Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Elite T-Race Bidonhouder Soft Touch, rood

ID: 1698614

€ 12,70
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Elite T-Race Bidonhouder Soft Touch, rood (amaranth)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

T-RACE is de nieuwe soft-touch bidonhouder van Elite, ontworpen om tijdens de race snel aan beide zijden van de bidon te kunnen inbrengen. Hij is gemaakt van vezelversterkt materiaal met een hoge weerstand en is perfect voor gebruik op de weg, maar ook voor mountainbiken of gravelrijden, omdat hij een maximale grip en een hoge weerstand op elk terrein garandeert

Gemakkelijk invoegen vanaf elke pagina
T-RACE is de bidonhouder ontworpen door Elite in samenwerking met Adriano Design, die met deze bidonhouder de T van Time Trial tekent wanneer het product van de zijkant van het frame wordt bekeken. Met zijn monoblokstructuur garandeert de T-RACE een gemakkelijke plaatsing van de drinkfles van alle kanten, dankzij de ruime opening die een onmiddellijke plaatsing en uitname mogelijk maakt, ook ideaal voor fietsen met kleine frames of schuine buizen.

Maximale houdbaarheid van de fles
T-RACE garandeert een maximale retentie dankzij de structuur die het lichaam van de fles zowel bovenaan als onderaan vasthoudt en die zelfs bij trillingen en schokken op een oneffen ondergrond veilig is.

Stijl, lichtheid en compatibiliteit
Met een gewicht van net iets meer dan 29 g belast deze bidonhouder de fiets niet onnodig, terwijl hij toch zijn steun- en weerstandseigenschappen behoudt. T-RACE is verkrijgbaar in vier kleuren en heeft een sterke esthetische impact dankzij de soft-touch afwerking. Het heeft een elegant en modern ontwerp in volledige racestijl. Het is onderzocht om op elk frame te passen. Met een diameter van 74 mm biedt de T-RACE plaats aan elke bidon met standaardafmetingen die op de markt verkrijgbaar is.

In het kort

Gewicht
Gewicht
29,00 g
Bevestigingsmogelijkheden
Bevestigingsmogelijkheden
Frame
Model
Model
Toploader
Materiaalsoort
Materiaalsoort
Kunststof

Uitrusting

Doel
Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triatlon, Trekking, Fietsreizen, Bikepacking, Cross, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Pendelen
Belangrijkste informatie
Materiaalsoort:
Kunststof
Model:
Toploader
Uitrusting
Bevestigingsmogelijkheden:
Frame
Afmetingen
Gewicht:
29,00 g
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1698614
EAN
8020775040645

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product