Fietsen Online Shop - Bikester
Mid-Season Korting - bespaar tot 60%
Fatbikes
Fatbikes: Volle tractie op elk terrein
Met enorme 4 tot 5 inch brede banden, bieden fatbikes bijna twee keer zo veel tractie als andere mountainbikes. Oorspronkelijk ontwikkeld voor het rijden over sneeuw en zand, laten hun dikke banden ze zweven over terrein, waar anderen geen kans hebben. Fatbikes bieden ook veel comfort op trails en het enorme bandenvolume compenseert het gebrek aan vering. Fatbike frames, vorken en wielen zijn zo ontworpen, dat ze geschikt zijn voor hun enorme banden. De ideale fiets voor de uitdagendste ondergronden!

Fatbikes

2 Artikel
Filter
Terugzetten

Wielmaat

  • 26 2

Merk

Series

  • Kona Wo 1
  • Kona Woo 1

Aantal versnellingen

Gewicht in kg

kg
kg

Kleur

  • groene
  • oranje

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Kona Woo, groen
Kona Woo, groen groen
Kona
Woo, groen
€ 2.499,00
  • verkrijgbaar in vele varianten
Kona Wo, oranje
Kona Wo, oranje oranje
Kona
Wo, oranje
€ 1.599,00
  • Varianten: L | 48,3cm (26")

Bestel een fatbike tegen een scherpe prijs op bikester.be

België is een vooraanstaand fietsland en toch komt dit model, de fatbike, overwaaien uit de Verenigde Staten. Deze stoere off-road fiets is gemaakt voor extreme omstandigheden en biedt een fantastisch fietscomfort. Fiets door sneeuw, mul zand, of gras, met een fatbike staat niets je nog in de weg! Kona fatbikes op Bikester

Wat is een fatbike?

Dit Amerikaanse fietsmodel is te vergelijken met een hardtail mountainbike. Maar zoals alles iets groter is in Amerika, is de fatbike dat ook. En dan voornamelijk de banden van de fatbike. De banden hebben een maximale breedte van 4.8 inch (12,7 cm) en doen denken aan de banden van een motor. Met deze banden bedwing je elk terrein en zijn oneffenheden in de ondergrond niet eens voelbaar meer. Of je nou door een laag sneeuw fietst, door het mulle zand van de duinen of diepe modderpaden in het bos, je vliegt er probleemloos door! De rage begon in de Verenigde Staten al in 2005 en is de laatste jaren aan een opmars bezig in Europa en er zijn dan ook steeds meer verkooppunten. De fatbike past perfect in de off-road trend die we de laatste jaren in vele sporten terugzien. We hebben overigens ook een grote collectie Cross Country mountainbikes. Bekijk hier het aanbod.

Met een fatbike lijk je te zweven!

Wie van nieuwe sportervaringen houdt, houdt gegarandeerd van de fatbike. Niet alleen de banden zijn aangepast op het verbeteren van het fietscomfort en de prestaties, het frame is dat evengoed. De meeste modellen zijn uitgerust met een carbon frame die deze vette fiets licht en wendbaar houdt. Het fietsen door moeilijk begaanbare gebieden wordt hierdoor kinderspel. Door de combinatie van de brede banden en het lichte frame lijkt het wel alsof je over de ondergrond zweeft. Het is een fietservaring die je nergens mee kunt vergelijken en één die je niet zomaar vergeet!