Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Chrome Hondo Rugzak, zilver

ID: 1024052

Adviesprijs € 100,00
€ 53,99
- 46 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Chrome Hondo Rugzak, zilver (chromed)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Chrome ontwerpt en produceert al twee decennia lang alle tassen in eigen beheer. Van de originele boodschappentassen tot de technologisch geavanceerde gelaste rugzakken en schoudertassen, hun tassen zijn ontworpen om zich aan te passen aan het lichaam, zich aan te passen aan een verscheidenheid aan goederen, uw apparatuur te beschermen en een leven lang mee te gaan.

Een stevige en ruime stadsrugzak, met een brede klep met rits en snelle toegang tot U-lock, waterfles en portemonnee compartimenten, maakt het gemakkelijk om al je spullen mee te nemen op elke reis.

Details

  • Reflecterende Molle - lage banden aan de voorkant en op de schouderband
  • afneembare borstgordel
  • EVA - schuimrubberen achterwand

In het kort

Gewicht
Gewicht
870,00 g
Vakken/Zakken
Vakken/Zakken
breed hoofdcompartiment met YKK # 10 ritssluiting, gepolsterde bodemplaat ter verbetering van de bescherming van de elektronica, gevoerde laptoptas voor een 15" MacBook Pro, geschikt voor een 15" MacBook Pro

Uitrusting

Doel
Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Pendelen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport
Geslacht
Heren, Dames
Belangrijkste informatie
Draagsysteem:
2-Gurt met harnassen, geschikt voor alle lichaamsafmetingen
Categorie:
vrijetijds rugzak
Type rugsysteem:
zonder rugbeschermer
Maat
Totale volume:
21,00 l
Afmetingen (L x B x H):
28 x 44,5 x 15 cm
Afmetingen
Gewicht:
870,00 g
Rugzak
Vakken/Zakken:
breed hoofdcompartiment met YKK # 10 ritssluiting, gepolsterde bodemplaat ter verbetering van de bescherming van de elektronica, gevoerde laptoptas voor een 15" MacBook Pro, geschikt voor een 15" MacBook Pro
Bijzonderheden:
reflecterende elementen
Drinksysteem
Waterreservoir:
Zonder
Materiaal
Materiaal:
1050d nylon, 400d TPE-zeilbekleding, 1000d dekzeil, 70d nylon voering
Modeljaar
2020
Artikelnummer
1024052
EAN
0841916129238

Video

Meningen van klanten

2.0
2 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
2
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
0
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Chrome Hondo Rugzak, zwart
Wolfgang
ontwerpfouten
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik was op zoek naar een goed ontworpen, ruime rugzak voor dagelijks gebruik: ik gebruik mijn fiets voor al mijn dagelijkse reizen, zoals werk, boodschappen, vrije tijd. En dat hoort erbij: alledaagse dingen zoals briefpapier, notebook, mobiele telefoon, soms een trui of jas, zonnebril, sleutels, waterfles, enz., het notebook daarentegen slechts af en toe. (Voor 'grote' aankopen heb ik een fietskar. Voor sportieve tochten heb ik diverse fietsrugzakken.) De conclusie na twee weken "het leven van alledag" met de Chrome Hondo is helaas negatief. + De rugzak is ruim en biedt voldoende ruimte voor de dagelijkse behoeften. + Hoogwaardige materialen en goede afwerking geven de indruk van robuustheid en zeer lange levensduur. + Cool design: ik hou van de "gereduceerde" look. - In het vrij ruime hoofdcompartiment kan het nogal verwarrend zijn door het ontbreken van een organisatiesysteem, zoals compartimenten of vakken met ritsen. - Helaas zijn de twee flessenhouders aan de zijkanten onbuigzaam geconstrueerd. Hierdoor is het lastiger om flessen erin te bewaren en ten tweede neemt het ruimte in beslag aan de binnenkant van de tas. - De riemen daarentegen zijn veel te flexibel aan de rugzak bevestigd. Het gevolg hiervan: na een korte (draag)tijd "bewegen" de banden "naar buiten" en drukken onaangenaam op het schoudergewricht - zelfs als de rugzak slechts licht wordt beladen. De enige remedie is om altijd de borstbanden te sluiten. (Opmerking: ik ben lang en heb vrij brede schouders. Dus ik ben niet "te klein" voor de rugzak. Ik ben nog nooit zo'n constructiefout in een andere rugzak tegengekomen.) - Over de weersbestendigheid kan ik (nog) niets zeggen. Het buitenmateriaal maakt in dit opzicht een goede indruk. In ieder geval lijken de ritsen, vooral die van het hoofdvak, en de achterplaat niet dicht te zitten. Dit is ook terug te vinden in de productreviews op de website van de fabrikant Chrome. - De rugzak lijkt over het algemeen erg stabiel en robuust. Maar, en nu komt de grootste zwakte in de constructie: omdat het buitenmateriaal echt volledig inflexibel is - er zijn ook geen uitzettingsplooien - beweegt elke druk van de lading BINNENKANT, d.w.z. naar de achterplaat. En helaas heeft de rugzak geen draagsysteem dat stabiliseert, de druk afvoert of gelijkmatig over de rug verdeelt. Het rugdeel bestaat uit een simpele foamboard, elke extra druk die ontstaat door het beladen van de rugzak komt 1:1 op de rug van de drager terecht. En dat zelfs tijdens het lopen/staan - het wordt echt oncomfortabel tijdens het fietsen! Oké, in de productbeschrijving van Bikester of fabrikant staan eigenlijk verwijzingen naar "EVA - schuimrugpaneel" en "zonder rugbeschermer". Voor de volledigheid moet ook een opmerking als "laag draagcomfort" worden toegevoegd! Het komt erop neer dat de Hondo er meer chic dan praktisch uitziet.
07.03.2022
Chrome Hondo Rugzak, zwart
W.
Teleurstellend
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Na ongeveer 14 dagen gebruik is het tijd voor een evaluatie. Helaas blijkt ze teleurgesteld te zijn. + Ruim + Maakt een onverwoestbare indruk - Bekerhouders aan beide zijden buiten zijn niet gemaakt van flexibele stof of mesh, d.w.z. nemen ruimte in beslag naar de binnenkant van de tas wanneer deze is geladen. - te weinig vakken/binnenzakken = te weinig mogelijkheid om te ordenen. Gezien het royale hoofdvak wordt het dan verwarrend. - kleine maar fijne details zoals sleutelhangers met karabijnhaken die andere fabrikanten installeren: helaas geen hier. - de riemen zijn bovenaan te "flexibel" aan de rugzak bevestigd. Ze hebben de neiging om onder belasting naar buiten te schuiven richting de schouders. Dit kun je alleen tegengaan door de borstband te sluiten. - Het is nog niet mogelijk om de regenbestendigheid te testen - de rits lijkt niet te zijn geseald. - het grootste minpunt: de rugzak heeft geen draagframe of een verstevigd rugdeel. Integendeel, wanneer de rugzak wordt geladen, drukt het achterpaneel zeer oncomfortabel tegen de rug van de drager. De last kan niet naar voren bewegen omdat het voorste gedeelte is gemaakt van zeer stijf, onbuigzaam materiaal. Tijdens het fietsen kan de druk op je rug erg oncomfortabel worden! Even ter verduidelijking: ik was niet op zoek naar een fietsrugzak, maar naar een rugzak voor alledaags en veelzijdig gebruik. Conclusie: de rugzak komt lang niet in de buurt van wat Chrome belooft. En het is zeker geen rugzak voor fietsers.
03.03.2022