Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Castelli Spettacolo RoS Handschoenen, zwart/rood

ID: 818429

Adviesprijs € 99,95
€ 60,99
- 38 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten
Maattabel

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Handschoenmaat
  • Choose Handschoenmaat
    Vind jouw maat
    Productspecifieke maatinformatie:
    De maat valt normaal uit
    Fit:
    Normaal gesneden
    XS sold out online
    S sold out online
    M sold out online
    L sold out online
    XL sold out online
    XXL sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Castelli Spettacolo RoS Handschoenen, zwart/rood (black/red)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De basis voor de ontwikkeling van dit nieuwe model was een checklist met details die volgens Castellis beter met winterhandschoenen kan worden opgelost. Castelli wilde een comfortabele, warme, maar niet te onhandige handschoen die zonder geknoei kon worden aangetrokken en uitgetrokken, die goed beschermd was tegen vocht, maar tegelijkertijd met ademend vermogen scoorde. Uitgaande van het basismateriaal, was alles overdekt. De combinatie van een waterafstotende en winddichte elastische buitenlaag met een PrimaLoft isolatielaag garandeert warmte en een hoog draagcomfort. Dankzij de rits kan de handschoen zeer breed worden geopend om deze gemakkelijk aan en uit te trekken. Hoewel het er aan de buitenkant niet uitziet als een skihandschoen, is het geschikt voor matig koude temperaturen.

Details

  • "Regen of glans" product voor gebruik in droge of vochtige omstandigheden
  • PrimaLoft Gouden Isolatie voor Warmte
  • Water-repellent YKK zipper for easy on and off
  • waterafstotend materiaal voor een goede vochtbescherming

In het kort

Pasvorm
Pasvorm
Normaal gesneden
Winddicht
Winddicht
ja
Vingerlengte
Vingerlengte
Lange vingers
Geschikt voor touchscreen
Geschikt voor touchscreen
ja

Uitrusting

Doel
Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Endurance
Geslacht
Heren, Dames
Belangrijkste informatie
Seizoen:
Winter
Vingerlengte:
Lange vingers
Geschikt voor touchscreen:
ja
Uitrusting
Vingertop:
Met siliconen print
Uittrekhulp:
ja
Functies
Winddicht:
ja
Materiaal
Materiaal:
80 % polyester, 20 % polyurethaan
Pasvorm
Informatie over de grootte:
De maat valt normaal uit
Pasvorm:
Normaal gesneden
Modeljaar
2023
Artikelnummer
818429
EAN
8055688714215

Meningen van klanten

3.7
3 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
1
3 Sterren
0
4 Sterren
1
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Castelli Spettacolo RoS Handschoenen, zwart/rood
Rolf
warme handen
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Op een gegeven moment wilde ik geen compromissen meer sluiten. De handschoenen moeten je warm houden, vooral de wind buiten houden, niet te dik zijn en de look moet bij mijn smaak passen. Uiteraard was ook de prijs een selectiecriterium. De winnaar is: Castelli Spettacolo RoS Je hebt aan de verwachtingen voldaan!
28.02.2023
Castelli Spettacolo RoS Handschoenen, zwart/rood
Niels
Loyaliteitshandschoenen!
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Mits je aan sport doet, d.w.z. dat je lichaamswarmte genereert, kunnen deze handschoenen deze warmte met weinig materiaal vasthouden. Ze ventileren zogenaamd sowieso en zijn bovendien eenvoudig en ergonomisch. Bij vochtig weer blijven ze waterafstotend, bij aanhoudende regen stoppen ze op een gegeven moment. Maar die limiet is voor mij heel acceptabel. De antisliplaag komt langzaam los, maar vreemd genoeg alleen op de duim. Val me niet lastig. Voor mij dus een trouwe trainingshandschoen.
07.01.2021
Castelli Spettacolo RoS Handschoenen, zwart/rood
Bernd
Erg teleurgesteld!
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik heb deze handschoenen vandaag ontvangen en heb ze aangetrokken voor een korte wandeling van ongeveer +2 graden of zelfs meer. Helaas zijn de handschoenen bedoeld voor lange, delicate handen - ik heb de neiging om "handen van pianodragers" te hebben ... hoewel ik z heb. T. meer dan 1 cm ruimte aan het uiteinde van de vinger - maar hoewel ik de handschoenen extra in XL heb gekocht, is er geen ruimte voor nog een paar fleecehandschoenen eronder (anders zou het echt heel strak zijn). Helaas heb ik dat ruim een jaar geleden moeten meemaken met een stel uit Roeckl; Helaas heb ik ze pas maanden na aankoop aangetrokken - en heb ze weer weggegeven ... Ze zitten eigenlijk veel te strak. Maar wat me echt irriteert, zijn mijn ijskoude vingers na korte tijd - zoals ik al zei, ik was alleen te voet, gelukkig niet op de fiets. Ook thuis had ik lange tijd koude vingers. Het is ongelooflijk dat deze handschoenen worden aangeboden als winterfietshandschoenen. Ja, ze zijn licht en niet zo dik als goedkope goedkope handschoenen - maar meestal zijn ze niet zo strak of ijskoud en kosten ze maar een fractie! Als de handschoenen niet zo strak waren, zou ik er een paar fleecehandschoenen onder kunnen aantrekken, maar alleen dunne zijden handschoenen of iets dergelijks. Het enige positieve is m. E. De ritssluiting, het is gemakkelijker dan de gebruikelijke bandjes met klittenband of zelfs gewoon met een elastische gebreide manchet.
01.12.2020