Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Hebie Chainglider Kettingbeschermer voorkant

ID: 261942

Adviesprijs € 28,95
€ 13,99
- 51 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Uitvoering
  • Choose Uitvoering
    38T sold out online
    42T sold out online
    44T sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Hebie Chainglider Kettingbeschermer voorkant

 Fietsen in de regen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een vuil wordende en snel roestende ketting. Met de Hebie Chainglider heeft u een ideale kettingbeschermer waar modder en regen geen grip op krijgen. Bovendien blijft uw kleding schoon en vrij van smeerolie. De functionele en designvolle Hebie Chainglider is eenvoudig en snel te verkrijgen in de overzichtelijke webshop van Bikester.

De Hebie Chainglider is de ideale kettingbeschermer


De lichtgewicht Hebie Chainglider is een slimme oplossing voor het probleem van vuile kettingen en wapperende broekspijpen. Met deze kettingbeschermer kan uw broek nooit meer tussen de ketting en het tandwiel komen. De Hebie Chainglider is een kunststof kettingkast die op vrijwel elk type fiets past. De handige fietsaccessoire omsluit de ketting zo goed, dat vuil en water geen kans krijgen om de ketting te besmeuren. De kettingbeschermer heeft geen vaste bevestigingspunten, maar wordt eenvoudig om de ketting vastgeklikt en blijft vervolgens strak op de goede plaats zitten. Extra wrijving is nauwelijks merkbaar. U heeft dus geen specifiek gereedschap nodig om de Hebie Chainglider te bevestigen. Wél is het noodzakelijk om de ketting goed te smeren, voordat de kettingbeschermer wordt aangebracht.

De Hebie Chainglider bestaan uit een voorstuk en een achterstuk

De Hebie Chainglider is leverbaar voor drie verschillende tandwielmaten: 38 tanden (small), 42 tanden (normaal) en 44 tanden (large). De kettingbeschermer is geschikt voor fietsen, waarbij de afstand tussen de trapas en achteras 445 tot 475 millimeter bedraagt. De maximale breedte van de ketting mag 9 millimeter zijn. De Hebie Chainglider bestaat uit een voorstuk en achterstuk. Het achterdeel is verkrijgbaar in drie verschillende typen: een universele uitvoering die op de meeste achternaven past, een speciale uitvoering voor de SRAm I-Motion naar en een aparte uitvoering voor de Rohloff naaf.

Behalve een mooi en handig assortiment Hebie Chainglider kettingbeschermers heeft Bikester onder meer ook een brede collectie fietsverlichting:

Voorlicht fiets
Achterlicht fiets
Dynamo verlichting

Met de Hebie Chainglider blijft uw fietsketting soepel draaien

De Hebie Chainglider is een lichtgewicht kettingbeschermer die slechts 250 gram weegt. De kettingbeschermer is verkrijgbaar in de kleur zwart. Het plastic is schokbestendig, zodat deze beschermer niet snel kapot gaat. Het is heerlijk fietsen met een Hebie Chainglider, in de wetenschap dat het vet hierdoor niet uit de ketting spoelt en de ketting soepel blijft draaien. Het is ook een welkome fietsaccessoire als u over onverharde en modderige wegen rijdt.

Geen dagelijks smeerwerk aan de ketting meer of vuile broeken. De lichtgewicht Hebie Chainglider kettingschermer houdt vuil en water tegen, vraagt minder onderhoud en gaat een snelle kettingslijtage tegen. Kijk snel op de website van Bikester en verwen je zelf met een Hebie Chainglider om in regenachtige weersomstandigheden prettig te fietsen.

Details

  • cantilever constructie, cpl. drijvend
  • Standaard lengte
  • Ideale asafstand (achterwiel as/binnenlager): 445 - 475mm
Alle modellen uit de serie Hebie Chainglider laten zien

Uitrusting

Doel
Trekking, Fietsreizen, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Pendelen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Cross
Accessoires
Soort accessoire:
Voorkant
Montage
Montage:
zonder gereedschap
Modeljaar
2023
Artikelnummer
261942

Meningen van klanten

4.6
18 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
1
4 Sterren
5
5 Sterren
12
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Hebie Chainglider Kettingbeschermer voorkant
Anja
Hebie Chainglider
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Erg tevreden
12.08.2021
Hebie Chainglider Kettingbeschermer voorkant
rohi.muc@kabelmail.de
Hebie Chainglider kettingkast voorste deel
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Al het beste, bedankt
05.10.2019
Hebie Chainglider Kettingbeschermer voorkant
rohi.muc@kabelmail.de
Hebie Chainglider kettingkast voorste deel
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Al het beste - bedankt
05.10.2019