Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Feedback Sports Sprint Reparatie Standaard

ID: 1194751

€ 369,00
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Feedback Sports Sprint Reparatie Standaard

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De Sprint is gebaseerd op een zeer speciaal houd- en bevestigingsconcept en is daarom de optimale oplossing voor het toenemende aantal aeroframes, zadelpennen met speciale profielen of andere modellen die niet of slechts moeizaam met een conventionele klem kunnen worden bevestigd. Voor de sprint wordt het wiel op een horizontale rail geplaatst en met een klemmechanisme aan de vork of de achterste uitvaleinden bevestigd. Een adapter zorgt ervoor dat de snelspan- of steekashouders in alle denkbare afmetingen kunnen worden vastgeklemd. Het frame wordt extra ondersteund door het plaatsen van het binnenste lagerhuis op een speciale plaat. Dit betekent dat het wiel in een handomdraai in een veilige montagepositie staat. De werkhoogte kan over een enorm bereik van 76 tot 121 cm worden ingesteld en het horizontaal verschuiven van de bevestigingspunten zorgt ervoor dat het wiel altijd optimaal in balans is. Bovendien kan het systeem 360° worden gedraaid, zodat letterlijk elke beweging in de optimale positie kan worden uitgevoerd. Desondanks is de Sprint dankzij de drie brede statiefpoten uiterst veilig en stabiel, niet alleen op vlakke werkplaatsvloeren, maar ook in het terrein. In het algemeen is de Sprint vrijwel voorbestemd voor gebruik buitenshuis. Dankzij de vervaardiging uit een zeer lichte aluminiumlegering heeft het een totaalgewicht van 5,7 kilogram, dat gemakkelijk te vervoeren is, en de beschermende anodisatie zorgt voor een extreme weersbestendigheid. Gevouwen wordt de Sprint ook gekenmerkt door zijn kleine verpakkingsgrootte. Hij kan een trotse 38 kilogram dragen en buigt daarom niet op zijn knieën, zelfs niet bij het dragen van zware mountainbikes of zelfs e-bikes.

Details

  • 360° draaibaar met flexibele vork en trapaspositie
  • Zeer lichte aluminiumlegering met beschermende anodisatie
  • Zeer stabiele stand door de 3 statiefpoten, zelfs off-road
  • Klein formaat in opgevouwen toestand

In het kort

Gewicht (ca.)
Gewicht (ca.)
5,70 kg
Werkhoogte (cm)
Werkhoogte (cm)
76-121
Opvouwbaar
Opvouwbaar
ja
Draagkracht
Draagkracht
38,60 kg

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, BMX, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triatlon, Trekking, Fietsreizen, Bikepacking, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Beginnende fietsers, Zelf rijden, Pendelen, Dirt/BMX
Belangrijkste informatie
Type:
montage standaard
geschikt voor:
1 fiets
Draagkracht:
38,60 kg
Opvouwbaar:
ja
Afmetingen
Afmetingen wanneer samengeklapt (cm):
1.270 x 190 x 760 mm
Gewicht (ca.):
5,70 kg
Materiaal
Materiaal:
Aluminium
Montage
Werkhoogte (cm):
76-121
Type standaard:
driebeen
Levering
Inhoud / levering grootte:
1 reparatiestand, Adapter voor QR-montage met 9 x 100/130/135 mm, Adapter voor steekassen 12 x 142 mm en 15 x 100 mm, 20 x 110 mm, 12 x 100 mm. 12 x 148 mm (boost), 15 x 110 mm (Boost)
Modeljaar
2024
Artikelnummer
1194751
EAN
0817966010376

Meningen van klanten

4.0
1 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
1
5 Sterren
0
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Feedback Sports Sprint Reparatie Standaard
Claus
Duur maar top product
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Zeer robuuste montagestandaard. Makkelijk te gebruiken. Wiel is zeer stabiel in de montagepositie bevestigd. Diverse adapters voor het bevestigen van verschillende wieltypes zijn inbegrepen. vlieg in de zalf. Voor de officiële prijs zou er eigenlijk een transporttas/beschermhoes bij moeten zitten.
02.05.2023