U kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en uw aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Uw bestelling wordt verwerkt.

Beleef meer! - Alles voor fietstochten
Sinds 2010 heeft het merk Hoka One One zich ten doel gesteld, om iedereen die hardloopt alle mogelijke en merkbare voordelen op alle ondergronden te bieden. De unieke en innovatieve samenstelling van hun tussenzolen biedt tot 2,5 keer meer demping dan gebruikelijke hardloopschoenen, zonder dat dit invloed heeft op het gewicht. Dit betekent meer stootdemping en loopcomfort voor een dynamische, stabiele hardloopervaring. De technologie van Hoka ondersteunt de natuurlijke loopbeweging en biedt efficiënte afroleigenschappen; van het afzetten van de hiel, tot het loskomen van de tenen. Hoka biedt schoenen voor alle hardlopers die hun prestaties willen verbeteren, ongeacht of dit een topatleet of amateur is.

Road hardloopschoenen van Hoka One One

Schoen-nieuwigheden van Hoka One One

Meer over Hoka One OneComfort ontmoet bounce – haal je dagelijkse dosis snelheid

De vierde editie van Hoka's MACH 4 biedt je nog meer demping en bounce voor je trainingskilometers. Dit wordt mogelijk gemaakt door de lichte Profly™ tussenzool, die je aanmoedigt om echt gas te geven. Samen met de EVA-buitenzool, leidt dit tot een uniek dynamisch loopgevoel. Ook het bovenmateriaal is vernieuwd: het mesh-materiaal is ongelooflijk ademend en de TPU gebreide garens zorgen voor een geoptimaliseerde bovenvorm, die de druk op de achillespees minimaliseert. Probeer de lichtgewicht MACH 4 voor superieure demping en snelheid!

Naar Mach 4

Hoka Experience

GEDEMPTE TUSSENZOOL: Hoka One One staat bekend om hun hoogwaardige hardloopschoenen met een lichte, perfect dempende tussenzool. Om dat zo te houden, zijn ze altijd op zoek naar lichtere, responsievere, duurzamere materialen die de demping maximaliseren en de prestaties van elke hardloper verbeteren.

META ROCKER: De speciale en bolle constructie (als een schommelstoel) van de buitenzool van Hoka One One hardloopschoenen, zorgt ervoor dat het afrolproces wordt geoptimaliseerd en de contacttijd op de grond wordt geminimaliseerd. In combinatie met de HOKA-demping wordt het bewegingsverloop nog dynamischer en effectiever.

ACTIVE FOOTFRAME: Een hardloopschoen moet perfect passen, om optimaal te presteren. Met de Active Footframe-technologie heeft Hoka One One One een manier ontwikkeld om de voorvoet en hiel perfect in de tussenzool in te bedden, zonder deze te vernauwen. Vergelijkbaar met een kuipstoel in een racewagen.

Hoka One One

129 Producten
Sorteren