Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Cube Cubie 120 Walk Meisjes, blauw

ID: 1065188

Adviesprijs € 179,00
€ 139,00
- 22 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Cube Cubie 120 Walk Meisjes, blauw (actionteam blue)

De Corona-situatie heeft in het geval van deze fiets en dit modeljaar, voor knelpunten in de levering van onderdelen gezorgd. Het komt dan ook voor, dat CUBE af en toe onderdelen van de oorspronkelijke specificatie vervangt door onderdelen van minstens gelijkwaardige, of zelfs betere kwaliteit. De geleverde fiets kan daarom in individuele gevallen afwijken van de getoonde foto’s in onze shop.

Despite its simple appearance, CUBE put a lot of thought into the Cubie 120. Low standover gives plenty of freedom of movement, and all components are finished with smooth edges to make the inevitable tumbles as safe as possible. Proper pneumatic tyres are grippy and comfortable, and the steering angle limiter helps prevent accidents caused by over-enthusiastic steering. There's even a carry handle integrated into the seat, so you can scoop up the Cubie 120 and carry it easily when your child's adventurous spirt has flagged. They're going to love riding!

There's as much care and attention in one of these little bikes as there is in one of the adult models. The 6061 aluminium chassis and fork are really light, and perfectly proportioned for small children. 

Details

  • Aluminium bevestigingen
Alle modellen uit de serie Cube Cubie laten zien

In het kort

Productgewicht
Productgewicht
3,90 kg
Bandgrootte (inch)
Bandgrootte (inch)
12
Materiaal frame
Materiaal frame
Aluminium
Aanbevolen leeftijd
Aanbevolen leeftijd
1-3 jaar

Uitrusting

Doel
Beginnende fietsers
Geslacht
Kinderen
Belangrijkste informatie
Aanbevolen leeftijd:
1-3 jaar
Doelgroep:
Jongens, Meisjes
Loopfiets
Materiaal frame:
Aluminium
Andere kenmerken frame:
Alu Lite 6061
Type banden:
Luchtbanden
Uitrusting
Bijzonderheden:
Stuur met oversturings-stopper
Rem:
Zonder rem
Stuurgrepen:
Kubus Kid Grips
Afmetingen
Productgewicht:
3,90 kg
Bandgrootte (inch):
12
Breedte:
42,00 cm
Modeljaar
2020
Artikelnummer
1065188
EAN
4054571243348

Meningen van klanten

1.0
1 Klantenbeoordelingen
1 Ster
1
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
0
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Cube Cubie 120 Walk Meisjes, blauw
Ben
1-3 jaar?? Waarschijnlijk niet!
Vertaald uit Duitse Naar origineel
In de "In één oogopslag" is voor kinderen van 1-3 jaar. De zithoogte is echter nergens te vinden en zo hoog dat een kind van 1 jaar nooit met de voetjes aan de grond komt. We kunnen het alleen maar waarderen, maar ik zou de fiets op zijn vroegst vanaf 2 - 2,5 jaar aanraden. Beste Fahrrad.de-team: Voeg hier een duidelijke maattabel of afbeelding van de zithoogtes in, dit is het belangrijkste voor de eerste loopfiets en voorkomt dat ouders onnodig retourneren! De beoordeling is dus gericht op het gebrek aan communicatie/beschrijving en NIET op de waaierkwaliteit, die we niet hebben kunnen testen.
19.04.2023