Chris King

(0 Producten)

  Prijs (€)

  • -
    Bevestigen
SORTEREN
Pagina0van
SORTEREN
Pagina0van

Chris King - Fietsonderdelen van Chris King koopt u bij Bikester

De fietsonderdelen van Chris King zijn op zichzelf al kunstwerken. Speciale fietsonderdelen met een hele hoge kwaliteit en erg mooi vormgegeven. Chris King biedt een groot aanbod verschillende balhoofdsets, van een simpel functioneel balhoofd tot een echte kleurrijke typische Chris King balhoofd die van veraf al herkenbaar is. Door te werken met mooie materialen, goede afwerking en mooi kleuren kunt u zien dat de fietsonderdelen van Chris King van topkwaliteit zijn en voor veel consumenten de eerste keuze.

Chris King - De koning van kwaliteit

Door een bijna legendarische afdichting geeft Chris King op bijna alle fietsnaven een garantie van 5 jaar. En u hoeft niet bang te zijn dat de goede afdichting en kwaliteit van de King naven resulteert in een trage naaf, in tegendeel; de Chris King naven en lagers behoren tot een van de snelste en soepelste op de markt! Het lijkt een onmogelijke combinatie om een fietsnaaf te creëren die zowel duurzaam als snel en soepel is. Maar dat is Chris King dus wel met heel veel succes gelukt. Ook heeft Chris King een speciale singelspeed naaf ontwikkeld. De singel speeds fietsen worden steeds populairder. Overal in de grotere steden zie je de singel speeds, de ene nog mooier en detailleerde als de andere. Met een betrouwbare en mooi vormgegeven King naaf springt uw Singel speed net boven de andere singelspeeds uit. Chris King Online Shop

Chris King - Vakmanschap ziet u in de producten terug

De authentieke 'goodwill' van het bedrijf ziet u terug in alle lagen van het bedrijf, van de medewerkers tot de grote bazen. Chris King dient zowel de lokale als de globale gemeenschap en deelt openlijk zijn kennis, standpunt en filosofie. Wat begon als een passie voor fietsen is uitgegroeid tot een wereldbedrijf. Vele gepassioneerde fietsers sloten zich aan bij de visie van Chris King en herkennen het balhoofd al van ver. Door het gebruik van de mooie materialen, de goede afwerking en prachtige kleuren heeft u met Chris King niet alleen een hoogwaardig maar ook een mooi uitziende balhoofd tot uw beschikking. Ga voor een fietsonderdeel van Chris King en vergeet daarbij niet naar onze andere fietsonderdelen te kijken, waaronder bijvoorbeeld:


Klantenservice
Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze experts!
Ma. t/m vr. 10u.-18u.
025 880850
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €10,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op u.4
Tevreden klanten
Bent u tevreden met onze service? Schrijf een beoordeling en help anderen!
Schrijf een beoordeling