en fietsonderdelen waar ze sinds 1975 bekend om staan. Tegenwoordig loopt het assortiment van Blackburn heel erg uiteen, zo hebben ze:
  • Bidonhouders
  • Fitness trainings apparatuur
  • Fietsverlichting
  • Fietspompen
In 1991 komt de eerste handzame fietspomp voor de racefiets op de markt. Deze fietspomp is duurzaam en licht en is voorzien van een goede pomphouder. De fietspomp kan de band van een racefiets oppompen tot 10 BAR en is voorzien van een manometer om de bandenspanning af te lezen. Tegenwoordig heeft Blackburn ook de airtower uitgebracht een fietspomp met nanometer waarmee u binnen no-time uw fietsbanden op kunt pompen.

Backburn fietsaccessoires zijn compatible met veel fietsmerken

Naast fietspompen kunt u op bikester.be ook andere fietsaccessoires van Blackburn bestellen. Zo biedt