U kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en uw aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Uw bestelling wordt verwerkt.

Beleef meer! - Alles voor fietstochten

E-bike Opladers & Accessoires

23 Producten
Merk
  • 7
  • 7
  • 5
  • 1
  • 3
Compatibiliteit fabrikant
  • 7
  • 1
  • 3
Prijs in €
Series
  • 3
Klantenbeoordelingen
Sorteren
 
Pagina 1 van
1

Fietsaccu’s en opladers voor de elektrische fiets

Als je graag fietst en in het bezit bent van een e-bike, dan weet je waarschijnlijk wel dat je fiets een accu heeft. Zonder de accu zou het namelijk een gewone fiets zijn. Maar weet je ook waar de accu van je fiets zich bevindt? Dit kan bij elk model verschillend zijn. Hij kan zich bevinden onder de bagagedrager, maar ook op- of in het frame van de fiets. In ieder geval op een plek waar je er geen last van hebt en waar hij niet beschadigd kan raken. Een e-bike accu moet uiteraard ook opgeladen worden met een speciale oplader, zodat je daarna weer uren plezier kunt hebben. Beide onderdelen kun je eenvoudig kopen in onze online webshop. Fietsaccu opladers

Welke modellen zijn er op de markt?

Er zijn verschillende soorten fietsaccu’s op de markt. Zo zijn er de NiMh, Li-ion en Lithium-ion-polymeer fietsaccu. De meeste nieuwe modellen ebikes hebben een accu met Li-ion techniek. Deze is wat minder groot, heeft weinig last van zelfontlading, kan sneller worden opgeladen en is vriendelijker voor het milieu.

Hoe lang of hoe ver kan ik fietsen met mijn e-bike?

Als je met je elektrische fiets een lekkere fietstocht gepland hebt, dan wil je natuurlijk wel graag van te voren graag weten of dit daadwerkelijk mogelijk is met een volle accu, anders zou je de fietsroute in ieder geval aan kunnen passen. De afstand die je kunt afleggen met een volle ebike-accu (de actieradius) wordt vrijwel altijd bij de fiets vermeld. Maar er zijn verschillende dingen die op deze afstand van invloed kunnen zijn, zoals het aantal wattuur waarvoor je kiest. Let daar dus altijd goed op bij de aanschaf!

Opladers

Is je fietsaccu leeg? Geen paniek. Je kunt deze met een oplader eenvoudig weer opladen. De eike accu opladers kun je bij ons bestellen. Daarnaast kun je bij ons ook allerlei handige accessoires bestellen, zoals een beschermhoes voor de accu. Ook andere fietsonderdelen speciaal voor de snelle fiets, zoals ebike remmen en e-wielen zijn bij ons verkrijgbaar.

Wanneer en hoe vervang ik een fietsaccu?

Als je je fiets al een flink aantal jaar in je bezit hebt en deze veel gebruikt, dan zal de accu na een aantal jaar vervangen moeten worden. Je zal vanzelf merken wanneer je accu het niet meer zo goed doet als voorheen. Er zijn wel een aantal maatregelen die je kunt nemen om je accu zo lang mogelijk mee te laten gaan, zoals na elke rit opladen, en door de accu niet aan te hoge of te lage temperaturen bloot te stellen. Als het moment dan toch is gekomen om de ebike accu te vervangen, dan is dit eigenlijk zo gebeurd. Je hoeft de nieuwe accu alleen maar op te laden, de oude te verwijderen en de nieuwe, opgeladen accu op de plek van de oude te plaatsen.


Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld ju nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes