Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Joe's No-Flats Super Afdichtmiddel 1000ml

ID: 1414524

Adviesprijs € 24,90
€ 13,99
- 43 %
€ 13,99 / 1 l
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Joe's No-Flats Super Afdichtmiddel 1000ml

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Ultrasnelle afdichtingskit voor tubeless, buizen en slangen die werkt met alle soorten wielsystemen. Joe's No Flats is een vertrouwde, toonaangevende en innovatieve fabrikant die professionele wielrenners wereldwijd al 17 jaar bedient.

De formule op basis van latex biedt een superieure afdichting voor grote gaten tot 6 mm. Het is geschikt voor tubeless, binnen- en buitenbanden, is CO₂-compatibel en goedgekeurd voor een breed temperatuur- en drukbereik (-20ºC - +70ºC; 15PSI - 100PSI).

Het afdichtmiddel vult zich gewoon door het ventiel en bedekt de binnenkant van de buis. Bij een klein lek of een snede vult het dichtingsproduct het lek en vormt een zeer duurzame stop, zodat u kunt blijven rijden zonder de band te verwisselen. Voor een effectieve bescherming tegen lekrijden moet het afdichtmiddel om de 6-12 maanden worden bijgevuld, afhankelijk van de hoeveelheid en de weersomstandigheden.

Of u nu voor uw plezier rijdt of uw fiets als voertuig gebruikt, met dit eenvoudige hulpmiddel komt u veilig door uw rit heen zonder vast te komen zitten. Het is ook ideaal voor kinderfietsen, zodat ze nooit in een onveilige situatie terechtkomen met een lekke band. Wat is makkelijker: zelf een band verwisselen op een onveilige plaats in alle weersomstandigheden of een beetje afdichtmiddel aanbrengen? Het is een fluitje van een cent! Het maakt fietsen leuker, veiliger en aangenamer.

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Endurance
Belangrijkste informatie
Type:
bandenafdichtmiddel
Levering
Inhoud:
1000 ml
Levering:
1 flesje sluitingsmelk
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1414524
EAN
7290101180067

Meningen van klanten

4.0
4 Klantenbeoordelingen
1 Ster
1
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
3
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Joe's No-Flats Super Afdichtmiddel 1000ml
Rainer
kit
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Doet wat het moet doen. Houdt de bandenspanning nu al 4 weken stabiel.
25.01.2023
Joe's No-Flats Super Afdichtmiddel 1000ml
Marek
Uitstekend
Vertaald uit Poolse Naar origineel
Verzegelt op briljante wijze vrij ernstige schade. Bij typische XC-drukken rond de 1,5 bar. Onlangs heeft een gebogen spijker van 8 cm de band op twee plaatsen doorboord, waardoor een gat van 1-2 mm goed is. Deze melk verzegelde deze gaten binnen 3 seconden. Het was genoeg om het wiel in te stellen, het gat naar beneden, om de kit goed te laten werken.
04.07.2022
Joe's No-Flats Super Afdichtmiddel 1000ml
chris
blijft lekken
Vertaald uit Duitse Naar origineel
sluit helaas helemaal niet af tijdens het rijden het duurt een aantal dagen om de bandenspanning op peil te houden en zelfs dan blijft hij niet strak mijn gewicht is 100kg het spul is te vloeibaar, zinloos
02.06.2022