Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

ENVE M7 Stuur Ø35 mm

ID: 1317691

€ 239,00
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • 800mm
  • Choose Stuurbreedte
    800mm sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

ENVE M7 Stuur Ø35 mm

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

ENVE's M7 Mountain stuur is de downhill partner bij uitstek: Hij biedt de beste eigenschappen op het gebied van stuurprecisie, wendbaarheid en buigzaamheid, en absorbeert trillingen efficiënt, waardoor de armspieren minder vermoeid raken en uw enduro-prestaties een extra impuls krijgen.

De M7 is gemaakt om zelfs het zwaarste terrein te bedwingen! Dit ongelooflijk robuuste carbonstuur is een van de acht topsturen uit de ENVE M-Serie: Het is ontworpen om veelzijdig te zijn en biedt elke motorrijder het juiste onderdeel voor zijn individuele setup.

Voor het ontwerp van de M7 heeft ENVE zich laten inspireren door de legendarische eigenschappen van haar DH-stuur en de elegante esthetiek van haar klassieke riser-stuur en heeft zo het ultieme stuur gecreëerd voor enduro-setups met een klemmendiameter van maar liefst 35 mm. Het stuur is verkrijgbaar in drie Rise-opties: 10 mm, 25 mm of 40 mm. Alle varianten zijn uitgerust met een trailbevestigende 8° backsweep en 4° upsweep, zodat je altijd goed uitgerust bent op je touring twentyniner, je enduro bike of elke andere op zwaartekracht georiënteerde tweewieler.

Met meer dan 80 overwinningen in de DH-wereldbeker en podiumplaatsen onder de ENVE-vlag, heeft het Amerikaanse merk zijn status absoluut duidelijk gemaakt. ENVE's geconcentreerde carbon expertise is in dit stuur gestoken, waar vezel uitlijning en ontwerp onafhankelijk van elkaar zijn bedacht, maar samen zijn ontwikkeld. Het resultaat: een sterk stuur dat slechts 230 g weegt en met zijn precieze buigprofiel de toppen van de hardste klappen opvangt - ondenkbaar met aluminium!

Met 800 mm heeft de M7 precies de juiste maat voor een breed, stijf platform dat veeleisende enduristen controle en grote wendbaarheid biedt. Als dat te ver voor je is, kun je het stuur inkorten tot 780 mm met behulp van de snijtekens, zonder dat dit ten koste gaat van de stabiliteit of de rijkwaliteit.

Droomopstelling: Wanneer M7-stuur en M7-stuurpen elkaar ontmoeten, is je enduro cockpit perfect. De stuurpen is verkrijgbaar in lengtes van 35 mm, 50 mm en 65 mm, de stuurklem heeft een diameter van 35 mm.

Het M7-stuur wordt geleverd met een 6-pack ENVE-stickers (zie foto), zodat je stuur en de rest van de set-up zelfs qua kleur perfect bij elkaar passen.

Details

  • Volledig carbon unidirectionele vezel constructie
  • Trillingsdemping ontworpen voor Enduro wedstrijden
  • Voorgetekende snijtekens
  • Min. breedte (ingekort): 780mm

In het kort

Gewicht
Gewicht
230 g
Rise
Rise
35 mm
Backsweep
Backsweep
8 °
Stuurklemming (mm)
Stuurklemming (mm)
35
Materiaalsoort
Materiaalsoort
Carbon

Uitrusting

Doel
Enduro
Belangrijkste informatie
Materiaalsoort:
Carbon
Afmetingen
Gewicht:
230 g
Breedte:
800 mm
Stuurklemming (mm):
35
Stuur
Model:
Riser
Backsweep:
8 °
Up Sweep:
4 °
Rise:
35 mm
Modeljaar
2022
Artikelnummer
1317691
EAN
0818801025319

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product