Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Lazer Impala Fietshelm, zwart

ID: 1179713

Adviesprijs € 129,95
€ 79,99
- 38 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Hoofdomtrek
  • Choose Hoofdomtrek
    S | 52-56cm sold out online
    M | 55-59cm sold out online
    L | 58-61cm sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Lazer Impala Fietshelm, zwart (matte full black)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De nieuwe Lazer Impala-helm is ontworpen om uw rijervaring te verbeteren en biedt comfort en veiligheid tijdens het rijden en oppakken. Met een uitgebreide shell-dekking aan alle kanten en EPS-impactbescherming, garandeert hij veiligheid en gemoedsrust tijdens het rijden, terwijl hij toch een laag profiel behoudt. Met de meegeleverde houder voor de actiecamera kunt u uw ervaringen vastleggen terwijl ze gebeuren. Een groot, verstelbaar vizier beschermt u tegen zonlicht en laaghangende takken en biedt ruimte om uw bril neer te zetten. De contrastkleurige onderschaal zorgt voor een strakke afwerking en biedt extra bescherming tegen slijtage. De hele helm is comfortabel te dragen dankzij het Advanced Turnfit System, waarmee de helm 360 graden horizontaal en verticaal verstelbaar is. Strategisch geplaatste inlaat- en uitlaatopeningen houden u koel wanneer u op uw best presteert. Hij heeft zelfs ventilatieopeningen op de wenkbrauwen voor maximale frontale ventilatie. Dit alles resulteert in een helm die zich overal thuis voelt en klaar is voor alle omstandigheden. Oh ja, en hij ziet er GROSSGROOT uit!

Lazer Geavanceerd Turnfit Systeem
Met ATS kunt u de pasvorm van uw helm gemakkelijk aanpassen met de knop op de achterkant van de helm. ATS voorkomt hotspots en drukpunten door de aanpassing rond de gehele omtrek van het hoofd. Dit systeem wordt gebruikt op weghelmen waar aerodynamische prestaties van het grootste belang zijn, en op MTB- en e-bikehelmen om een goede pasvorm te garanderen.

Verstelbare borgring
Met de verstelbare bevestigingsring kan het achterste deel van het bevestigingssysteem omhoog of omlaag worden versteld, waardoor de verticale omvang van de helm kan worden aangepast aan de comfortvoorkeuren van de rijder.

Verhoogde bescherming
Het aflopende profiel van Lazer MTB-helmen biedt extra bedekking en bescherming aan de zijkanten en achterkant van het hoofd.

Goed geventileerd
Ventilatieopeningen en interne kanalen leiden de lucht in de helm en over je hoofd. De verhoogde luchtcirculatie houdt uw hoofd koel en comfortabel, zelfs tijdens lange ritten in hoge temperaturen.

Verstelbaar vizier
Het vizier kan in vier verschillende standen worden gezet, zodat u het precies kunt plaatsen waar u het nodig hebt. Hij kan ook gemakkelijk tijdens het rijden worden aangepast.

Onderste schaal
De polycarbonaat onderschaal ziet er goed uit en beschermt het schuim van de helm tegen cosmetische schade.

Film uw avonturen
Accessoirebevestiging voor veilige en eenvoudige bevestiging van een actiecamera of hoofdlamp aan het helmoppervlak. De klittenbandsluiting voorkomt het risico van knellen.

In het kort

Keurmerk
Keurmerk
EN 1078
Vizier
Vizier
Vizier
Aantal
Aantal
22

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro
Geslacht
Heren, Dames
Constructie
Helmconstructie:
In-Mold technologie
Functies
Bijzonderheden:
Google Band Houder, Verticaal verstelsysteem, met GoPro bevestiging
Ventilatieopeningen
Aantal:
22
Uitrusting
Vizier:
Vizier
Technische details
Verstelsysteem:
Geavanceerd Turnfit Systeem
Keurmerk:
EN 1078
Afmetingen
Gewicht:
295,00 g
Levering
Levering:
1 x Lazer Impala Helm
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1179713
EAN
5420078881335

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product