SIGMA SPORT Hartslagmeters en Activity trackers

(33 Producten)

  Geslacht

Gekozen:
  •  
  •  

  Kleur

Gekozen:
  •  
  •  
  •  
  •  

  Prijs (€)

  • -
    Bevestigen

  Klantenbeoordelingen

Gekozen:
SORTEREN
Pagina1van
1
 
SORTEREN
Pagina1van
1

Sigmasport hartslagmeters voor de fietsfanaten

Sigma is een grote naam in de sportwereld. Sigma ontwikkelt en produceert al 25 jaar hartslagmeters, fietscomputers en fietsverlichting. Wanneer u gaat sporten is het belangrijk dat u kunt meten wat u precies doet en wat voor een effect dat op uw lichaam heeft. Met een hartslagmeter van Sigma kunt u meten of u tegen uw maximum aan zit of misschien wel onder uw kunnen presteert.

Sigma hartslagmeters - ook voor de recreatieve sporter.

Sigma hartslagmeters zijn echter niet alleen een goede hulp voor top sporters of fanatieke sporters, ook wanneer u recreatief sport of uw hobby uitvoert is een Sigma hartslagmeter handig om uw prestaties te meten. Wanneer u fietst heeft u bijvoorbeeld een fietscomputer waar u kunt zien hoe hard u fietst en welke afstanden. Maar u weet eigenlijk niet hoeveel inspanning de fietstocht u gekost heeft. Met een hartslagmeter van Sigma kunt u precies bijhouden wanneer u hoeveel inspanning leverde of op het moment levert. Door de hartslagmeter goed te gebruiken kunt u langer doorgaan zonder dat u uitgeput raakt. Daarnaast heeft u meteen een horloge waarop u de tijd, rondetijd het aantal verbrande calorieën en nog veel meer kunt bijhouden.

Hartslagmeters en sporthorloges van Sigma zijn comfortabel

Sigma hartslagmeters zijn comfortabel en ergonomisch vormgegeven zodat u tijdens het uitvoeren van uw sport of andere activiteit geen hinder van het horloge ondervindt. De hartslagmeter van Sigma die aan uw specificaties voldoet vindt u in het assortiment van Sigma op Bikester.be



Klantenservice
Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze experts!
Ma. t/m vr. 10u.-18u.
025 880850
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €10,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op u.4
Tevreden klanten
Bent u tevreden met onze service? Schrijf een beoordeling en help anderen!
Schrijf een beoordeling