Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Garmin Rally RS 200 Vermogensmeter Plug & Play Wattmeetsysteem voor pedalen Shimano SPD SL tweezijdig

ID: 1411746

Adviesprijs € 999,99
€ 899,99
- 10 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Garmin Rally RS 200 Vermogensmeter Plug & Play Wattmeetsysteem voor pedalen Shimano SPD SL tweezijdig

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De RallyTM wattmeter pedaalsystemen worden gemonteerd als een traditioneel fietspedaal, waardoor het snel en gemakkelijk is om te wisselen tussen fietsen en helpen je efficiënter te trainen en ontwikkelen dankzij de geavanceerde Cycling Dynamics. Alle RallyTM met bilaterale wattmeting (RK200, RS200 en XC200) meten het getrapte vermogen, de cadans en de rechts/links verdeling en geven je feedback in welk deel van de 360° trapcyclus je het meeste vermogen ontwikkelt. Alle RallyTM met een eenzijdige wattmeting (RK100, RS100 en XC100) meten het trapvermogen en de trapfrequentie. Dankzij de vervangbare pedaalas kan het pedaallichaam worden vervangen. Hierdoor kunt u de pedalen in alle facetten van het fietsen gebruiken, of het nu op de weg, de baan, de mountainbike, graveling of cyclocross is. Zo kunt u het hele jaar door de voordelen van prestatiemeting ervaren en uw opleiding nog efficiënter maken.

Hoe Rally Wattage Pedal Systems Werken
Rally wattmeter pedaalsystemen meten de krachtvectoren die tijdens het fietsen in een 360° trapcyclus worden gegenereerd. Naast de vectorgrootte, d.w.z. de kracht die op het pedaal werkt, wordt ook de vectorrichting bepaald. De wattmeter pedalen kunnen ook onderscheid maken tussen de tangentiële vector, die verantwoordelijk is voor de aandrijving, en de radiale vector, die in de richting van de crank werkt en deze samendrukt of uitrekt. Daarom is de meting van het vermogen in watt ook gebaseerd op de tangentiële vector.

Slank en geoptimaliseerd hardware ontwerp
Alle Rally wattmeter pedaalsystemen hebben een slank ontwerp zonder extra batterij pods en kunnen daarom net zo gemakkelijk en snel op een fiets worden gemonteerd als elk ander pedaal. Bovendien is de hardware van de Rally Pedals herzien. Alle Rally pedaalhuizen hebben dus een metalen schroefdraad voor het batterijvak en verbeterde batterijcontacten. Alle Rally pedalen zijn uitgerust met een CR1/3N batterij. Samen met de verbeterde stand-by prestaties, resulteert dit in een batterijlevensduur tot 120 uur.

Verwisselbaar pedaalhuis
De pedaalhuizen kunnen worden verwisseld zodat u nooit zonder uw vermogensmeting hoeft te zitten - of u nu op de weg rijdt of off-road. Vervangingssets voor pedalen kunnen afzonderlijk worden aangekocht.

ANT+ & Bluetooth
RallyTM wattmeter pedaalsystemen kunnen worden gekoppeld aan een compatibel Garmin horloge of Edge fietscomputer via ANT+ of BLUETOOTH. BLUETOOTH kan ook worden gebruikt om te koppelen met de Garmin ConnectTM app, die kan worden gebruikt om instellingen te beheren en software-updates uit te voeren.

Ecosysteem
RallyTM wattmeter pedaalsystemen zijn volledig geïntegreerd in het Garmin Ecosysteem. Dit maakt eenvoudige gegevensanalyse, software- of instellingenupdates mogelijk via compatibele Garmin-horloges, via Edge-fietscomputers of via Garmin ConnectTM. U kunt Garmin ConnectTM ook gebruiken voor trainingsanalyse of om trainingsgegevens rechtstreeks te delen met platforms van derden, zoals Strava, TrainingPeak of TrainerRoad.

Vormgegeven krachtmeter
Rally power meters hebben strenge tests ondergaan om hun betrouwbaarheid te garanderen. Het gevormde pedaal heeft een uitstekend ontwerp met geïntegreerde sensoren, zodat het net als elk ander pedaal kan worden geïnstalleerd. Hij kan ook snel op andere fietsen worden gebruikt.

Geavanceerde fietsdynamica
Naast het totale vermogen en de trapfrequentie meet de Rally RS 200 nog veel meer. Met behulp van de lezingen kunt u uw training richten op specifieke zwakke en sterke punten te verbeteren.

Cleat compatibiliteit
Om uw fietstocht zo comfortabel mogelijk te maken, werden de pedalen ontworpen voor gebruik met uw favoriete Shimano SPD-SL schoenplaatjes.

Verdeling rechts/links
Registreer de kracht van het rechterbeen en vergelijk die met de kracht van het linkerbeen. Dan kun je zien hoe symmetrisch je kracht uitoefent.

Platform Centrum Offset
Noteer waar de kracht op het pedaal wordt uitgeoefend, zodat u er zeker van kunt zijn dat het schoenplaatje correct is geplaatst.

Tijd besteed aan zitten en staan
Noteer hoeveel tijd u in elke positie doorbrengt en trek conclusies over de doeltreffendheid van de posities.

Details

  • bilateraal meetsysteem
  • Upgrade mogelijkheid
  • Eenvoudige en snelle montage en installatie
  • Optimaal voor gebruik op meerdere wielen / wisselen tussen pedalen mogelijk
  • meet de vermogenswaarden, trapfrequentie, Evenwicht en fietsdynamiek
  • Meetnauwkeurigheid van +/-1% / ANT+ en Bluetooth compatibel
  • Optimale integratie in het Garmin Ecosysteem
  • Q-Factor: 53 mm (55 mm met de bijgeleverde 2 mm sluitring) / ashoogte: 12,2 mm
  • Batterij type: LR44/SR44 (4 stuks) of CR1/3N (2 stuks)
  • Maximaal toegestaan gewicht van de berijder: 105 Kg / Waterdicht..: IXP7
Alle modellen uit de serie Garmin Rally laten zien

In het kort

Gewicht per paar
Gewicht per paar
320,00 g
Inclusief schoenplaatjes
Inclusief schoenplaatjes
1x paar klampen incl. bevestigingsschroeven

Uitrusting

Doel
Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Triatlon, Aero, Endurance
Belangrijkste informatie
Type:
Klikpedaal
Klikpedaal
Compatibiliteit:
SPD SL
Functies
Powermeter:
ja
Afmetingen
Gewicht per paar:
320,00 g
Levering
Levering:
1x RallyTM wattmeter pedaalsysteem , 1x documentatie, 2x sluitring 2mm, 2x vervangende pakking voor batterij compartiment deksel
Inclusief schoenplaatjes:
1x paar klampen incl. bevestigingsschroeven
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1411746
EAN
0753759262815

Video

Meningen van klanten

5.0
2 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
2
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Garmin Rally RS 200 Vermogensmeter Plug & Play Wattmeetsysteem voor pedalen Shimano SPD SL tweezijdig
Peter Schabner
Zeer goed voor mijn doeleinden
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Omdat ik al heel lang mijn apparaten bij mijn racefiets bij Garmin Kosmos koop, heb ik voor Garmin gekozen als het om watt-meetpedalen ging en heb er geen spijt van gehad.
14.11.2023
Garmin Rally RS 200 Vermogensmeter Plug & Play Wattmeetsysteem voor pedalen Shimano SPD SL tweezijdig
André M.
Fantastische pedalen
Vertaald uit Noorse Naar origineel
Schitterende pedalen die veel informatie geven over fietsen. In combinatie met het ecosysteem van Garmin werkt het perfect. Gebruikt met Garmin Edge 830 en heb veel geleerd over hoe ik eigenlijk technisch fiets. Heel spannend inzicht.
20.05.2022