Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Elite Jet Bidon 550ml, rood

ID: 1698587

€ 5,50
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Elite Jet Bidon 550ml, rood (red/grey logo)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

p>Dit jaar omvat het gamma bidons voor fietsers van Elite een nieuw en zeer speciaal model, de JET bidons van biologisch afbreekbaar materiaal. De JET bidon is verkrijgbaar in 4 maten (350ml, 550ml, 750ml en 950ml) en voldoet aan alle hydratatiebehoeften tijdens het fietsen. De bidon combineert de belangrijkste voordelen van Elite bidons, zoals een licht gewicht, overvloedige watertoevoer en onveranderd, schoon smakend water, met het gebruik van biologisch afbreekbaar plastic om de impact van de bidon op het milieu te verminderen.

Het biologische alternatief voor uw vloeistofvoorziening
De productie van duurzamere alternatieven, zelfs voor producten zoals drinkflessen voor sportbeoefening, die toch al een milieuvriendelijker optie zijn dan de klassieke wegwerpfles, is in de loop van de tijd een grotere prioriteit geworden, mede door het toegenomen bewustzijn van het gebruik van plastic en de daarmee gepaard gaande gevolgen voor het milieu.

Een nieuw en stijlvol ontwerp
De drinkfles heeft een nieuw design dat stijlvol, sportief en functioneel is, waardoor hij resistenter is zonder afbreuk te doen aan zijn lichte gewicht en knijpbaarheid. JET wordt gekenmerkt door zijn gebogen en elegante geometrie en de gevormde waterfles heeft een uitsparing die het gemakkelijker maakt om de waterfles vast te pakken, zelfs in moeilijke omstandigheden. Op deze manier kan de drinkfles tijdens het rijden gemakkelijk worden verwijderd en is de stabiliteit van de drank in de drinkfles gewaarborgd. Met een standaarddiameter van 74 mm is de JET geschikt voor alle standaard bidonhouders (66 mm voor de 350 ml versie).

Hogere en snellere vloeistofafgifte
De JET bidon is voorzien van Elite's aangepaste sluiting met een innovatief push-pull ventiel dat niet alleen het openen en sluiten tijdens het rijden vergemakkelijkt, maar ook ontworpen is om te allen tijde een snelle en overvloedige waterafgifte te garanderen. De dop kan snel worden losgedraaid en maakt het gemakkelijker om de drinkfles schoon en droog te maken.

Veilig en reukloos
Zoals alle Elite waterflessen is JET gemaakt van gecertificeerd BPA-vrij (bisfenol A) plastic en voldoet het dus aan de strengste Europese CE-normen en Amerikaanse FDA-voorschriften voor producten die met voedsel en drank in aanraking komen. Het rubberen ventiel van de drinkfles is gemaakt van een geur- en smaakloos, innovatief materiaal, zodat de smaak van de vloeistof in de drinkfles ongewijzigd blijft.

Details

  • Vaatwasmachinebestendig (max. 75°C)
  • met inhoudsweergave

In het kort

Volume
Volume
550,00 ml
Materiaalsoort
Materiaalsoort
Kunststof

Uitrusting

Doel
Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Trekking, Fietsreizen, Bikepacking, Cross, Urban Sport
Belangrijkste informatie
Type / gebruik:
Drinkfles voor volwassenen
Materiaalsoort:
Kunststof
Afmetingen
Volume:
550,00 ml
Diameter:
74,00 mm
Uitrusting
Sluiting:
schroefsluiting
Fles:
Plastic biologisch afbreekbaar
Ventiel:
Trek-duwventiel
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1698587
EAN
8020775040805

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product