Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Campagnolo Ekar Pro-Tech Crankstel Set 13-speed 9-36T

ID: 1325854

Adviesprijs € 355,95
vanaf € 127,99
- 64 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Pedaalarmlengte
  • Choose Pedaalarmlengte
    165mm sold out online
    170mm sold out online
    172,5mm sold out online
    175mm sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Campagnolo Ekar Pro-Tech Crankstel Set 13-speed 9-36T

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Het crankstel is het hart van het nieuwe 1x Ekar systeem met zijn kettingbladopties die een breed scala aan gebruiksmogelijkheden bestrijken.

Natuurlijk is het gebruik van een enkel kettingblad gemakkelijk: geen voorderailleur, aanzienlijk minder gewicht, minder bewegende onderdelen die vuil kunnen ophopen en obstakels kunnen veroorzaken, en een hoge mate van veiligheid van de aandrijfketting zonder onnodige kettingbladoverlapping - de perfecte oplossing voor gravelpaden. De twee UD carbon cranks hebben ashelften van AISI 630 staal, in lijn met de slimme combinatie van materialen die gebruikt wordt in de hele Ekar groep, met als doel lichtgewicht componenten te verkrijgen met optimale efficiëntie en duurzaamheid. Dankzij de nieuwe ProTech technologie zijn de twee ashelften in de trapas verbonden door één enkele sterke bout. Het overgedimensioneerde roestvrijstalen lager bevindt zich op de pedaalkruk en is aan de ashelft bevestigd voor maximale soepelheid en sterkte - en om gemakkelijk toegankelijk te zijn voor inspectie en onderhoud zonder de lagerschalen te hoeven verwijderen.

Er zijn vier kettingbladen mogelijk: Adventure heeft 38 tanden; Pure Gravel heeft 40T, Fast Gravel heeft 42T en eGravel 44T. Hun geoptimaliseerde ontwerp zorgt voor een efficiënt aandrijfsysteem en een maximale betrouwbaarheid van de aandrijfketting. De lichte en resistente kettingbladen van 7075 aluminium zijn gemakkelijk te vervangen: Ze kunnen gemakkelijk van de vier crankarmen worden losgeschroefd zonder dat het crankstel hoeft te worden verwijderd. De vier crankarmen, die asymmetrisch zijn geplaatst voor een optimale verdeling van de belasting, hebben een boutcirkel van 123 mm. Door de kettingbladen te verwisselen, kunt u gemakkelijk en efficiënt uw overbrengingsverhouding veranderen tijdens het rijden op verschillende soorten trails. Het Ekar crankstel heeft vier verschillende cranklengtes - 165, 170, 172,5 en 175 mm - om geschikt te zijn voor fietsers en fietsen van elk type. Op sommige gravelbikes met een lage trapas worden meestal de kortere cranks gebruikt om te voorkomen dat ze vast komen te zitten op oneffen en onvoorspelbare ondergrond. Een Q-factor van 145,5 mm biedt een comfortabele en efficiënte manier van trappen, ongeacht je lengte. De UD carbon crankarmen hebben afneembare beschermkappen aan het uiteinde om je onderdelen er als nieuw te laten uitzien op elk terrein dat je aandoet.

ProTech
De gepatenteerde ProTech technologie met dubbele afdichting verbindt de twee ashelften stevig met elkaar in de trapas en beschermt de lagers tegen het binnendringen van water en modder, waardoor hoge prestaties en een lange levensduur worden gegarandeerd, zelfs onder de slechtste omstandigheden. De innovatieve en beproefde Ultra-Torque-technologie is ontwikkeld in Gravel-vorm De Hirth-vertanding van het ProTech-systeem heeft zelfcentrerende en zelfuitlijnende tanden in het midden van de pedaalkrukas, waar de uiteinden van de ingebouwde ashelften samenkomen.

De ashelften worden vastgezet met een enkele, overgedimensioneerde, beschermde schroef. Hun precieze pasvorm kan zelfs de uitlijnfouten compenseren die sommige carbon frames kunnen hebben door de minieme tolerantieverschillen bij de fabricage. De koppeloverdracht van het ProTech cranksysteem is even efficiënt als die van een enkele steekas en lichter. Het is ook duurzamer omdat het beter beschermd is dan andere systemen. Het oversized roestvrijstalen lager op de crank buiten de trapasschalen biedt maximale stijfheid, soepelheid en sterkte dankzij de vergrote diameter van de pedaalassen.

Details

  • alleen compatibel met IC21 of OC21 schelpen
Alle modellen uit de serie Campagnolo Ekar laten zien

In het kort

Gewicht
Gewicht
610,00 g
Q-factor
Q-factor
146 mm
Kruisgat
Kruisgat
123 mm
Kettinglijn
Kettinglijn
45,50 mm
Aantal kettingbladen
Aantal kettingbladen
1 kettingblad

Uitrusting

Doel
Gravel
Crank
Te gebruiken met:
13-speed
Model:
4-armig
As opname:
Ultra Torque
Kruisgat:
123 mm
boutcirkel:
Campagnolo
Kettinglijn:
45,50 mm
Tandwiel
Q-factor:
146 mm
Kettingbladen
Aantal kettingbladen:
1 kettingblad
Overbrenging:
38 tanden
Materiaal
Crankarmen:
Ultra-Torque ashelften van AISI 630 staal en UD carbon krukarmen
Afmetingen
Gewicht:
610,00 g
Levering
Levering:
1x crankstel met lager zonder schalen
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1325854

Video

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product