Online fietsenwinkel
Vind je cadeaus hier | Ontdek nu!

Cervélo

19 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

 • bruine
 • paars
 • blauw
 • zwart
 • goud
 • petrol

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Categorieën
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Cervélo S5 Force eTap AXS, bruin/zwart
Cervélo S5 Force eTap AXS, bruin/zwart bruin/zwart
Cervélo
S5 Force eTap AXS, bruin/zwart
€ 8.999,00
 • Varianten: 56cm (28")
Cervélo C3 Frameset, zwart
Cervélo C3 Frameset, zwart zwart
Cervélo
C3 Frameset, zwart
€ 2.499,00 vanaf € 1.789,00
- € 710,00
gratis verzending
 • Varianten: M | 54cmXL | 58cm
Cervélo Caledonia 5 Rival eTap AXS, zwart
Cervélo Caledonia 5 Rival eTap AXS, zwart zwart
Cervélo
Caledonia 5 Rival eTap AXS, zwart
€ 5.399,00
 • Varianten:
Cervélo Caledonia 5 Rival eTap AXS, petrol
Cervélo Caledonia 5 Rival eTap AXS, petrol petrol
Cervélo
Caledonia 5 Rival eTap AXS, petrol
€ 5.399,00
 • Varianten:
Cervélo R5 Force eTap AXS, zwart
Cervélo R5 Force eTap AXS, zwart zwart
Cervélo
R5 Force eTap AXS, zwart
€ 8.799,00
 • Varianten:
Cervélo S Disc Ultegra, blauw
Cervélo S Disc Ultegra, blauw blauw
Cervélo
S Disc Ultegra, blauw
€ 4.299,00
 • Varianten:
Cervélo Aspero GRX RX600, violet
Cervélo Aspero GRX RX600, violet violet
Cervélo
Aspero GRX RX600, violet
€ 3.499,00
 • Varianten:
Cervélo Aspero Apex 1, violet
Cervélo Aspero Apex 1, violet violet
Cervélo
Aspero Apex 1, violet
€ 3.399,00
 • Varianten:
Cervélo Aspero-5 Force XPLR eTap AXS 1, goud
Cervélo Aspero-5 Force XPLR eTap AXS 1, goud goud
Cervélo
Aspero-5 Force XPLR eTap AXS 1, goud
€ 7.999,00
 • Varianten:
Cervélo Aspero Rival XPLR eTap AXS 1, violet
Cervélo Aspero Rival XPLR eTap AXS 1, violet violet
Cervélo
Aspero Rival XPLR eTap AXS 1, violet
€ 5.699,00
 • Varianten:
Cervélo Aspero Apex 1, zwart
Cervélo Aspero Apex 1, zwart zwart
Cervélo
Aspero Apex 1, zwart
€ 3.399,00
 • Varianten:
Cervélo Aspero GRX RX600, zwart
Cervélo Aspero GRX RX600, zwart zwart
Cervélo
Aspero GRX RX600, zwart
€ 3.499,00
 • Varianten:
Cervélo Aspero-5 Force XPLR eTap AXS 1, zwart
Cervélo Aspero-5 Force XPLR eTap AXS 1, zwart zwart
Cervélo
Aspero-5 Force XPLR eTap AXS 1, zwart
€ 7.999,00
 • Varianten:
Cervélo Aspero GRX RX810, zwart
Cervélo Aspero GRX RX810, zwart zwart
Nieuw
Cervélo
Aspero GRX RX810, zwart
€ 4.499,00
 • Varianten:
Cervélo R5 Force eTap AXS, zwart
Cervélo R5 Force eTap AXS, zwart zwart
Cervélo
R5 Force eTap AXS, zwart
€ 8.799,00
 • Varianten:
Cervélo R5 Ultegra Di2, zwart
Cervélo R5 Ultegra Di2, zwart zwart
Cervélo
R5 Ultegra Di2, zwart
€ 8.299,00
 • Varianten:
Cervélo R5 Ultegra Di2, zwart
Cervélo R5 Ultegra Di2, zwart zwart
Cervélo
R5 Ultegra Di2, zwart
€ 8.299,00
 • Varianten:
Cervélo Aspero Rival XPLR eTap AXS 1, zwart
Cervélo Aspero Rival XPLR eTap AXS 1, zwart zwart
Cervélo
Aspero Rival XPLR eTap AXS 1, zwart
€ 5.699,00
 • Varianten:
Cervélo Aspero GRX RX810, violet
Cervélo Aspero GRX RX810, violet violet
Cervélo
Aspero GRX RX810, violet
€ 4.499,00
 • Varianten:

Cervelo online shop

Voor echte wielrenfans is Cervélo geen onbekende. Het lijkt alsof het al heel lang meedraait, maar het is nog een jong merk. Het stamt namelijk uit 1995 en is tegenwoordig een van de populairste merken als het om wielrenfietsen gaat. Renners zoals David Millar, Ryder Hesjedal, Christian Vande Velde en Dave Zabriskie gaan niet de weg op zonder hun betrouwbare en geliefde Cervélo fiets. Geen wonder dat de ontwerpers van Cervélo ook luisteren naar deze atleten bij het ontwerpen en vervaardigen van hun nieuwe innovatieve racefietsen. Zo worden alle Cervélo fietsen eigenlijk gemaakt door en voor fietsers, zowel professionals als amateurs.

Cervélo – fietsen met hersenen

Wist u dat de merknaam Cervélo afkomstig is uit het Frans en Italiaans? De eerste lettergreep is afgeleid van het Italiaanse woord voor brein: cervello, het tweede van het Franse vélocipède wat fiets betekent. Fietsen met verstand dus. En daar staat het merk ook helemaal voor, want er werd van meet af aan veel nagedacht over hoe men de fiets kan verbeteren. Bent u dus op zoek naar een goede fiets en fietsonderdelen waaraan u veel fietsplezier gaat beleven? Dan bent u bij Cervélo in de allerbeste handen. U zult geen andere fiets meer willen. Cervelo Online Shop

Cervélo – het begon met tijdrijden

De naam mag dan overigens ontleend zijn uit Italië en Frankrijk (overigens grote wielrenlanden dus dat is niet zo vreemd), Cervélo is echter geen Frans en ook geen Italiaans merk, maar een samenwerking tussen een Nederlander en een Canadees, namelijk Gérard Vroomen en de uit Canada afkomstige Phil White. Zij richtten zich in die tijd vooral op het fabriceren van fietsen voor het tijdrijden. De reden was simpel: Gérard en Phil waren van mening dat er vooral in het tijdrijden heel wat te verbeteren viel qua techniek, materiaal en uiteindelijk dus tijd. De tijdrijdfietsen waren lichter en gestroomlijnder dan de normale fietsen voor de weg, waardoor men dus net iets sneller zou kunnen rijden. De resultaten logen er niet om en Cervélo was al snel niet meer weg te denken uit het wielrencircuit. Inmiddels opereert Cervélo vanuit Canada. Hier is een enthousiast team ontwerpers en wielrenliefhebbers hard aan het werk het allerbeste te halen uit de fiets en deze te blijven innoveren.

Cervélo – carbon frame van minder dan een kilo

Het verschil van de racefietsen van Cervélo ten opzichte van de concurrentie zit hem in het gewicht. In 1996 introduceerde zij als eerste namelijk een fiets met een carbon frame waarvan het totaalgewicht onder de kilo lag. Dat ontketende een revolutie op fietsgebied: een fiets die u met een vinger kan optillen. Het frame mag dan licht zijn van gewicht, maar is een zwaargewicht als het gaat om de concurrentie. Het lichte gewicht van de fiets maakte het namelijk direct een populaire fiets voor het tijdrijden. Het lage gewicht levert namelijk niets in als het gaat om een perfecte wegligging en balans voor de rijder. U kunt eenvoudig met deze fiets van Cervélo scherpe bochten op hoge snelheid nemen, zonder te wiebelen opf het contact met de weg kwijt te raken. Nadat veel goede tijdrijders de fiets hadden uitgeprobeerd wilden ze al snel niets anders meer. Andere rijders vroegen steeds vaker naar gewone fietsen met een carbon frame. Bijvoorbeeld om mee de bergen op te rijden of juist om vlakke ritten op een oneffen weg goed uit te kunnen voeren. Ook kwam er steeds meer vraag naar fietsen voor andere soorten disciplines, zoals het rijden op de baan en de triathlon. Natuurlijk gaf Cervélo gehoor aan dit verzoek en begon het naast het fabriceren van fietsen voor het tijdrijden ook over tot het produceren van gewone racefietsen die net zo licht zijn als de tijdrijfietsen. De lichtgewicht fietsen zijn ook ideaal om mee te nemen, want ze wegen bijna niets. Handig als u uw fiets mee neemt op vakantie.

Cervélo – mooie vormgeving

Naast een feilloos design dankzij het lichtgewicht materiaal, mag de buitenkant van de fiets er zeker ook wezen. Het carbon frame is namelijk mooi vormgegeven volgens de nieuwste fietstrends afgemaakt met een matte finish. Cervélo vindt namelijk dat naast functioneel uw fiets er best mooi en degelijk uit mag zien. Zo is het een ingetogen instrument van uw prestatie waarop u zeker gezien wilt worden. Dankzij de mooie finish kunt u uw fiets van Cervélo eenvoudig combineren met uw teamtenue, favoriete fietsschoenen en andere fietsaccessoires. Daarnaast is het carbon frame dusdanig gestroomlijnd en ergonomisch vormgegeven dat u tijdens het fietsen minder wind vangt. Zo heeft de vormgeving twee doelen: de Cervélo fiets ziet er mooi uit en u merkt dat u voor aerodynamischer kunt rijden.

Cervélo – als gegoten

Het meest bijzondere aan een Cervélo fiets is het frame. U kunt uw favoriete fietsbanden aan het frame zetten of uw eigen zadel eenvoudig erop monteren. Zelfs uw eigen stuur kunt u op een Cervélo fiets plaatsen. Verder heeft u eigenlijk een losse onderdelen nodig. Waar veel fietsen voor het racefiets frame uit losse elementen bestaat, wordt het frame van deze fiets in een keer gegoten. Dat maakt het de fiets een stuk sterker. Maar hierdoor konden de ontwerpers de fiets dus ook zo een stuk lichter maken.

Cervélo – voor iedereen

Hoewel Cervélo maar een klein bedrijf is, zal u dat aan bedrijvigheid en passie niet merken. Ieder lid van het team barst van de liefde voor de sport en dat ziet u terug in het knappe staaltje techniek wat men dag in dag uit levert. En dat ziet u ook terug in uw prestaties. Stap eens op een Cervélo racefiets en voel de passie die de makers erin hebben gestopt. Fietsen zal nooit meer hetzelfde zijn. Dus stap op uw Cervélo en ervaar zelf hoe fijn een lichtgewicht fiets rijdt en hoe het uw prestaties zal verbeteren. Veel wielrenners in het peloton rijden op een Cervélo fiets, vooral ook omdat Cervélo ook deel uitmaakt van het wielrennen als sponsor, niet slecht voor zo een klein bedrijf. Cervélo fietsen vindt u in diverse fietsdisciplines zoals:

 • Wielrennen op de weg;
 • het Wielrennen op de baan;
 • Triathlon.