Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

KCNC Schakelkabelset, zwart

ID: 401385

Adviesprijs € 18,50
€ 15,99
- 13 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

KCNC Schakelkabelset, zwart (black)

Met deze schakelkabelset van KCNC kun je je racefiets of mountainbike een individueel tintje geven en optische highlights toevoegen. Deze op kleur afgestemde schakelkabelset bevat een 220 cm lange buitenmantel, een 180 cm en een 210 cm lange binnenkabel, 6 eindkappen voor buitenmantels, 3 eindkappen voor binnenkabels en 6 O-ringen.

Details

  • Gewicht: 102 g

In het kort

Kabel
Kabel
1,50 mm
Kabel voor
Kabel voor
1,80 m
Kabel achter
Kabel achter
2,10 m
Omhulsel
Omhulsel
2,20 m

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triatlon, Trekking, Fietsreizen, Bikepacking, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Vracht, Pendelen
Belangrijkste informatie
Type:
Schakelkabelset
Levering
Levering:
Schakelkabelset bestaande uit: 1 buitenmantel, 2 binnenkabels, 6 eindkappen voor buitenmantels, 3 eindkappen voor kabels, 6 O-ringen
Lengte
Kabel voor:
1,80 m
Kabel achter:
2,10 m
Omhulsel:
2,20 m
Diameter
Kabel:
1,50 mm
Modeljaar
2023
Artikelnummer
401385
EAN
4713968982504

Meningen van klanten

4.5
2 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
1
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
KCNC Schakelkabelset, rood
Tim
Leuke setje
Leuke kabelset. Oogt mooi op een fiets.
27.10.2016
KCNC Schakelkabelset, rood
Ronald
Een mooi versnelling kabelsetje om de fiets een 'custom' uiterlijk te geven.
Dit is een mooi afgewerkte kabelset waarbij zowel de buitenkabel als de binnenkabel rood gecoat is. De eindnippels van zowel de binnen als buitenkabel zijn rood gecoat aluminium. Wat mij als meteen op viel bij de montage is dat er bij dit setje niet voldoende eindnippels zitten voor de buitenkabel (5 stuks in het setje 10 stuks nodig voor mijn MTB). Dit het ik opgelost door de oude eindstukjes te gebruiken op de plaatsen waar deze minder goed zichtbaar zijn. De eindnippels voor de binnenkabel waren ruim voldoende aanwezig in de verpakking (3 stuks). Na de montage heb ik direct een proefrit gemaakt en wat mij opviel is dat er zeer weinig weerstand in de kabelset zit bij het schakelen. Dit maakt het schakelen een stuk makkelijker. Kortom een mooie kabelset met een goede prijs kwaliteit verhouding.
19.10.2016