Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

EVOC Hip Pack Pro 3 l + Drinkblaas 1,5 l, groen

ID: 878310

Adviesprijs € 120,00
€ 89,99
- 25 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

EVOC Hip Pack Pro 3 l + Drinkblaas 1,5 l, groen (sulphur/moss green)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De EVOC HIP PACK RACE 3l is met zijn geoptimaliseerde rugventilatie ideaal voor fietsrondjes met weinig uitrusting. Met het VENTI FLAP-systeem kunt u de afstand tussen de gordeltas en de rug en daarmee de ventilatie van het steunvlak individueel aanpassen.

Airo Flex
Airo Flex is een uiterst stabiele stof die zowel ademend als flexibel is. Het wordt gebruikt met onze hoogwaardige heupgordels en zorgt voor een optimale belastingoverdracht naar de heupen met maximale ventilatie - voor maximaal draagcomfort.

VENTI FLAP systeem
Het VENTI FLAP-systeem maakt het mogelijk om het ruggedeelte weg te klappen voor maximale ventilatie en dus een beter draagcomfort. Bij langere opstijgingen kan het openen van de verstelband de afstand naar achteren en daarmee de luchtcirculatie vergroten. Bij de afdaling wordt de afstand tot de rugleuning weer verkleind, waardoor een stabiele, bewegingsneutrale zitting gegarandeerd is.

Luchtcirculatie 
Air Circulation wordt gebruikt met alle Evoc rugzakken omdat het zorgt voor een optimale ventilatie, zelfs tijdens hoge inspanningen en zweten en tegelijkertijd voorkomt dat de gevoelige nierzone afkoelt. Het verticaal geleide luchtkanaal zorgt voor een continue, vrije luchtcirculatie. Extra lucht kan via zijdelingse uitsparingen langs het kanaal worden afgevoerd. Bovendien is de bekleding van de laterale rugzones gereduceerd om de luchtstroom verder te optimaliseren.

Luchtstroom-contactsysteem
Het doel is om de belasting zo neutraal mogelijk over te brengen naar het zwaartepunt van het lichaam en tegelijkertijd het contactoppervlak met de rug tot een minimum te beperken. Deze tegenstelling lossen we op met een ruggedeelte waarin de ventilatiecomponenten zoals grote ventilatiekanalen en speciaal gefreesde en geperforeerde EVA-pads achter een gaasweefsel naar binnen worden gelegd. Hierdoor wordt een zitting dicht bij de rugleuning bereikt en tegelijkertijd wordt de rugventilatie geoptimaliseerd.

Details

  • Lus om een fietsachterlicht te bevestigen
  • Extra brede heupvleugels
  • Karabijnhaak voor het bevestigen van de sleutel
  • 2 fleshouders met extra veiligheidsfixatie

In het kort

Gewicht
Gewicht
430,00 g
Drinksysteem
Drinksysteem
Hip Pack Hydration Bladder 1.5

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro
Geslacht
Heren, Dames
Belangrijkste informatie
Categorie:
Heuptas met drinksysteem
Sluitsysteem:
Kliksluiting
Maat
Totale volume:
3,00 l
Afmetingen (L x B x H):
8 x 28 x 18 cm
Afmetingen
Gewicht:
430,00 g
Rugzak
Ventilatie:
Luchtcirculatie, Luchtstroom Contact Systeem
Vakken/Zakken:
Drinkblaascompartiment, Vakje voor de mobiele telefoon, heupgordeltas, Gereedschapvak met toegang, Cateringcompartiment
Drinksysteem:
Hip Pack Hydration Bladder 1.5
Gordel:
Compressiebanden
Levering
Levering:
incl. Hip Pack Hydratatie Bladder 1.5 met Magnetische Buisklem
Modeljaar
2021
Artikelnummer
878310
EAN
4250450721512

Meningen van klanten

4.7
6 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
2
5 Sterren
4
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
EVOC Hip Pack Pro 3 l + Drinkblaas 1,5 l, zwart
Rolf
Nog comfortabeler dan zijn voorganger
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik vond het erg leuk om het vorige model te gebruiken. Comfortabel, robuust en groot genoeg voor een dagje uit. De nieuwe variant is dankzij de nieuwe gordelconstructie met klittenbandsluiting eenvoudiger aan te passen, waardoor hij afhankelijk van de kleding en belading sneller aan de lichaamslengte kan worden aangepast en nog stabieler op het lichaam ligt. Tijdens de eerste toer van 60 km voelde ik niets van de tas, ik greep hem liever vast om te kijken of hij er nog zat. De drinkfleszakken bieden nieuwe mogelijkheden voor het herverdelen van de bagage, bijvoorbeeld als frametassen de bidonhouders blokkeren of als er geen ruimte meer is voor de drinkzak. De tas is ook ideaal voor wandeltochten. De heupvulling van de voorganger was een van de beste die ik op mijn rug heb gedragen. Geen warmte- en vochtophoping en het comfort, zie hierboven. Duidelijk aankoopadvies.
01.03.2023
EVOC Hip Pack Pro 3 l + Drinkblaas 1,5 l, zwart
Michael
Absoluut geweldig
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Zit geweldig en is super verwerkt. Past op alles wat je nodig hebt. Een beetje prijzig, maar echt elke cent waard.
23.06.2022
EVOC Hip Pack Pro 3 l + Drinkblaas 1,5 l, zwart
Jose
Het is de beste optie, maar...
Vertaald uit Spaanse Naar origineel
Het is een geweldig heuptasje en kwaliteitsmateriaal, maar pas op dat het niet voor grote mensen is, als je meer dan één xl broek gebruikt, zal het klein zijn
10.12.2021