U kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en uw aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Uw bestelling wordt verwerkt.

Gloednieuwe fietsen - De eerste fietsen voor 2021 zijn er!

Deuter

My Deuter Is My Flow
DEUTER — MET PASSIE VOOR DE BERGSPORT
Deuter's succesverhaal begon al in 1898 in Augsburg, met de productie van canvas zakken en tassen van canvas en linnen voor het Koninklijke postkantoor. Enkele jaren later begon dit bedrijf met de productie van rugzakken. Deuter heeft talrijke bergbeklimmers begeleid tijdens hun legendarische tochten, zoals Anderl Heckmaier's eerste beklimming van de noordkant van de Eiger in 1938. Door de innovatieve aard van dit bedrijf, is Deuter uitgegroeid tot een van 's werelds bekendste rugzakfabrikanten voor outdoor activiteiten en sinds 1991 ook voor fietsen. Uitstekende technologieën in combinatie met functionaliteit en duurzaamheid, kenmerken tot op de dag van vandaag elk Deuter product. Daaronder vallen ook de speciale rugzakken voor vrouwen, die herkenbaar zijn aan de duidelijk zichtbare gele lelie.
Ontdek de nieuwe producten van Deuter

Meer over Deuter

Trans Alpine Pro

In 2019 heeft Deuter de Trans Alpine Pro — de favoriet van ambitieuze toerfietsers en alpine crossers — volledig herzien. Het moderne design en de vele nieuwe functies, zoals het Airstripes rugsysteem voor de beste ventilatie of de herziene pasvorm, maken deze de perfecte begeleider op trails.

Verpakkingstips voor meerdaagse fietstochten

In deze video laat Andy Rieger — MTB-gids, rijtechniektrainer en instructeur — je zien wat je mee moet nemen in je Deuter Trans Alpine Pro 28 of Trans Alpine Pro 26 SL voor een meerdaagse tocht met je mountainbike.

Deuter

183 Producten
Sorteren