Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Feedback Sports RAKK Fietsstandaard, zwart

ID: 400395

€ 54,00
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Feedback Sports RAKK Fietsstandaard, zwart (black)

De perfecte fietsstandaard voor presentaties en stalling. Met de RAKK is het Feedback Sports gelukt, om het concept van een fietsstandaard te herdefiniëren. Door het ingenieuze ontwerp kan de RAKK voor bijna elke fiets worden gebruikt, zonder dat deze van tevoren hoeft te worden omgebouwd. Het grote voordeel, is dat deze standaard geen contact maakt met het frame of enig ander gevoelig onderdeel van je fiets, waardoor krassen effectief wordt voorkomen. Of je nu naar voren of naar achteren parkeert, vrijwel elke fiets wordt stevig op zijn plaats gehouden door de geveerde houdarm. De mogelijkheid om individuele standaarden met elkaar te verbinden, verhoogt de stabiliteit nog meer. Door het onverwoestbare ontwerp biedt deze ook voldoende toepassingsmogelijkheden voor de doorsnee fietse en fietser.

Details

  • Eenvoudige bediening, de stabiele veerarm fixeert de fiets
  • Geschikt voor het voor- en achterwiel
  • Een 3-puntscontact stabiliseert de fiets

In het kort

Gewicht (ca.)
Gewicht (ca.)
2,70 kg

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Endurance, Trekking, Fietsreizen, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Pendelen, Dirt/BMX
Belangrijkste informatie
Type:
fietsenstandaard
geschikt voor:
1 fiets
Afmetingen
Lengte (cm):
31,00 cm
Afmetingen wanneer samengeklapt (cm):
8.1 x 31 x 41
Breedte (cm):
41,00 cm
Gewicht (ca.):
2,70 kg
Materiaal
Materiaal:
Staal met poedercoating
Houder
Geschikte bandbreedte:
alle fietsen tot 2,4" bandbreedte
Levering
Inhoud / levering grootte:
1 Feedback Sport RAKK fietsstandaard
Modeljaar
2024
Artikelnummer
400395
EAN
0817966010208

Meningen van klanten

4.8
39 Klantenbeoordelingen
1 Ster
1
2 Sterren
0
3 Sterren
1
4 Sterren
0
5 Sterren
37
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Feedback Sports RAKK Fietsstandaard, zwart
Helen
Goede waarde
Vertaald uit Engelse Naar origineel
Gekocht voor mijn schoonzoon die een fervent fietser is en wat onderzoek had gedaan. Prijs was goed en kwam op de afgesproken datum aan.
02.01.2022
Feedback Sports RAKK Fietsstandaard, zwart
Maurits
super praktisch, had ik eerder moeten doen
Ideaal om na een bike trip je fiets thuis even op een veilige manier weg te kunnen zetten. Of voor iets simpels als banden oppompen / ketting smeren.
09.12.2021
Feedback Sports RAKK Fietsstandaard, zwart
Harald
Fietsenrek
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Twee dragers in elkaar gezet, was een beetje wiebelig/glad bij het plaatsen van de fietsen. Plank uit de kast gehad, gaatjes geboord en de stands met kabelbinders vastgezet. Stands blijven nu waar ze zijn, niets glijdt meer weg. Een fiets met het achterwiel en een met het voorwiel gepositioneerd, niets wiebelt. Ik kan alleen maar zeggen dat de stands doen wat ze moeten doen. Voorkom dat fietsen omvallen.
02.12.2021