Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

KlickFix Freerack Plus, zwart

ID: 11524

Adviesprijs € 77,95
€ 56,99
- 26 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

KlickFix Freerack Plus, zwart (black)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Aluminium sledesteun voor zadelpennen met een diameter van 25-32 mm. Bevestig de 4-voudige schroefbevestiging. De drager is speciaal ontworpen voor combinatie met de basiskoppeling van de KlickFix rack packs. Inclusief montageplaat voor achterlicht of reflector. Daarnaast met zijsteunen, dus ook geschikt voor tassen met uitklapbare zijvakken (bijv. Rackpack 1 Plus, Rackpack 2 Plus).

Kan ook gebruikt worden voor manden of lowrider-tassen (als kleinverpakking). In combinatie met de zelfdragende bagagedragers bieden de tassen een royale opbergruimte die ook op volledig geveerde fietsen kunnen worden gebruikt. Alle tassen met rackpackadapter kunnen bovendien worden gebruikt op de Tubus-bagagedragers, Cosmo, Locc, Cargo en op alle Tern-vouwfietsen.

Details

  • Afmetingen (B x H x D): 12 x 30 x 47 cm

In het kort

Gewicht
Gewicht
750,00 g
Montage
Montage
voor montage aan de zadelpen
Passende wielmaat (inch)
Passende wielmaat (inch)
26, 28

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Trekking, Fietsreizen, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Bikepacking, Dagelijks fietsen, Pendelen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Cross
Montage
Montage:
voor montage aan de zadelpen
Montage:
op zadelpennen met een diameter van 25-32 mm
Belangrijkste informatie
Type:
Zadelpen
Passende wielmaat (inch):
26, 28
Materiaalsoort:
Aluminium
Bijlading:
10,00 kg
Afmetingen
Gewicht:
750,00 g
Levering
Levering:
1 x KlickFix Freerack bagagerek incl. Montageplaat voor achterlicht of reflector
Modeljaar
2022
Artikelnummer
11524
EAN
4030572102020

Meningen van klanten

4.5
37 Klantenbeoordelingen
1 Ster
1
2 Sterren
1
3 Sterren
2
4 Sterren
9
5 Sterren
24
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
KlickFix Freerack Plus, zwart
Dominik
Werkt en ziet er goed uit
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik gebruik de drager op mijn gravelbike samen met Ortlieb voorwielen. Daar maakt het een waardevolle indruk en vervult het zijn functie. In tegenstelling tot andere zadelpendragers kan hij echter niet in hoogte worden versteld, waardoor hij in mijn geval onnodig hoog hangt
29.04.2022
KlickFix Freerack Plus, zwart
Lothar
groot
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Geweldige portier. Lekker licht en past perfect. Weerstaat meer dan de opgegeven 10 kg. De bevestiging aan de zadelpen is zeer smal gehouden zodat je er niet met de binnenkant van je bovenbenen bij kunt. Dit is vervelend voor sommige dragers met snelsluitingen. Alleen aan te bevelen
26.01.2022
KlickFix Freerack Plus, zwart
Gerald
Nauwelijks te gebruiken voor 32 mm zadelpennen
Vertaald uit Duitse Naar origineel
De conus voor het vastklemmen van de zadelpen is mogelijk geschikt voor 25 mm zadelpennen, maar niet voor 32 mm zadelpennen. Wanneer de schroeven zijn aangedraaid, is er geen vormpassing tussen de steun en de klem. De klem knijpt de steun op bepaalde punten. Het rubber om de zadelpen te beschermen is te klein en is maar genoeg voor 2/3 van de omtrek van de 32 mm paal, de klem zit dan kaal op de paal, dus je moet improviseren om de paal niet te verknoeien. Helaas moet ik zeggen dat dit niet echt een Klickfix level is. De bevestiging van de bagagetas aan de drager is natuurlijk geweldig. Maar de klem valt door op de 32 mm zadelpen.
03.11.2021