U kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en uw aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Uw bestelling wordt verwerkt.

Covid-19: Wij bezorgen nog! - Naar de Veelgestelde Vragen
NL
FR

GORE® WEAR

GORE® WEAR ontwikkelt al meer dan 30 jaar producten om je sportieve ervaring te verbeteren. Gebaseerd op 's werelds toonaangevende textieltechnologieën ontwikkelt dit merk functionele kleding, die nieuwe maatstaven zet op het gebied van comfort en bescherming. Dit geeft je het zelfvertrouwen wat je nodig hebt om je grenzen te verleggen op het gebied van hardlopen, fietsen en meer. Beleef als eerste de nieuwste technologieën van de uitvinders van GORE-TEX® producten.

Jogging

Fietsen

Meer categorieën

Technologieën

Het hart van alle GORE-TEX® stoffen is een buitengewoon dun, permanent water- en winddicht, ademend membraan. Het bevat meer dan 1,4 miljard microporiën per vierkante centimeter. De microscopische poriën zijn ongeveer 20.000 keer kleiner dan een waterdruppel. Hierdoor zijn GORE-TEX® membranen absoluut waterdicht. De poriën van GORE-TEX® membranen zijn 700 keer groter dan een waterdamp molecuul. Hierdoor kan zweet ongehinderd ontsnappen.
GORE-TEX INFINIUM™ producten zijn in vergelijk tot GORE-TEX producten niet volledig waterdicht, maar maken gebruik van de functionele membraantechnologieën van GORE®, zoals WINDSTOPPER. In GORE-TEX INFINIUM™ producten worden deze technologieën met andere technische weefsels gecombineerd die geen membranen bevatten. Het resultaat: zeer functionele producten voor hardlopers, fietsers en langlaufers. Van elastische handschoenen en ademende vesten tot capuchon jassen die beschermen tegen wind en lichte regen.
De nieuwe GORE-TEX® Active producten met SHAKEDRY™ producttechnologie zijn voorzien van een waterafstotende buitenlaag. Dit zijn de lichtste en meest ademende GORE-TEX® producten. Ze zijn zeer comfortabel te dragen onder uiteenlopende weersomstandigheden, permanent water- en winddicht en uitzonderlijk licht.
Product-highlights

Meer informatie over GORE® Wear

GORE-TEX INFINIUM™ Soft Lined kleding met duurzaam waterafstotende oppervlakken

Dankzij het ademend vermogen van het innovatieve 2-laags materiaal blijf je onder uiteenlopende weersomstandigheden aangenaam droog. Het voelt zacht aan, maakt weinig geluid bij beweging en droogt heel snel.

Voordelen van GORE-TEX INFINIUM™ Soft Lined kleding:

  • Glad oppervlak, wat zich aangenaam zacht aanvoelt
  • Bovenmateriaal met veel draagcomfort
  • Permanent waterafstotend
  • Sneldrogend
  • Extreem ademend

Producten met GORE-TEX INFINIUM™

Toelichting op de productnamen3 - Active Level:
Producten met specifieke sporteigenschappen, snij- en pasvormen en meer flexibiliteit voor functionele prestaties. Ideaal voor: Sportief gebruik dankzij de uitstekende flexibiliteit.

5 - Advanced Level:
Producten met geoptimaliseerde specifieke sporteigenschappen, snij- en pasvormen en extra flexibiliteit. Ideaal voor: Sportief gebruik met extra flexibiliteit.


7 - Expert Level:
Producten met specifieke sporteigenschappen, snij- en pasvormen die aan de hoogste eisen voldoen. Ideaal voor: Sportief gebruik.

M - Multisport:
Basisuitrusting voor alle atleten met geavanceerde technologie voor gebruik in verschillende disciplines. Ideaal voor: Gebruik in verschillende disciplines.

Ontdek de nieuwe GORE® WEAR Fast Hiking collectie in onze partnershop CAMPZ.

GORE WEAR

523 Producten
Sorteren