Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

KlickFix Cita GTA Draagbare Fietstas, zwart/zilver

ID: 9791

Adviesprijs € 73,95
€ 55,99
- 24 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

KlickFix Cita GTA Draagbare Fietstas, zwart/zilver (black/silver)

De bijpassende bagagedrageradapter moet apart worden gekocht.

Let op: bagagedrageradapter nodig voor montage!

Alle modellen uit de serie KlickFix GTA laten zien

In het kort

Gewicht
Gewicht
1.100,00 g
Bevestigingssysteem
Bevestigingssysteem
Haaksysteem
Totale volume
Totale volume
18,00 l

Uitrusting

Doel
Trekking, Fietsreizen, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Dagelijks fietsen, Pendelen, Cross
Belangrijkste informatie
Type / gebruik:
Bagagedragertas
Bevestigingssysteem:
Haaksysteem
Functies
Geschiktheid:
Universeel
Maat
Afmetingen (L x B x H):
30 x 16 x 35
Totale volume:
18,00 l
Afmetingen
Gewicht:
1.100,00 g
Uitrusting
Sluitsysteem:
clipsluiting entrekkoord
Levering
Levering:
1 x KLICKfix Cita GTA incl. Haakset
Modeljaar
2022
Artikelnummer
9791
EAN
4030572101245

Meningen van klanten

4.4
16 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
2
3 Sterren
0
4 Sterren
3
5 Sterren
11
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
KlickFix Cita GTA Draagbare Fietstas, zwart/zilver
Conny
Bovenkant
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Alles ging super
04.10.2021
KlickFix Cita GTA Draagbare Fietstas, zwart/zilver
Hike
Past prima - bestelde een tweede.
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Tas ziet er goed uit en is ruim. Je moet de meegeleverde haken zelf bevestigen; geen geklungel, draai de schroeven op de achterstang los zodat u de haak gemakkelijk naar binnen kunt schuiven, draai de schroeven vast op de in de beschrijving aangegeven locatie en draai de losgedraaide schroeven weer vast. Klaar. Na het in het kliksysteem te hebben gehangen en te hebben vergrendeld, hangt de tas veilig aan het systeem. Voor mij was dit niet helemaal zeker en het was niet duidelijk of dit zou werken met mijn zeer oude versie van de bagagerekadapter. Alles is perfect. Ik heb een tweede tas en een tweede adapter besteld (in de aanbieding) voor het geval de oude op een bepaald moment kapot zou gaan. Ik ben overtuigd van het systeem. Werkt goed en ik was al heel lang op zoek naar een fietstas. Een jonge consultant in de vakhandel zei dat er geen fietstassen meer waren omdat het een verouderd systeem was.
30.01.2020
KlickFix Cita GTA Draagbare Fietstas, zwart/zilver
Gabriel Paris
Ik ben nogal teleurgesteld
Vertaald uit Franse Naar origineel
Ondanks de goede bouwkwaliteit, ik ben behoorlijk teleurgesteld, ik liever mijn oude Vaude fietstassen en misbruik. Hier is waarom: positief: - Goede kwaliteit - Afsluiting praktijk - Twee handige zakken negatief: - Het volume is aangegeven in de beschrijving zijn de 18-20 (november 2016). In feite is de zak veel kleiner. Ik gemeten met melkpakken: Ik kan max 7-8 te zetten. Zelfs met een ongebruikte ruimte, we zijn 18-20 liter. Ik heb een 20-liter Vaude is veel groter. - Moeilijk om op mijn bagagedrager laag te zetten. Afmetingen van de bijlagen niet ideaal. - Imperfect attachment: hij gleed op mijn rek, waarschijnlijk een diameter van 10 mm. De bijgeleverde plastic schijven zijn waarschijnlijk 8 en 12 mm. - Onpraktisch om met de hand. Het handvat is asymmetrisch en de gevulde zak ziet er sterk en wreef over zijn been. Ook de pognée is erg smal, het snijden met de hand. Voor mij niet handig om te winkelen. - Te korte band zelfs in max instelling - Niet het sluiten van de praktijk om zich te vestigen. Conclusie: voor deze prijs en uit de beschrijving, ik ben niet tevreden. Ik had beter verwacht. Het lijkt erop dat de ontwerpers zelf hebt niet de prototypes. Er zijn te veel details te zien ... Maar als deze problemen heb je niet aangaan, kunt u kopen, de kwaliteit is goed.
01.12.2016