U kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en uw aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Uw bestelling wordt verwerkt.

Covid-19: Wij bezorgen nog! - Naar de Veelgestelde Vragen
NL
FR

Gaerne

59 Producten
Prijs in €
Klantenbeoordelingen
Gaerne

Gaerne - Compromisloze kwaliteit

De Italiaanse onderneming Gaerne is in 1962 opgericht door Ernesti Gazzola, een ware meester op het gebied van sportschoenen. Tot op de dag van vandaag staat Gaerne garant voor uitstekende kwaliteit. Deze producten, „Made in Italy“ genieten wereldwijd een hoge populariteit. Competentie, traditioneel handwerk en de selectie van de beste materialen, laten dit werk boven alle anderen uitsteken. Hierbij komt de nooit aflatende zucht naar vernieuwing, design en originele, fiets georiënteerde oplossingen. Met deze filosofie behaalt Gaerne keer op keer internationale successen. Dus wie op zoek is naar innovatieve fietsschoenen met een flinke scheut Italiaanse traditie, komt bij Gaerne aan zijn trekken!

Sorteren
 
Pagina 1 van
2

Gaerne - Handgemaakt uit Italië

Er zijn vele topmerken in de wereld die u kunnen voorzien van allerlei producten voor fietsers. Gaerne is daarvan een van de meest toonaangevende merken wanneer het aankomt op schoenen. Schoenen van Gaerne zijn van topkwaliteit en worden handgemaakt. Doordat deze producten met zoveel zorg met de hand worden vervaardigd, kunnen ze op de meest perfecte wijze in elkaar worden gezet. Dit heeft als voordeel voor u dat u altijd zult beschikken over comfortabel zittende schoenen, die lang mee zullen gaan. Voor welke fietssport u ook uitoefent en van welke stijl u ook houdt. Met schoenen van Gaerne zorgt u voor uw voeten, zoals uw voeten voor u zorgen door u overal heen te dragen.

Gaerne : Handgemaakt uit Italië

Zoals reeds genoemd, worden alle schoenen van Gaerne met de hand gemaakt. Dit gebeurt in een fabriek in Italië. Dit merk werd daar al in 1962 opgericht en sinds die tijd wordt er steeds meer ervaring opgedaan op het gebied van het ontwerpen, ontwikkelen en leveren van 100% handgemaakte, kwalitatief hoogwaardige schoenen voor allerlei sporten. Ondanks dat de producten van Gaerne al vanaf de oprichting handgemaakt worden, worden toch de meest recente technologieën en verkregen inzichten gebruikt om alle processen zo soepel mogelijk te laten verlopen en met een hoogwaardig eindproduct te kunnen komen. Hierdoor wordt een uitstekende pasvorm verkregen, zonder gebruik te maken van drukpunten en met een juiste mate van zoolstijfheid om u optimaal comfort te kunnen bieden. Gaerne Online Shop Bij Gaerne wordt gebruik gemaakt van alleen de beste materialen, zodat u zeker kunt weten dat uw schoenen lang meegaan en dat u waar heeft voor uw geld. Waar deze materialen ook voor zorgen, is een hoog loopcomfort. Of in uw geval fietscomfort. Maar niet alleen aan de kwaliteit en het comfort wordt aandacht besteed. Ook het uiterlijk van Gaerne schoenen krijgt de nodige toewijding. Kenmerkend aan deze schoenen is bijvoorbeeld het sluitsysteem: er wordt geen gebruik gemaakt van veters, zodat u hier tijdens het fietsen nooit last van zult hebben.

Kwalitatief hoogwaardige kleding en schoenen

Met de schoenen van Gaerne zorgt u ervoor dat uw voeten tijdens iedere fietstocht goed verzorgd worden en dat u hier geen omkijken naar heeft. Ook qua kledij</