U kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en uw aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Uw bestelling wordt verwerkt.

NL
FR

Kona

63 Producten
KONA BIKES
Kona

KONA BIKES

Kona produceert fietsen met passie, want iedereen die bij Kona werkt is volledig bezeten van fietsen en leeft voor en met hun producten. In 1988 in meerdere landen tegelijkertijd opgericht, openden de oprichters Dan Gerhard en Jacob Heilbron maar liefst drie kantoren in Amerika. Nog in datzelfde jaar hebben ze zich uitgebreid naar Engeland, Frankrijk en Zweden. Kona is gespecialiseerd in downhill en freeride fietsen, maar heeft ook zeer indrukwekkende hybride- en stadsfietsen in hun assortiment.

Sorteren
 
Pagina 1 van
2

Kona fietsen online shop

De wereldwijd bekende fietsproductent Kona omschrijft zichzelf als een vennootschap dat niet groot maar ook niet klein is. Wel is zeker dat dit bedrijf veel om fietsen geeft. Gevestigd in de Verenigde Staten en Canada, zijn ze gespecialiseerd in het fabriceren van mountainbikes voor Downhill en Freeride doeleinden. Naast deze modellen neemt ook de productie van dirt bike, stadsfietsen en trekking- en toerfietsen toe. Kona onderzoekt en ontwikkelt hun fietsen eindeloos en de resultaten spreken hierbij voor zich. Bekijk zelf de goedkopere oude modellen of ontdek de innovatieve nieuwste modellen. Kona Online Shop

MTB's, racefietsen, trekkingfietsen

Het fietsbedrijf Kona, dat zijn naam eert uit het Kailua-Kona te Hawaii, werd in 1988 opgericht door Jacob Heilbron en fietslegende Joe Murray. Ze ontwikkelde een uitstekende reputatie op vele World Cup wedstrijden en zijn tegenwoordig niet weg te denken uit de fietswereld. Voor alle fietsen gebruiken ze hoogwaardige duurzame materialen, en dat maakt Kona een geliefd en vertrouwd merk. Ieder onderdeel vloeit naadloos in de volgende en alle overbodige onderdelen worden weggehaald, zodat er een stabiele en duurzame fiets wordt gecreëerd.

Kona fietsen online

Naast Kona fietsen verkoopt Bikester.be ook Kona fietskleding, zoals downhill/freeride truien en broeken. De Kona fietsen bestaan uit mountainbike modellen, kleinere stuntfietsen maar ook fietsen die kunnen worden gebruikt in het alledaagse leven. Door de vele producten is Kona dus niet alleen voor stunters bestemd.


Klantenservice
025 880850
Meer informatie
Nieuwsbrief
Meld ju nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes