Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Elite Tuo Turbo Trainer

ID: 1507385

Adviesprijs € 479,99
€ 295,99
- 38 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Elite Tuo Turbo Trainer

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

TUO is compact, gebruiksvriendelijk en zeer stil. Het is een volledig interactieve wheel-on trainer met automatische weerstandsregeling. TUO is ontwikkeld in samenwerking met de Adriano Design werkplaats in Turijn om een hoogwaardig hulpmiddel te bieden voor indoor training of warming-up, en tegelijkertijd een meubelstuk te presenteren met een verfijnd Made in Italy design.
TUO berekent het ontwikkelde vermogen met een nauwkeurigheid van 5% en simuleert hellingen tot 10%. Deze hometrainer gebruikt een nieuw algoritme dat Elite heeft ontwikkeld in samenwerking met het Fraunhofer Institute for Industrial Mathematics ITWM in Duitsland om de prestaties te berekenen.

Stil en supercompatibel
Tuo is niet alleen mooi en compact, maar ook rustig. De rol waarop het fietswiel rust is gemaakt van Elastogel, een exclusieve polyurethaanmolecule die door Elite is ontwikkeld en getest om het wrijvingsgeluid met 50% te beperken en de bandenslijtage met meer dan 20% te verminderen tijdens de training. Tuo heeft nog een andere grote verdienste: een frame waar ook grote trolleys in passen. Met Tuo kun je de fiets optimaal op het wiel plaatsen dankzij een praktisch mechanisme voor zijdelingse micro-afstelling en herpositionering van de standaard, waardoor het wiel geschikt is voor fietsen met wielen van 26 tot 29 inch. Tuo is ook het meest compatibel onder de Elite-wielen, mede omdat het alle benodigde adapters in het pakket heeft voor het monteren van fietsen met 130x5 mm naven en quick release tot fietsen met 148x12 mm trekpennen.

Interactiviteit
Tuo is een interactieve smart roller trainer die communiceert met apps, software, computers en randapparatuur (smartphone en tablet) van alle soorten met IOS, Android, OSX en Windows. Gegevens worden draadloos uitgewisseld tussen de roltrainer en andere onderdelen van het systeem. Dit maakt het mogelijk om de weerstand te beheren, omdat de parameters kunnen worden bekeken en gewijzigd, wat zorgt voor de grootst mogelijke aanpasbaarheid en interactiviteit van indoor training. Tuo verstuurt de gegevens over vermogen, snelheid en cadans. Tuo kan worden bestuurd met My E-Training software (12 maanden gratis verkrijgbaar) of andere indoor cycling platforms (waarvoor meestal een betaald abonnement nodig is), waaronder: Zwift, TrainerRoad, Het Sufferfest, Bikevo, Kinomap en nog veel meer.

Details

  • Interactieve wiel-aan-trainer
  • Het vermogen wordt berekend met een nauwkeurigheid van +/- 5%
  • magnetische weerstandseenheid met elektronische instelling via ANT+ of Bluetooth
  • Simuleert hellingen tot 10%
  • PML (Power Meter Link) voor directe aansluiting op een externe wattmeter
  • Diameter van de rol: 30 mm

In het kort

Weerstandinstelling
Weerstandinstelling
Elektronisch

Uitrusting

Doel
Wielrennen, Endurance
Belangrijkste informatie
Model:
vaste rollentrainer
Geschikte wielmaten:
24'', 26'', 27.5'', 29''
Rollertrainer
Remsysteem:
magneetrem
Weerstandinstelling:
Elektronisch
Materiaal:
gel
Levering
Levering:
1 x Elite rollenbank Tuo Turbo Trainer
Energievoorziening
Type stekker:
EU-stekker
Modeljaar
2022
Artikelnummer
1507385
EAN
8020775040478

Meningen van klanten

5.0
3 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
3
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Elite Tuo Turbo Trainer
Frank
Geweldige rollentrainer - laat je niet afschrikken door het ontwerp
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Vóór de Elite Tuo had ik producten van andere fabrikanten geprobeerd, maar ze konden mij niet overtuigen. Bij de Elite begint het plezier met de verpakking. Makkelijk te verwijderen, alleen karton, geen andere stomme plastic vulstoffen (ramp met Wahoo - helaas). Elite Mega. De trainer is snel opgezet en weer opgeborgen. Instellen met de app is kinderspel. Helaas ontbreekt een QR-code voor de app in de minimale instructies. De trainer wordt geleverd met vouchers voor Zwift en andere platforms. Het Elite-platform is ook gratis inbegrepen. Het enige vervelende is dat om de voucher te krijgen, het serienummer op een website moet worden ingevoerd. Dit serienummer is zonder schroevendraaier niet toegankelijk op het apparaat onder de montageplaat voor de poten. Beetje ingewikkeld dus. Dat irriteerde mij echt. Maar verder loopt de trainer rustig en is erg leuk. Ik zou het opnieuw kopen.
03.10.2023
Elite Tuo Turbo Trainer
Mathias
groot
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Gewoon geweldig Echt een succesvolle rollentrainer. Veel plezier met zweten Per compact edele heeft weinig ruimte nodig Zachtjes Goede weerstand nadelen Omschrijving
04.12.2022
Elite Tuo Turbo Trainer
felix
Veel waar voor je geld, maar verder gewoon op het hoogste niveau
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Gewoon geweldig, dat is alles wat je kunt zeggen na een test van 3 maanden. Het werkt zoals het hoort, en doet het zelfs nog precieser zoals Elite zegt dat het doet.
04.02.2022