Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Giro Bexley MIPS Fietshelm, grijs

ID: 864181

Adviesprijs € 330,00
€ 210,99
- 36 %
BTW inbegrepen., gratis verzending
Maattabel

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Hoofdomtrek
  • Choose Hoofdomtrek
    Vind jouw maat
    S | 51-55cm sold out online
    M | 55-59cm sold out online
    L | 59-63cm sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Giro Bexley MIPS Fietshelm, grijs (matte titanium)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De Bexley MIPS is Giro's tophelm voor de stad, met alle kenmerken die je van een premium helm mag verwachten - en nog een paar andere. De compacte vorm van de Bexley MIPS zorgt voor een aantrekkelijk uiterlijk, maar biedt toch uitgebreide bescherming, en de zachte, antibacteriële vulling zorgt voor comfort. Een intrekbaar en vervangbaar vizier beschermt uw ogen tegen wind en schittering, vooral als u wat sneller op een e-bike rijdt. Het geïntegreerde achterlicht is zo ontworpen dat je het niet eens merkt als je het niet gebruikt - maar de hele achterkant van de helm gloeit helder als je hem aanzet, zodat je beter zichtbaar bent op de weg. Roc Loc Air zorgt voor een uitstekende pasvorm en uitstekende ventilatie, de vier grote ventilatieopeningen kunnen eenvoudig worden aangepast, zelfs tijdens het rijden. De Bexley MIPS is ook zeer comfortabel dankzij de comfortabele oorkussens, zelfs bij slecht weer. De Bexley MIPS is uitgerust met het Multi-Directional Impact Protection System (MIPS), dat een betere bescherming kan bieden bij bepaalde botshoeken.

Hybride In-Mold constructie
De In-Mold constructie versmelt een sterke buitenschaal van polycarbonaat met de schokabsorberende schuimvulling van de helm. Het fusieproces maakt betere ventilatiesystemen mogelijk, waardoor In-Mold helmen lichter en koeler zijn dan conventionele helmen.

Roc Loc Air Fit-systeem
Het revolutionaire Roc Loc Air Fit System heeft dezelfde uitstekende eigenschappen als de Roc Loc 5 en verhoogt op indrukwekkende wijze de luchtstroom en de ventilatie in de helm. Het unieke ontwerp zorgt voor een klein luchtkussen tussen de helmschaal en het hoofd, zodat de luchtstroom ongestoord en koel kan stromen zonder dat dit ten koste gaat van pasvorm en comfort. Een nieuw level op het gebied van pasvorm, comfort en ventilatie dat alleen Giro kan bieden.

Details

  • geïntegreerd achterlicht
  • intrekbaar en afneembaar venster
  • Ventilatieopeningen deels met regelbare windtunnelventilatie
  • Gewichtsaanduiding voor maat "M", zonder vizier

In het kort

Keurmerk
Keurmerk
EN 1078
Vizier
Vizier
Schijf
Aantal
Aantal
10

Uitrusting

Doel
Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Pendelen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport
Geslacht
Heren, Dames
Constructie
Helmconstructie:
In-Mold + MIPS
Functies
Functie:
Vizier/Scherm afneembaar
Ontwikkeld voor E-Bikes:
ja
Voering:
antibacteriële vulling
Bijzonderheden:
MIPS, verlichting
Ventilatieopeningen
Aantal:
10
Uitrusting
Vizier:
Schijf
Technische details
Verstelsysteem:
Roc Loc Air
Keurmerk:
EN 1078
Afmetingen
Gewicht:
787,00 g
Materiaal
Materiaal:
Buitenkant van polycarbonaat, stootbeveiliging van EPS-schuim
Modeljaar
2023
Artikelnummer
864181
EAN
0768686743603

Video

Meningen van klanten

4.5
8 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
1
4 Sterren
2
5 Sterren
5
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Giro Bexley MIPS Fietshelm, grijs
Merlin
Goede helm met enkele gebreken
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Helemaal enthousiast in het begin, had ik al na een paar weken de eerste problemen: De zilveren letters GIRO hebben de neiging om los te laten, vooral de G. Helaas is het nu weg, zowel op de voor- als achterkant. Dus nu IRO. Ik moest een zachte buffer in de helm lijmen, anders zou het vizier bij het sluiten in contact komen met de buitenkant van de helm en zou het vizier bekrast raken. 1 dikke kras is genoeg voor mij. De gordelafstelling verandert steeds als je hem gebruikt en moet na elke rit opnieuw worden afgesteld. Ik zal ze waarschijnlijk dichtnaaien of zoiets. De batterij voor het geïntegreerde achterlicht gaat niet lang genoeg mee, deze is na 2 tot 3 uur leeg. Ik moest ook de zwarte rubberen strip op het vizier weer op zijn plaats lijmen. Andere fabrikanten verdikken dit deel van het viziermateriaal en dat is alles. Natuurlijk zijn er ook pluspunten: Als het regent blijf je lekker droog met de ventilatiesleuven gesloten. Sterk aanbevolen bij slecht weer, in de zomer draag ik iets beter geventileerd. GIRO heeft hier nog veel te verbeteren. Ik heb een paar keer nagedacht over een terugkeer. Daarom slechts 3 sterren of in woorden voldoende.
15.09.2022
Giro Bexley MIPS Fietshelm, grijs
Kim
Beste koop!
Vertaald uit Zweedse Naar origineel
Dit is de beste helm die ik ooit heb gehad! Het enige, op het vizier zou ik graag een transparante siliconen bij de neus willen, anders lijkt het op een snor. Zeer comfortabele helm en past perfect op het hoofd.
21.08.2022
Giro Bexley MIPS Fietshelm, grijs
Kai
Wowuu
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Als brildrager en voor de winter is het voor mij nummer 1. Hoewel ik het tot half juli dit jaar droeg, verander ik het alleen omdat ik nog een vergelijkbare helm heb met een opklapbaar vizier die ook pas een jaar oud is maar lichter en een beetje luchtiger veel meer lawaai van de wind. De GIRO is mijn eerste keuze.
16.06.2022