Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Castelli Free Sanremo 2 Tri Suit korte mouwen Heren, zwart

ID: 1106771

Adviesprijs € 189,95
€ 97,99
- 48 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten
Maattabel

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Maat
  • Choose Maat
    Vind jouw maat
    Productspecifieke maatinformatie:
    Maat valt kleiner uit
    Fit:
    Nauwsluitende pasvorm
    S sold out online
    M sold out online
    L sold out online
    XL sold out online
    XXL sold out online
    3XL sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Castelli Free Sanremo 2 Tri Suit korte mouwen Heren, zwart (black)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De sterke all-round uit één stuk
De beste triatleten zijn diegenen die het meest in balans zijn in alle disciplines. Daarom heeft Castelli zoveel in dit eendelige stuk gestopt.

Lopen - Op dit punt in de race, begint de vermoeidheid toe te slaan. U zult genieten van het comfort van dit eendelige stuk. Het Sanremo ontwerp met de opening aan de voorkant laat u rechtop lopen en u kunt het openen om gemakkelijker naar het toilet te gaan of wanneer het te warm wordt. De materialen zijn sneldrogend, licht en koel tegelijk. Het zitkussen dat zo goed aanvoelde in het zadel is zo klein dat je het nauwelijks voelt. De twee achterzakken comprimeren je gels zodat ze niet rondspringen. De lange poten met GIRO4-beengrijpers glijden niet omhoog en vernauwen niet. U zult misschien zelfs merken dat u minder last heeft van schuurplekken dan voorheen. Op de een of andere manier geeft dit comfort plus je een extra boost, een extra dosis snelheid.

Fiets - Splitsen. Geniet van deze paar uur om wat afstand te nemen van je concurrenten. Dit eendelige pak profiteert van het aero-onderzoek voor het PR Speed Suit, maar is ontworpen voor gemiddelde tot hoge snelheden. De pijpen en mouwen bieden een uitstekende bedekking, terwijl de rug een goede bescherming tegen de zon biedt en de twee zakken ruim voldoende voedsel bevatten. En je waardeert Castelli's expertise in zitvulling. Maar nu naar beneden en nog een paar renners inhalen!

Zwemmen - De verlaagde naden en lange mouwen en pijpen helpen je door het water te snijden, terwijl de zakken plat aansluiten en je niet vertragen in het water. De pasvorm is perfect en de lichte materialen nemen nauwelijks water op. De schouderpartij is bijzonder elastisch en biedt bewegingsvrijheid, zelfs onder een neopreen of badpak.

Kus Tri
Een rekbare, zachte en huidvriendelijke laag biedt volledige bewegingsvrijheid bij geringe dikte. Het schuim met verschillende dichtheid is geoptimaliseerd voor de aero-positie op de fiets en nauwelijks merkbaar tijdens het zwemmen en hardlopen.

Rosso Corsa
Alleen de topproducten van Castelli dragen het Rosso Corsa-label. Elk klein detail is geperfectioneerd. Rosso Corsa betekent een fundamentele stap voorwaarts in de ontwikkeling van Castelli's hoogwaardige, prestatiebevorderende kledingstukken.

Details

  • Velocity Rev2-materiaal op de romp voor top-aërodynamica, uitstekende pasvorm en vochtregulering
  • Snelheidsmessmateriaal op de rug voor een beter ademend vermogen - en dankzij de beschermingsfactor UPF 16 blokkeert het een enorme 94% van de UV-straling
  • Elleboog-lengte mouwen met ruw gesneden manchetten voor maximaal comfort & aërodynamica
  • Sanremo-opening (voorzijde) vergemakkelijkt de typische voorovergebogen positie op de fiets en een rechte rug bij het rennen en zwemmen - of toiletstops en het openen op extra warme dagen
  • nieuwe korte constructie zit meer anti-slip en biedt meer spierondersteuning
  • platte GIRO4-beengrijpers op langere benen voor maximale aerodynamica
  • Gewicht: 218 g (maat L)
Alle modellen uit de serie Castelli Free laten zien

Uitrusting

Doel
Triatlon
Geslacht
Heren
Belangrijkste informatie
Type:
Tri Suit
Toepassingsgebied:
Wedstrijden, Training
Seizoen:
Lente/Zomer
Uitrusting
Ritssluiting:
Doorlopende rits
Zakken:
2 platte achterzakken
Bovendeel
Armlengte:
Korte mouwen
Pak / broek
Beenlengte:
kort
Zitkussen:
Kus Tri
Materiaal
Materiaal:
Hoofdstof: 82 % polyester, 18 % spandex; Stap: 71 % polyamide, 29 % spandex; onderzak, middenachter: 95 % polyester, 5 % spandex; Voering: 100 % polyamide; onderbenen: 67 % polyester, 33 % spandex
Pasvorm
Informatie over de grootte:
Maat valt kleiner uit
Pasvorm:
Nauwsluitende pasvorm
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1106771
EAN
8050949079584

Meningen van klanten

4.3
3 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
1
4 Sterren
0
5 Sterren
2
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Castelli Free Sanremo 2 Tri Suit korte mouwen Heren, zwart
Adel
10
Vertaald uit Zweedse Naar origineel
ik ben tevreden 👌👌😊
27.01.2022
Castelli Free Sanremo 2 Tri Suit korte mouwen Heren, zwart
Dmitry
Comfortabel maar veel te kwetsbaar
Vertaald uit Finse Naar origineel
Dit is een pak voor eenmalig gebruik. Na slechts 1 race begon de rode kleur op het logo voor en achter te "smelten" en het gebied eromheen te schilderen. De stof zelf is extreem zacht en elke vorm van harde behandeling zal deze onmiddellijk beschadigen. Dit is een pak om in te lopen, maar niet het beste om mee te racen. Ik vergelijk het met Roka Elite gen II die het 2 jaar heeft overleefd en er nog steeds beter uitziet dan deze Castelli net na 1 race. Voor het geld is Castelli een duidelijke verliezer
17.08.2021
Castelli Free Sanremo 2 Tri Suit korte mouwen Heren, zwart
Jan
Geweldig pak - geweldige pasvorm
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Voelt geweldig, zit geweldig, voelt 20 procent sneller aan :-) en ziet er chic uit. De bekleding is natuurlijk dun gehouden zodat het zwemmen en hardlopen niet in de weg zit, maar ook na meer dan 80 kilometer voelt het nog steeds erg comfortabel aan. Ik heb maat L op 186 cm en 86 kg (ik heb M geprobeerd maar mijn benen waren te strak).
15.07.2021