Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Shimano TL-FC32 trapasgereedschap

ID: 10953

Adviesprijs € 14,95
€ 9,99
- 33 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Shimano TL-FC32 trapasgereedschap

Shimano gereedschap Een fiets bestaat uit veel verschillende onderdelen. Voor een maximale functionele prestatie van elk onderdeel, is het van essentieel belang dat deze goed worden onderhouden. Hoge precisie, gebruiksgemak en een uniform design zijn essentieel voor reparaties en gereedschappen. Daarom blijft Shimano zich inzetten voor de ontwikkeling van hoogwaardig gereedschap. Shimano ontwikkelt naar beste vermogen professioneel gereedschap; niet alleen voor Shimano producten, maar ook voor fietsonderhoud in het algemeen. Shimano gereedschap is zo vormgegeven, dat ze perfect passen bij de Shimano onderdelen. Het tandprofiel van de afnemer komt exact overeen met de afmetingen van de componenten, rekening houdend met mogelijke toleranties.

Details

  • Gberuik: FC-M960/760/ FC-M800 / FC-7800 (Hollowtech II)

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Endurance, Trekking, Fietsreizen, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Pendelen, Dirt/BMX
Belangrijkste informatie
Gereedschapstype:
Steeksleutel
Toepassingsgebied:
Binnenlagers
Modeljaar
2023
Artikelnummer
10953
EAN
4524667097426

Meningen van klanten

4.5
52 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
2
3 Sterren
1
4 Sterren
17
5 Sterren
32
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Shimano TL-FC32 trapasgereedschap
Daniel
essentiële hulpmiddelen
Vertaald uit Franse Naar origineel
Goede sleutel, die net zo goed werkt voor het verwijderen van de remschijven als de crankstellen. Om in je gereedschapskist te hebben!
25.02.2022
Shimano TL-FC32 trapasgereedschap
Blackbelt
Alles is goed verlopen
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Goed apparaat voor een goede prijs
23.12.2021
Shimano TL-FC32 trapasgereedschap
Manuela
Erg tevreden
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Snelle levering geen problemen
05.12.2021