U kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en uw aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Uw bestelling wordt verwerkt.

Mogen we voorstellen? - De nieuwste modellen voor 2019
NL
FR

GORE® WEAR

GORE® WEAR ontwikkelt al meer dan 30 jaar producten om je sportieve ervaring te verbeteren. Gebaseerd op 's werelds toonaangevende textieltechnologieën ontwikkelt dit merk functionele kleding, die nieuwe maatstaven zet op het gebied van comfort en bescherming. Dit geeft je het zelfvertrouwen wat je nodig hebt om je grenzen te verleggen op het gebied van hardlopen, fietsen en meer. Beleef als eerste de nieuwste technologieën van de uitvinders van GORE-TEX® producten.

Jogging

Fietsen

Meer categorieën

Technologieën

Het hart van alle GORE-TEX® stoffen is een buitengewoon dun, permanent water- en winddicht, ademend membraan. Het bevat meer dan 1,4 miljard microporiën per vierkante centimeter. De microscopische poriën zijn ongeveer 20.000 keer kleiner dan een waterdruppel. Hierdoor zijn GORE-TEX® membranen absoluut waterdicht. De poriën van GORE-TEX® membranen zijn 700 keer groter dan een waterdamp molecuul. Hierdoor kan zweet ongehinderd ontsnappen.
Het GORE® WINDSTOPPER® membraan is een ultradunne beschermlaag, gelamineerd op een lichtgewicht stof voor absolute winddichtheid. Het bestaat uit het veelzijdige polymeer PTFE (polytetrafluorethyleen), wat wordt uitgerekt om een poriënstructuur te verkrijgen. De microporiën zijn 900 keer groter dan waterdampmoleculen, zodat zweet ongehinderd kan ontsnappen. Dankzij deze unieke membraantechnologie zijn alle GORE® WINDSTOPPER® producten absoluut winddicht — met hetzelfde ademende vermogen als de originele stof.
De nieuwe GORE-TEX® Active producten met SHAKEDRY™ producttechnologie zijn voorzien van een waterafstotende buitenlaag. Dit zijn de lichtste en meest ademende GORE-TEX® producten. Ze zijn zeer comfortabel te dragen onder uiteenlopende weersomstandigheden, permanent water- en winddicht en uitzonderlijk licht.
Product-highlights

Meer informatie over GORE® Wear

Toelichting op de productnamen3 - Active Level:
Producten met specifieke sporteigenschappen, snij- en pasvormen en meer flexibiliteit voor functionele prestaties. Ideaal voor: Sportief gebruik dankzij de uitstekende flexibiliteit.

5 - Advanced Level:
Producten met geoptimaliseerde specifieke sporteigenschappen, snij- en pasvormen en extra flexibiliteit. Ideaal voor: Sportief gebruik met extra flexibiliteit.


7 - Expert Level:
Producten met specifieke sporteigenschappen, snij- en pasvormen die aan de hoogste eisen voldoen. Ideaal voor: Sportief gebruik.

M - Multisport:
Basisuitrusting voor alle atleten met geavanceerde technologie voor gebruik in verschillende disciplines. Ideaal voor: Gebruik in verschillende disciplines.

Ontdek de nieuwe GORE® WEAR Fast Hiking collectie in onze partnershop CAMPZ.

GORE WEAR

422 Producten
Sorteren