Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Ergon BT Allroad Stuurlint, blauw

ID: 1834582

Adviesprijs € 37,95
€ 32,99
- 13 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Ergon BT Allroad Stuurlint, blauw (space blue)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Allroad rijders willen meer. Uw ideale stuurlint moet het ongemak op verschillende ondergronden verminderen, een veilige grip bieden en ook goed aanvoelen. Met een dikte van 2,5 mm en een middelgrove, tegendraadse oppervlaktetextuur biedt de Ergon BT Allroad de gewenste alles-in-één oplossing. De trillingsdemping en het gripgevoel zijn uitstekend, er is minder druk op de handen en het rijplezier en de prestaties zijn merkbaar verbeterd. Het stuurlint kan dunner of dikker worden gewikkeld naar gelang van de individuele behoeften, met meer of minder grip - een wikkelhulp is ingebouwd.

Vermindert het typische ongemak bij het rijden over de weg
Een lage, gestrekte zitpositie, de verkanting van het zadel, relatief harde cockpits, hoge punctuele druk op de gevoelige zenuwen van de hand en de pols - dit leidt vaak tot problemen bij het allroad rijden. Ergon-stuurriemen verminderen handongemak en zenuwirritatie. Hun aangepaste dikte en een speciale materiaalstructuur met AirCell-schuim dempen merkbaar de trillingen en verdelen de druk op de handen beter.

Absorbeert trillingen - ideaal voor lange afstanden
Met de 2,5 mm dikke BT Allroad profiteren racefietsers die soms off-road rijden van een hoge trillingsdemping, veel grip en een goede bewegingsvrijheid. De plus in comfort is duidelijk merkbaar. De verminderde inspanning die nodig is om de fiets te besturen, maakt de handen minder vermoeid, zelfs op langere en technisch veeleisende tochten. Dit stuurlint voelt gewoon goed aan en verhoogt het rijplezier en de prestaties.

Veel grip en bewegingsvrijheid in elke situatie
De BT Allroad is niet alleen de perfecte individuele verbinding tussen hand, Allroad fiets en grond. De middelgrove, tegendraads draaiende oppervlaktetextuur van het handvaste stuurlint biedt ook veel grip en een goede bewegingsvrijheid in elke rijsituatie.

Anti-slip, lichtgewicht, minder druk
Ergon stuurriemen bestaan uit drie nauwkeurig op elkaar afgestemde lagen materiaal. Het waterafstotende antislipoppervlak (Anti-Slip Comfort Top), het lichtgewichtschuim (AirCell Foam) en de kleefband aan de onderzijde resulteren in een uitstekend, veilig gripgevoel, de beste veerkracht en een optimale drukverdeling bij een laag gewicht.

Geïntegreerde inpakhulp maakt het makkelijk
Met de geïntegreerde wikkelhulp kan het stuurlint van de Allroad-fiets gemakkelijk nog eens worden afgesteld volgens persoonlijke voorkeur - u beslist of u het liever wat dunner of wat dikker hebt.

Meer grip of liever meer bewegingsvrijheid?
Beide zijden van de staafband kunnen het oppervlak vormen. Met de wikkelrichting kunt u voorrang geven aan ofwel meer grip ofwel meer bewegingsvrijheid.

Details

  • Dikte: 2,5 mm

In het kort

Lengte (mm)
Lengte (mm)
2100

Uitrusting

Doel
Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Endurance
Afmetingen
Lengte (mm):
2100
Levering
Inhoud / levering grootte:
1 x Ergon BT Allroad stuurlint
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1834582
EAN
4260477073570

Meningen van klanten

4.0
2 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
1
4 Sterren
0
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Ergon BT Allroad Stuurlint, blauw
Christian
Voelt goed..
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik heb hiervoor gekozen om de riem van mijn grindfiets te vervangen. Ik vind dat het er in werkelijkheid nog mooier uitziet dan op de foto's. Maar wat belangrijker is, is dat hij lekker in de hand ligt en makkelijk vast te pakken is! Tenminste, als je dat zo wilt. Je kunt het namelijk op twee manieren wikkelen door de verfijnde textuur. Afhankelijk hiervan ontstaat de fijnere of grovere textuur. Na momenteel ongeveer 350 km te hebben gereden, houdt de auto het nog steeds goed vol en vertoont hij geen tekenen van slijtage. Ik zou opnieuw kopen...
18.09.2023
Ergon BT Allroad Stuurlint, blauw
Michael
Ergon BT Allroad
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Andere stuurlinten doen hetzelfde en kosten veel minder. De montage is ook een beetje ongebruikelijk omdat de tape, beginnend bij de positie van de trekstang, van buiten naar binnen moet worden gewikkeld. De kleurselectie is ook nogal saai.
28.12.2022