Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Elite Prism Bidonhouder Links Carbon, goud

ID: 1698605

Adviesprijs € 72,70
€ 55,99
- 22 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Elite Prism Bidonhouder Links Carbon, goud (gold metal/white graphic)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Prism Carbon is een bidonhouder van polymeer-matrix-composietmateriaal, versterkt met uiterst lichte koolstofvezel. Prism Carbon is licht, ergonomisch en resistent en staat garant voor hoge prestaties, een uniek ontwerp en maximaal gebruiksgemak van de bidon tijdens het rijden.

Het bijzondere aan de Carbon Prism is de structuur, die is ontworpen voor een praktische zijdelingse plaatsing van de fles. Het is compatibel met alle frames, maar is bijzonder geschikt voor gebruik bij mountainbiken en voor fietsen met een frame met schuine buizen of kleine afmetingen, waar het noodzakelijk is de hydratatietijden tijdens het rijden te optimaliseren, vanwege de moeilijke omstandigheden die gewoonlijk kenmerkend zijn voor de off-roadroutes en de gebroken wegen die door mountainbikers worden afgelegd.

Een meer praktisch gebruik van de drinkfles
Prism Carbon is een model met zij-ingang dat het gebruik van bidons veel praktischer en gemakkelijker maakt, vooral voor MTB-atleten met kleine fietsen en aflopende frames met een gereduceerde middendriehoek.

De Prism Carbon biedt ook een hoge mate van ergonomie bij het plaatsen en verwijderen van de bidon, die naar voren en naar achteren kan worden geplaatst om altijd comfortabel met de bidon te kunnen omgaan, zelfs op moeilijke trajecten. Prism Carbon biedt ook maximaal gebruiksgemak voor linkshandigen, aangezien zij moeiteloos een model kunnen kiezen door de drinkfles aan de linkerkant in te brengen.

Ondanks de extreem lichte laterale en frontale inbrenging zorgt Prism Carbon voor een perfecte fixatie van de waterfles.
Dankzij zijn structuur, ontworpen om de bidon zelfs in het bovenste gedeelte te bevatten, garandeert de bidonhouder een uitzonderlijke houdbaarheid, zelfs in extreme omstandigheden, zoals bij mountainbiken, waar afdalingen met hoge snelheid, opgebroken wegen en off-road rijden het gebruik van een bidonhouder vereisen die een maximale stabiliteit garandeert tegen schokken, trillingen en andere schokken, typisch voor dit soort parcours.van een bidonhouder die een maximale stabiliteit garandeert tegen schokken, trillingen en andere stoten, die typisch zijn voor het soort routes dat mountainbikers volgen.

Een innovatief ontwerp voor uitmuntendheid
Prism Carbon is een bidonhouder van een innovatief, zeer performant composietmateriaal, versterkt met zeer lichte koolstofvezel. Koolstofvezel is drie keer lichter en vijf keer resistenter dan staal. Daarom garandeert de Prism Carbon niet alleen stabiele en duurzame prestaties, maar ook een uitzonderlijke lichtheid, met een gewicht van slechts 29 g.
Het geregistreerde ontwerp, de aandacht voor detail en de exclusieve laklaag garanderen de Prism Carbon een esthetische afwerking die superieur is aan die van alle concurrenten, slijtvastheid, reinigingsgemak, ergonomie en een ongeëvenaarde duurzaamheid.

In het kort

Gewicht
Gewicht
29,00 g
Bevestigingsmogelijkheden
Bevestigingsmogelijkheden
Frame
Model
Model
Zijlader
Materiaalsoort
Materiaalsoort
Carbon

Uitrusting

Doel
Cyclocross, Gravel, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro
Belangrijkste informatie
Materiaalsoort:
Carbon
Model:
Zijlader
Uitrusting
Bevestigingsmogelijkheden:
Frame
Afmetingen
Gewicht:
29,00 g
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1698605
EAN
8020775041079

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product