Fietsen Online Shop - Bikester
Hete zomeraanbiedingen tot 60%1 goedkoper!
Unfortunately the desired product is currently sold out

GrandPrix 5000 Vouwband 650x25B, zwart

ID: 907998

€ 70,99
BTW inbegrepen., gratis verzending
    • zwart

Unfortunately the desired product is currently sold out

Productomschrijving

Continental GrandPrix 5000 Vouwband 650x25B, zwart (black/black skin)

Hoe iets nog beter te doen: de Grand Prix 5000 van Continental 

Continental stond voor de moeilijke taak, om een waardige opvolger van de Grand Prix 4000 S II te ontwikkelen - voor de band die nog steeds de prestatietests domineert. Het was noodzakelijk om ook wat betreft de rolweerstand, hoge kilometrage, snelheid en lekbescherming nog een stap verder te gaan.

De ontwikkelaars van Continental hebben één speciale persoon in het middelpunt van deze overwegingen geplaatst - jou! Het is tenslotte jouw tijd, die je op de fiets doorbrengt. Of het nu voor de training, of wedstrijden is. In de regen of in de zon, koud of warm. Of het nu gaat om een nieuwe beste tijd in te stellen, of om ontspannen een ronde te draaien. 

De beste allrounder in het veld op een volledig nieuw prestatieniveau. Rijd sneller, comfortabeler en nog lekvrijer. Gemaakt, om jou beter te maken. De Grand Prix is voorzien van een geavanceerde BlackChili compound voor de laagste rolweerstand, hoge kilometrage en maximale grip op nat wegdek. De LazerGrip maakt je één met de weg. Dankzij ActiveComfort absorbeert de GP 5000 trillingen en zorgt voor een uitstekende rijervaring. De VectranBreaker bestaat uit een high-tech vezel en biedt je nog betere bescherming tegen lekrijden. 

Black Chili - De mix maakt het mogelijk
De ontwikkelaars van Continental hebben met hun unieke profielsamenstelling - die alleen in Duitsland wordt geproduceerd - een revolutie teweeggebracht in de fietswereld. Met de legendarische BlackChili Compound kan de eeuwige vraag ‘’grip of rolweerstand’’, eindelijk goed beantwoord worden. De regelmatige eerste plaatsen bij tests, bewijzen in het laboratorium en op de weg meetbare en waarneembare voordelen voor fietsers. De nieuwste polymeren en speciaal ontwikkelde black particles en fillers garanderen unieke prestaties.

LazerGrip 
Laat je één worden met de weg. De gelaserde micro-profielstructuur richt zich op het schoudergebied van de band voor meer grip in bochten.

Active Comfort Technology
De revolutionaire benadering van de racefietssport. De in de bandenconstructie geïntegreerde Active Comfort Technology absorbeert schokken en zorgt voor een superieure rijervaring.

Vectran Breaker
Een synthetisch geproduceerde high-tech vezel, nog scheurvaster en met het laagste gewicht. De standaard voor lekbescherming, nu nog sterker en nog minder lekke banden.

Details

  • 12 % betere rolweerstand
  • 20 % betere bescherming tegen lekrijden
  • 10 gram lichter (25-622) dan de GP 4000 S II
  • Meer grip in de bochten dankzij de gelaserde microprofiel-structuur
Alle modellen uit de serie Continental Grand Prix laten zien

Uitrusting

Doel
Wielrennen, Endurance
Belangrijkste informatie
Wielmaat:
27,5 inch
Levering (hoeveelheid):
Enkel
Afmetingen
Gewicht:
205 g
Verenigbaarheid
E-bike ready:
Zonder aanbeveling van de fabrikant
Banden
Bandenmaat (diameter x breedte):
650 x 25B
Bandgrootte ETRTO (breedtje x diameter):
25-584
Model:
Vouwbanden
Druk bar:
6.5-8.5
Uitvoering:
Vectran Breaker
Rubbersamenstelling:
Black Chili
Dichte karkasweefsel:
330 TPI
Functies
Kenmerken:
Lekbescherming
Modeljaar
2022
Artikelnummer
907998

Meningen van klanten

5.0
1 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Continental GrandPrix 5000 Vouwband 650x25B, zwart zwart
Muri
Geweldige banden
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Zeer stil en geweldig rijplezier.
14.02.2019