Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Bosch Kiox BUI330 Display Headunit voor E-bike systeem 2, zwart

ID: 1324882

Adviesprijs € 219,00
€ 132,99
- 39 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Bosch Kiox BUI330 Display Headunit voor E-bike systeem 2, zwart (anthracite)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Klein display, hoge prestaties
Klein, genetwerkt en toonaangevend: Kiox opent de toegang tot de digitale wereld voor sportieve eBikers via de eBike Connect-smartphone-app en navigeert u nu naar uw bestemming. Het robuuste kleurendisplay toont u de route en uw ritgegevens in één oogopslag - en dankzij de aparte regeleenheid heeft u de eBike altijd onder controle. Kiox registreert de ritten en stuurt alle relevante gegevens via de via Bluetooth verbonden smartphone naar het online portaal eBike Connect. In een netwerk met een hartslagmeter via Bluetooth kan de training ook optimaal worden aangepast. Dit maakt Kiox tot uw perfecte metgezel - voor sportieve tochten en het avontuur van Connected Biking.

HIGHLIGHTS

Navigatie
Altijd op de goede weg: De nieuwe navigatiefunctie van Kiox helpt u bij het verkennen van onbekende gebieden. De navigatie wordt gestart via de smartphone. De boordcomputer is ermee verbonden via Bluetooth en toont de geplande tour op het display als een lijn die u de route toont.

Nauwkeurige oriëntatie
Als het pad het doel is: De nieuwe navigatiefunctie van de boordcomputer is optimaal aangepast aan de behoeften van sportieve eBikers. De weergave op het display draait in de bewegingsrichting tijdens het rijden en Kiox toont ook de afstand tot het doel. Op deze manier kunnen tracks heel gemakkelijk worden afgespeeld.

Eenvoudig routes plannen
Gemakkelijk naar je eigen tour: U kunt de routes eenvoudig plannen in de eBike Connect-app of in de online portal en deze via de app naar Kiox sturen. In een netwerk met komoot of Outdooractive kunnen veel meer routes in de buurt worden ontdekt.

Weergave aanpassen
Voor de zeer persoonlijke rijervaring: Schermen en selectie van de weergegeven ritgegevens kunnen eenvoudig worden geconfigureerd op Kiox en zo worden aangepast aan uw eigen behoeften. Zodat u zich volledig kunt concentreren op wat u leuk vindt: eBiking.

Recordactiviteiten
De verbinding met de genetwerkte eBike-wereld van Bosch: Alle relevante ritgegevens worden opgenomen door Kiox en overgebracht naar de eBike Connect app wanneer deze via Bluetooth is verbonden. Na de reis kunnen alle activiteiten worden geëvalueerd in de app of in de online portal.

Automatisch synchroniseren
Altijd alle informatie bij de hand: De gegevens worden automatisch gesynchroniseerd tussen Kiox en de app via Bluetooth. Software-updates kunnen ook gemakkelijk en draadloos worden gedownload naar de boordcomputer.

VEILIGHEID

Bepaal fitnessgegevens
Voor de dagelijkse training: De boordcomputer biedt real-time informatie met alle belangrijke trainingsgegevens en geeft de cadans, het calorieverbruik of uw eigen prestaties weer. Dit maakt het gemakkelijker om fitnessdoelen te stellen en te bereiken.

Optimaliseer de training
Nog efficiëntere eBike: Kiox kan via Bluetooth met een hartslagmeter worden verbonden. Zo bent u altijd op de hoogte van het actuele hartslagbereik en kunt u uw training optimaal aanpassen.

Verhoog de motivatie
Verbeter uw conditie met Kiox: De boordcomputer informeert u of hij boven of onder uw persoonlijke gemiddelde snelheid rijdt. Dit zal u aanmoedigen om beter te presteren. Na de rit kunnen alle opgenomen fitnessgegevens ook met Strava worden gedeeld - voor een perfect overzicht van de training.

Fancy design
Klein, maar groot in ontwerp: Het compacte en handige display zorgt voor een opgeruimd stuur en een minimalistische eBike look. Het scherm is geoptimaliseerd voor de best mogelijke leesbaarheid met een gedurfd kleurenschema en een duidelijke gebruikersinterface.

Praktische magnetische houder
Perfect voor sportief gebruik: Snelle opberging en toch veilige bevestiging - dankzij de magnetische houder kan de boordcomputer eenvoudig worden verwijderd en bevestigd. Zoals veel buitenapparaten heeft Kiox een klein oogje dat aan de onderrand is geplaatst en dient om een riem aan te bevestigen.

Breekbaar glas
Of het nu gaat om vuil of stenen: De display van krasbestendig glas is een robuuste metgezel op het parcours of in de stad.

Verre Compact
Alles blijft hier onder controle: De boordcomputer kan eenvoudig met de duim worden bediend met de knoppen op de aparte besturingseenheid. De duidelijk voelbare knopdruk geeft de bestuurder duidelijke feedback.

eBike Connect App

Kiox ontmoet Smartphone
Met de eBike Connect-app kan Kiox via Bluetooth Low Energy met de smartphone worden verbonden. Daar kun je bepaalde instellingen wijzigen of je eigen activiteiten evalueren - voor een zeer persoonlijke, netwerk- en interactieve eBike-ervaring.

eBike Connect online portaal

Alle gegevens in één oogopslag
In het onlineportaal eBike Connect hebben eBikers alle relevante informatie in één oogopslag op een tablet of PC. Kiox gebruikt de internetverbinding van de smartphone om gegevens over te brengen naar het online portaal.

Details

  • - Let op: Voor een volledige ombouw is de Bosch Kiox Retrofit Kit nodig!
Alle modellen uit de serie Bosch Kiox laten zien

In het kort

Gewicht
Gewicht
60,00 g
Compatibiliteit fabrikant
Compatibiliteit fabrikant
Bosch

Uitrusting

Doel
Trekking, Fietsreizen, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Bikepacking, Cross
Verenigbaarheid
Compatibiliteit fabrikant:
Bosch
Belangrijkste informatie
Compatibiliteit:
Gen2: Actieve lijn (BDU2XX), Prestatielijn/snelheid (BDU2XX), Prestatielijn CX (BDU2XX) / Gen3: Actieve lijn (BDU3XX), Active Line Plus (BDU3XX), Prestatielijn (BDU3XX) / Gen4: Prestatielijn CX (BDU4XX), Prestatie Lijnsnelheid (BDU4XX), Laadlijn/
Waterdicht:
ja
Functies
Functie:
Accu capaciteit, Huidige snelheid, Rijmodus, De tijd, Bereik, Gemiddelde snelheid, Foutmeldingen
Afmetingen
Gewicht:
60,00 g
Levering
Inhoud / levering grootte:
Toon Kiox
Energievoorziening
Type stekker:
USB-stekker
Modeljaar
2024
Artikelnummer
1324882
EAN
4054289000066

Video

Meningen van klanten

3.0
4 Klantenbeoordelingen
1 Ster
2
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
2
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Bosch Kiox BUI330 Display Headunit voor E-bike systeem 2, zwart
Franz
**
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Helaas, TIJDENS EEN ZEER ROCKY-afdaling, kwam de KIOX los van de beugel en was nergens meer te vinden Na klacht bij Bosch werd een negatieve afwijzing afgegeven omdat de garantie was verlopen
30.04.2023
Bosch Kiox BUI330 Display Headunit voor E-bike systeem 2, zwart
Niels
Eigenlijk geweldig, helaas na twee jaar geen Bluetooth functie meer
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik ben zeer tevreden met mijn fiets en ook met het Kiox bedieningspaneel. Helaas werkt de Bluetooth functie na twee jaar niet meer en weet ook de rijwielhandelaar niet wat te doen. Bosch verwijst je altijd gewoon door naar de fietsenmaker. Het fijne is dat de fiets alleen rijdt zonder navigatiefunctie.
05.02.2023
Bosch Kiox BUI330 Display Headunit voor E-bike systeem 2, zwart
Roland
Kiox
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
25.07.2022