Fietshelmen kinderen

(156 Producten)

  Merk

Gekozen:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

  Hoofdomtrek (cm)

Gekozen:

  Kleur

Gekozen:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

  Prijs (€)

 • -
  Bevestigen

  Klantenbeoordelingen

Gekozen:
SORTEREN
Pagina1van
3
 
SORTEREN
Pagina1van
3

Fietshelm kind - Veiligheid voorop!

Het is heel belangrijk dat helmen gedragen worden door kinderen wanneer ze fietsen. Bij bikester.be hebben wij een brede selectie kinder helmen. Een opvallende design moet ze aantrekkelijk maken voor kinderen. Dit is belangrijk, omdat fiets helmen levens kunnen redden, vooral jonge levens. Kinderen die nog maar net begonnen zijn met fietsen op hun 16 inch kinderfiets doen er goed aan om een kinderhelm te dragen. Het kind loop risico, omdat het nog onervaren is. Zelfs tieners die naar school fietsen zouden er een moeten dragen.

Fietshelm Kind - Wat voor kinderhelmen bieden wij aan?

De kinderhelmen die wij aanbieden voldoen allemaal aan de veiligheidsvoorschriften van de EU. Ze zijn getest en bevatten een speciale verzegeling als bewijs. Aerodynamische ventilatie zorgen er voor dat het hoofd van het kind lekker koel blijft. De helmen zijn ook zo gemaakt dat ze comfortabel zitten. Wij hebben onder andere de merken: Fietshelmen voor kinderen koopt u bij fietswinkel Bikester

Fietshelm Kind - Bij bikester.be nu makkelijk een kinderhelm bestellen!

Op elke locatie met een internet verbinding kunt u eenvoudig een kinderhelm bestellen. Het zijn een paar stappen die u moet volgen om tot een complete bestelling te komen. Bij bikester.be kunt u betalen met bank overschrijving, credit card, ideal en paypal. Misschien wilt u de kinderhelm combineren met een leuke kinderfiets? Neem dan ook een kijkje bij onze driewielers, skelters en steps. Uw kind een fietshelm opzetten is heel erg verstandig. Kinderen zijn op de fiets nog wat onstabiel en helemaal wanneer ze gaan spelen is de kans dat ze een keer vallen aanwezig. Zelf maken wij ook gebruik van fietshelmen, misschien niet tijdens gewoon woon en werk verkeer. En ook niet wanneer we gewoon de stad in fietsen. Maar zodra we gaan mountainbiken of wielrennen zetten we een fietshelm op. En dat is heel verstandig.

Fietshelm Kind - Een fietshelm is voor een kind altijd verstandig

Kinderen kunnen we beter altijd een fietshelm opzetten, er zijn ontzettende veel leuke fietshelmen voor kinderen en uw kind heeft gaan last van een fietshelm. Met een fietshelm is uw kind beschermd mocht hij of zij een keer op het hoofd vallen. Wanneer u kind een fietshelm draagt schrikken u en uw kind waarschijnlijk alleen even flink en dan is verder hopelijk niets aan de hand. Zonder fietshelm is de kans op letsel groter.

Fietshelm Kind - Leuke en stoere fietshelmen voor uw kind vindt u up bikester.be

Op bikester.be vindt u verschillende kinderhelmen voor jongens als meisjes. Jongens willen natuurlijk een stoere fietshelm met een stoere opdruk of een legerprint. Meisjes willen liever een roze fietshelm of een fietshelm met vrolijke stickers. Op bikester.be vindt u een groot aantal verschillende kinderhelmen waar u en uw kind ongetwijfeld de fietshelm tussen vinden die bij uw kind past. Kinderen bereiken op een gegeven moment een leeftijd waarop ze zullen leren fietsen. Als ouder neemt u uw kind waarschijnlijk eerst mee naar de stoep voor het huis of oefent u samen op een lege parkeerplaats. Als uw kind het sturen en remmen eenmaal goed genoeg onder de knie heeft, zullen jullie vroeg of laat het echte verkeer moeten trotseren en dat gaat niet gepaard zonder meer gevaren. Dit is de tijd waarop kinderen een kinderfietshelm goed kunnen gebruiken. bikester.be biedt u niet alleen goede kinderfietsen, maar ook goede kinderfietshelmen aan. Onze helmen zijn er in diverse modellen en in vele leuke designs. Mocht het zich helaas voordoen dat uw kind valt met de fiets of betrokken zal raken bij een ongeval, dan is er naast de schik en eventuele schaafwonden ook kans op hersenletsel. Een helm kan licht of ernstig letsel voorkomen en verminderen. Lees verder voor meer informatie over het dragen van een helm en de verschillende soorten die wij u aanbieden.

Fietshelm Kind - Voor de bescherming van uw kind

Kinderen zijn kwetsbare weggebruikers. Ze zijn nog niet bekend met alle verkeersregels en lijken soms meer met hun omgeving bezig te zijn dan met het inschatten van de fietsers, motorrijders en automobilisten om hen heen. Dit maakt ze onberekenbare fietsers en vergroot hierbij hun kans op ongelukken. Hoe wendbaar de kinderfietsen ook zijn, het zal een val of een botsing niet altijd kunnen voorkomen. Met een beetje geluk zullen u en uw kind het er enkel met schik en schrammen vanaf brengen. Maar bij ernstiger gevallen kan er sprake zijn van hoofd- en/of hersenletsel. Een volwassen fietser zal voornamelijk kans op letsel hebben bij een botsing met een motorvoertuig, maar kinderen kunnen zonder contact met een motorvoertuig ook al een hoofd- en/of hersenletsel oplopen bij een ongeval. Ook als zij met de fiets op de stoep vallen kan dit gevaarlijk zijn. De mate van ernst van het letsel en de gevolgen daarvan zijn uiteenlopend. Bij ernstig letsel kan een deel van de hersenen zodanig worden aangetast dat dit invloed zal hebben op het dagelijks leven van uw kind, doordat hij/zij bijvoorbeeld moeite kan krijgen met spreken, bewegen, geheugenverlies of epilepsie. Lichter letsel kan echter tijdelijk zijn, waardoor de hersenen zich volledig kunnen herstellen en er geen blijvende schade zal zijn. Het dragen van een helm, zoals wij deze op bikester.be aanbieden, kan de kans op ernstig letsel verkleinen en lichter letsel zelfs voorkomen. Het is dus een verstandige keuze om uw kind met een fietshelm te laten fietsen. Als uw kind eenmaal de leeftijd heeft bereikt waarop hij/zij zonder helm zou kunnen fietsen, is het toch handig om een helm te blijven dragen of deze in ieder geval te bewaren. Vooral als uw kind (later) aan sportieve activiteiten gaat doen, waarbij het dragen van een helm een must is, zoals wielrennen of mountainbiken.

Fietshelm Kind - Leuke en kwalitatief goede fietshelmen voor uw kind

Kinderfietshelmen zijn er in allerlei soorten, maten - en voor kinderen - in vele kleuren. De meeste helmen zitten op het hoofd en zijn van onder gevestigd met een gesp, maar er zijn ook helmen die het hele hoofd bedekken, zoals motorhelmen. De meeste helmen zijn voorzien van een aerodynamische ventilatie, waardoor uw kind geen last zult krijgen van een vervelend warm en zwetend hoofd. Een kinderfietshelm weegt ongeveer 250 kilogram en is dus niet zo zwaar dat dit het fietsen belemmerd. Fietshelmen zijn van de buitenkant gemaakt van hard plastic en aan de binnenkant van polystyreen dat het grootste gedeelte van een botsing opvangt. Kinderen zullen, ongeacht hun leeftijd, op bikester.be altijd een leuke fietshelm vinden die bij hen past. Wij bieden verschillende
 • Merken
 • ,
 • Modellen
 • En designs
aan, waarbij de keuze tussen stoere vlammen en kleurrijke bloemen groot is. Merken van onder andere Giro, Ked, Lazer, Bell, Abus, Met, O’Neal, Pro-tec, THE, TSG en UVEX houden onze voorraad vers en vernieuwend. Al onze kinderfietshelmen voldoen tevens aan de veiligheidsvoorschriften van de EU EN-1080. Dat betekent dat ze op verschillende manieren zijn getest voor verschillende soorten vallen op de grond en botsingen met derden. Een helm dragen hoeft voor kinderen dus niet vervelend te zijn, zeker niet als ze er bijbehorende fietsaccessoires bij hebben, zoals te vinden is op bikester.be. Dit maakt het fietsen veilig en leuk.


Klantenservice
Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze experts!
Ma. t/m vr. 10u.-18u.
025 880850
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €10,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op u.4
Tevreden klanten
Bent u tevreden met onze service? Schrijf een beoordeling en help anderen!
Schrijf een beoordeling