Bikester is terug! Net op tijd voor het seizoen biedt Bikester opnieuw alles wat met fietsen te maken heeft

CUBE ACID

(0 producten)
Weergeven als

Geen producten gevonden

Cube ACID accessoires – de upgrade voor je fiets

De Cube Acid is een mountainbike waarmee je echt kunt genieten in het bos. Tegelijkertijd presteert hij ook verrassend goed op de weg, wat wordt onderstreept door de uitgebreide Cube ACID-accessoires. Deze accessoireserie zit vol met sportieve producten die zijn ontworpen voor gebruik op de mountainbike, maar die net zo goed werken op trekkingfietsen. Je kunt ze uiteraard ook gebruiken om fietsen van andere merken te upgraden.

Cube ACID fietstassen: praktische metgezellen voor jouw fietsavontuur

De juiste fietstassen kunnen een groot verschil maken in jouw fietservaring. De fietstassen uit de ACID-serie vormen daarop geen uitzondering en helpen u vrijwel elke hoeveelheid bagage te vervoeren. Met een reeks uitstekende eigenschappen maken ze uw leven op de fiets gemakkelijker. Robuust en waterafstotend materiaal beschermt uw persoonlijke bezittingen tegen de elementen en biedt langdurige duurzaamheid. Slimme compartimenten en ritsen houden je benodigdheden georganiseerd en zorgen ervoor dat je er gemakkelijk bij kunt tijdens het rijden. Reflecterende elementen vergroten uw zichtbaarheid bij weinig licht en dragen bij aan de veiligheid op de weg.

Cube ACID biedt zowel bikepackingtassen als bagagedragertassen. Bagagedragertassen zijn ideaal voor dagelijks gebruik en langere tochten op verharde wegen. Ze worden aan de bagagedrager van uw fiets bevestigd en bieden royale opbergmogelijkheden voor uw dagelijkse spullen of extra uitrusting. Bikepackingtassen zijn daarentegen speciaal ontworpen voor avontuurlijke fietstochten met zeer lichte bagage. Om ze te bevestigen heb je geen bagagerek nodig, maar worden ze direct aan het frame of de vork van je grindfiets, racefiets of mountainbike bevestigd. Ze bieden een lichte en aerodynamische oplossing voor langere tochten.

Cube ACID-pedalen: mountainbikeprestaties voor alle fietsen

Pedalen uit de Cube ACID-serie overtuigen door hun uitstekende eigenschappen, die u niet alleen tijdens tochten door het bos zullen bekoren. Ze zijn allemaal ontworpen als platformpedalen met een breed en antislipoppervlak dat uw voeten een stevige grip geeft en de krachtoverbrenging optimaliseert. Pedalen die volledig van kunststof zijn gemaakt, zijn bijzonder geschikt voor dagelijks gebruik en gematigd offroad-rijden. Ga je vaak offroad, kies dan voor pedalen met vervangbare metalen pinnen of combinatiepedalen voor meer stabiliteit. Ze hebben een platte kant voor gebruik met gewone schoenen en een slimme SPD-kant voor een goede aansluiting op fietsschoenen. Dankzij deze veelzijdigheid kunt u zowel op asfalt als off-road op volle capaciteit presteren.

Cube SIC-bagagedrager – slimme systeemintegratie, ook voor zware lasten

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige bagagedrager voor uw fiets die functionaliteit en elegantie combineert, dan is het SIC-systeem (Semi Integrated Carrier) van Cube de ideale oplossing. Het SIC-systeem is een innovatieve en unieke technologie die speciaal voor de ACID-serie is ontwikkeld. Het beschikt over een semi-geïntegreerd ontwerp dat naadloos geïntegreerd is in het ontwerp van de fiets en andere accessoires, zoals spatborden.

Elk van deze dragers biedt een indrukwekkend laadvermogen zonder onnodig gewicht toe te voegen aan het totale gewicht van de fiets. Geef uw fiets een vleugje elegantie en maximale functionaliteit met het uitstekende SIC-systeem!

Cube ACID biedt het volledige assortiment accessoires

Cube ACID biedt ook nog heel wat andere accessoires aan. Ook deze onderdelen, zoals pompen, verlichting of sloten, hebben één ding gemeen: ze vertegenwoordigen de hoogste kwaliteit met functies die voor mountainbikes zijn ontwikkeld en zien er op elke trekkingfiets goed uit. Kies nu de juiste accessoires uit de Cube ACID serie en upgrade jouw fiets!

Vergelijken /8

Aan het laden...