U kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en uw aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Uw bestelling wordt verwerkt.

Beleef meer! - Alles voor fietstochten

Ciclosport

40 Producten
Prijs in €
Klantenbeoordelingen
Sorteren
 
Pagina 1 van
1

Ciclosport - Fietsaccessoires online shop Bikester

Maak iedere recreatieve fietstocht tot een uitdaging door bij te houden hoeveel kilometer uw fietst. Met een topkwaliteit fietscomputer van Ciclosport weet u altijd uw exacte fietssnelheid en afgelegde afstand. Voor u als sportieve fietser is er zelfs een fietscomputer die uw hartslag en trapomwentelingen meet. Als sportieve fietser presteert u dan nét een beetje meer. Waarom? Omdat u kunt zien hoe snel u gaat en welke afstand u al heeft afgelegd. Dat zorgt voor extra stimulans wat u tot nog hogere prestaties brengt. Een handzame metertje geeft u alle informatie die u nodig heeft en is vanaf een duidelijk display makkelijk af te lezen. Een sensor op de voorvork leest de omwentelingen van de fietswielen en berekent dit door naar de Ciclosport fietscomputer. De compacte meter zelf schuift u in een handige houder op uw fietsstuur. Wanneer u uw rijwiel onbeheerd achterlaat neemt u de meter veilig mee. Onze veelzijdige fietscomputers op bikester.be zijn gecontroleerd op functionaliteit en kwaliteit. Een draadloze alleskunner of een betrouwbaar model met een kabeltje, de fietscomputers van Ciclosport zijn tevens scherp geprijsd en zo goed als perfect. Als u fietst om een betere conditie op te bouwen is uw fietscomputer tevens uit te breiden met een cadansmeter, trapfrequentiemeter genoemd en een hartslagmeter. De trapfrequentieset meet het aantal trapperomwentelingen per minuut en de hartslagmeter vanzelfsprekend uw hartslag. Ciclosport Online Shop

Fietscomputers multifunctioneel

Wat kunt u van een fietscomputer nog meer verwachten behalve dat hij klein en handig is? Er zijn zeer complexe modellen waarmee u uw plaats kunt bepalen met een GPS navigator, tegen een virtuele partner kunt fietsen, met een zeer handig touchscreen door het menu kunt bladeren of met een dubbel geheugen. Om het niet verwarrender te maken dan het is zetten we de algemene basisfuncties van de Ciclosport fietscomputers makkelijk op rij:
  • Actuele snelheid, op de meter ziet u uw snelheid in kilometers
  • Maximaal gereden snelheid, uw hoogst gereden snelheid
  • Gemiddelde snelheid, over ieder gereden afstand berekend de fietscomputer uw gemiddelde snelheid
  • Afgelegde afstand, per rit kunt u de afgelegde afstand aflezen
  • Gereden tijd, hoe lang u over deze rit deed
  • Stopwatch, voor als u eens een sprintje wilt trekken
  • Klokje, altijd handig
  • Odometer, geeft de totale afstand die u met deze fietscomputer heeft gereden aan
De meest gebruikte batterij voor de fietscomputer is een CR 2032 lithiumbatterij. Aan te bevelen is er altijd 1 op reserve te kopen, zowel voor de sensor als voor de meter. Onderhoud behoeft de fietscomputer niet. Met koud weer en stilstand van de fiets is het echter raadzaam de batterij uit de sensor te halen en samen met de meter in een ruimte op kamertemperatuur op te bergen.

Altijd scherp geprijsd

De topkwaliteit fietscomputers-en accessoires op bikester.be zijn op alle mogelijke manieren met elkaar te combineren. Dat heeft voor u als voordeel dat u niet verder hoeft te zoeken. U bent al op het juiste online shopping adres aangekomen. Of u nu uw afgelegde afstand, snelheid, hartslag of juiste locatie wil weten, alles staat bij bikester.be overzichtelijk gerangschikt. Maak een product-en prijsvergelijking en u zult er zelf versteld van staan hoe makkelijk het is hier op bikester.be aan superkwaliteit fiets- en fitnessartikelen te komen. Door onze eerlijke manier van productpresentatie ziet u direct wat u van het artikel verwachten mag. Besteld u bovendien op bikester.be voor meer dan € 99,- dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.


Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld ju nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes