Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Effetto Mariposa Caffélatex Bandenplaklijm 250ml

ID: 1352754

€ 12,90
€ 51,60 / 1 l
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Effetto Mariposa Caffélatex Bandenplaklijm 250ml

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Caffé latex bandenafdichtmiddel is te vinden in de banden van 's werelds beste fietsers, die erop vertrouwen dat lekke banden tot een minimum worden beperkt. Caffélatex heeft een jarenlange ervaring in de weg- en off-roadsector en is perfect geschikt voor gebruik in tubes, tubeless-banden en binnenbanden.

Zeer snelle storingsdienst
Een geheim mengsel van vloeibare synthetische polymeren geeft caffeerlatex zijn "latexachtige" gedrag en wordt vast wanneer het wordt blootgesteld aan snelle verdamping, waardoor gaten in het proces worden gerepareerd. Effetto Mariposa heeft dit gedrag verbeterd door een exact percentage microscopische silicadeeltjes (minder dan 2 micrometer, 0,002 mm) toe te voegen, zodat caffelatex langzaam door de gaten beweegt, waardoor er meer tijd is om het gat te repareren.

De hoge snelheid van de lekke band is vooral nuttig voor lichte of dunwandige banden. Caffé Latex is daarom ideaal voor prestatiegerichte fietsers, voor weg- en off-road rijders met tubes, tubeless banden of klassieke binnenbanden. Caffélatex repareert gaten tot 5 mm (tubeless MTB-banden) en 3 mm (tubeless-fietsbanden).

Licht
Om gewicht te besparen bij draaiende massa's heeft Caffé Latex een hoge beweeglijkheid en garandeert het een belangrijke dekking van het binnenoppervlak van de band, zelfs in kleine hoeveelheden. Effetto Mariposa raadt u aan de hoeveelheden te gebruiken die in de iCaffelatex app of in de tabel zijn aangegeven: Te veel kit is weliswaar een onnodig gewicht, maar te weinig is dubbel zo schadelijk, omdat de prikken niet worden gerepareerd en het gewicht van de vloeistof (zij het gereduceerd) onbruikbaar wordt. Effetto Mariposa adviseert bijvoorbeeld 60 ml koffielatex voor tubeless banden 29×2,10 (54-622); 30 ml voor tubeless 700x25c banden (25-622).

Door de beweging van het wiel wordt de schuimvorming in gang gezet
Tijdens de ontwikkeling van caffelatex en zijn formule heeft Effetto Mariposa ontdekt dat een schuimgedrag (overgang van vloeistof naar schuim bij het bewegen, geactiveerd door de beweging van het wiel) een groot voordeel is in termen van distributiecapaciteit in de holte van de band.

Terwijl de wielen draaien, brengt de centrifugale kracht de conventionele vloeibare afdichtingsmiddelen tegen de buitenste omtrek in de band. Caffelatex, dat verandert in schuim, vult meestal de hele binnenste holte van de band, waardoor het beschikbaar en effectief is, zelfs bij een zijdelingse lekke band. Caffe latex keert terug naar zijn vloeibare toestand na ongeveer 15 minuten rust.

Details

  • Zeer snelle pechverhelping, ideaal voor prestatiegerichte fietsers
  • Laag extra gewicht als de aanbevolen hoeveelheden in acht worden genomen
  • Door zijn schuimgedrag verspreidt hij zich gelijkmatig over de band en dekt hij zeer efficiënt het hele binnenoppervlak af
  • Caffelatex bevat geen ammoniak of andere agressieve chemicaliën en is niet giftig
  • Caffelatex is gebaseerd op synthetische latex en veroorzaakt geen allergieproblemen in verband met natuurlatex

Productveiligheid

Gevaar

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triatlon
Belangrijkste informatie
Type:
bandenafdichtmiddel
Levering
Inhoud:
200 ml
Levering:
1 x Caffé-latex bandenafdichtmiddel
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1352754
EAN
7640164680088

Meningen van klanten

5.0
1 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Effetto Mariposa Caffélatex Bandenplaklijm 250ml
ANDRE
GROOT
Vertaald uit Franse Naar origineel
Product dat ik regelmatig gebruik en geen probleem, zelfs niet om de velgen schoon te maken voor een bandenwissel
06.01.2022