U kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en uw aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Uw bestelling wordt verwerkt.

Je fiets verdient het beste - Goede onderdelen voor een betere fiets

Hoka One One

TIME TO FLY
Sinds 2010 heeft het merk Hoka One One zich ten doel gesteld, om iedereen die hardloopt alle mogelijke en merkbare voordelen op alle ondergronden te bieden. De unieke en innovatieve samenstelling van hun tussenzolen biedt tot 2,5 keer meer demping dan gebruikelijke hardloopschoenen, zonder dat dit invloed heeft op het gewicht. Dit betekent meer stootdemping en loopcomfort voor een dynamische, stabiele hardloopervaring. De technologie van Hoka ondersteunt de natuurlijke loopbeweging en biedt efficiënte afroleigenschappen; van het afzetten van de hiel, tot het loskomen van de tenen. Hoka biedt schoenen voor alle hardlopers die hun prestaties willen verbeteren, ongeacht of dit een topatleet of amateur is.

Road hardloopschoenen van Hoka One One

Schoen-nieuwigheden van Hoka One One

Meer over Hoka One OneDe HOKA Clifton 7 - Hardloopplezier, 7 dagen per week

De HOKA Clifton 7 schoenen zijn zo comfortabel, dat je er elke dag in zult willen lopen. Ze zijn zo licht, dat je nauwelijks merkt dat je ze draagt en de EVA-tussenzool zorgt voor uitzonderlijk comfort. In vergelijk met het vorige model, hebben deze schoenen een dynamischere vorm en een nieuw bovenmateriaal van een speciale mesh-stof, waardoor ze nog ademender zijn. Ondanks de soepele rolbeweging van deze schoenen, biedt de Rocker Technology een stabiel loopgevoel. Bij de hiel neemt een zachte manchet de druk van de achillespees weg en dankzij de ingenieuze nieuwe verticale treklus glijdt de tong niet weg, waardoor je deze schoenen zonder moeite aan- en uit kunt trekken.

De Hoka Clifton 7

Het Hoka One One verschil

GEDEMPTE TUSSENZOOL: Hoka One One staat bekend om hun hoogwaardige hardloopschoenen met een lichte, perfect dempende tussenzool. Om dat zo te houden, zijn ze altijd op zoek naar lichtere, responsievere, duurzamere materialen die de demping maximaliseren en de prestaties van elke hardloper verbeteren.

META ROCKER: De speciale en bolle constructie (als een schommelstoel) van de buitenzool van Hoka One One hardloopschoenen, zorgt ervoor dat het afrolproces wordt geoptimaliseerd en de contacttijd op de grond wordt geminimaliseerd. In combinatie met de HOKA-demping wordt het bewegingsverloop nog dynamischer en effectiever.

ACTIVE FOOTFRAME: Een hardloopschoen moet perfect passen, om optimaal te presteren. Met de Active Footframe-technologie heeft Hoka One One One een manier ontwikkeld om de voorvoet en hiel perfect in de tussenzool in te bedden, zonder deze te vernauwen. Vergelijkbaar met een kuipstoel in een racewagen.

Hoka One One

205 Producten
Sorteren