Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

LIVALL BH51M Neo Multifunctionele Helm, grijs

ID: 1111613

Adviesprijs € 169,99
vanaf € 121,99
- 28 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Hoofdomtrek
  • Choose Hoofdomtrek
    54-58cm sold out online
    57-61cm sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

LIVALL BH51M Neo Multifunctionele Helm, grijs (light grey)

De perfecte helm voor stadsbewoners, forensen en ontspannen cruisers, voor asfaltliefhebbers, stedelijke stylisten de ''cool kids''. Licht aan voor de BH51! De BH51 is 's werelds eerste slimme helm voor iedereen die graag vaak in de stad onderweg is. Of je nu met de fiets, e-bike, skateboard, inline skates, longboard of stadsscooter onderweg bent - de BH51 voelt zich het meest comfortabel op het hoofd van de moderne stadssporter. Het ingenieuze LED-systeem biedt een absolute innovatie op het gebied van fietshelmen, een "dag-nacht-automatisme". De 270° rondom-verlichting wordt automatisch ingeschakeld zodra het donker wordt. Een echte sprank hoop als het gaat om je veiligheid op donkere wegen. Als het helder genoeg is, gaan de slimme LED's vanzelf weer uit. Ook het gewicht en de constructie van deze slimme helm is indrukwekkend. Het kwaliteitsschuim en de hoge sterkte van het kunststof omhulsel, zorgen voor zijn lichte 490 gram en een hoge weerstand. Dankzij het verstelbare sluitsysteem kun je deze helm optimaal aanpassen aan de omtrek van je hoofd, zodat deze comfortabel past. De Nutcase vintage look met het handgemaakte leren schild aan de voorkant, zorgt letterlijk voor schouderzicht. Dus waar wacht je nog op: Helm op en naar de binnenstad!

Details

  • Accu: 3.7V/600 mAh, tot 10 uur
  • Micro USB, DC5V/1A, Oplaadtijd ca. 2 uur.
  • Functies: SOS-alarm, achterlicht, richtingaanwijzers, oproepen en walkie-talkie
  • Stereo muziek en navigatie - bv. komoot of Google Maps - ook mogelijk
  • Microfoon: -42DB

In het kort

Keurmerk
Keurmerk
EN 1078, CPSC
Vizier
Vizier
Vizier
Aantal
Aantal
12

Uitrusting

Doel
Trekking, Fietsreizen, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Pendelen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Cross
Geslacht
Heren, Dames
Constructie
Helmconstructie:
In-Mold technologie
Functies
Bijzonderheden:
verlichting
Ventilatieopeningen
Aantal:
12
Uitrusting
Sluitsysteem:
Kliksluiting
Vizier:
Vizier
Technische details
Verstelsysteem:
Rotatie-Fit systeem
Keurmerk:
EN 1078, CPSC
Afmetingen
Gewicht:
490,00 g
Materiaal
Materiaal:
Polycarbonaat schaal, EPS-schuim
Energievoorziening
Type stekker:
EU-stekker
Modeljaar
2022
Artikelnummer
1111613
EAN
6970173152278

Meningen van klanten

4.1
17 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
5
4 Sterren
5
5 Sterren
7
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
LIVALL BH51M Neo Multifunctionele Helm, grijs
michbaer19
Helaas niet overtuigd
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Helaas overtuigt de helm me helemaal niet, zodra een Bluetooth-verbinding tot stand is gebracht, wordt deze weer onderbroken - dus bellen of muziek luisteren is niet mogelijk. De constante verlichting zowel in het licht als in het donker is irritant voor alle weggebruikers. Dat de indicator niet individueel kan worden uitgeschakeld, past gewoon niet bij de slimme helm. De pasvorm is ook niet goed, de helm glijdt bij elke hobbel in de grond ondanks dat hij is vastgebonden, ik voel me gewoon niet beschermd. Last but not least is het ook niet mogelijk om het account te verwijderen, aangezien er geen code per mail binnenkomt. Meer teleurstelling voor een prijs van bijna 200€, sorry. Gelieve verder te ontwikkelen en meer aan te passen aan de moderne tijd.
22.08.2022
LIVALL BH51M Neo Multifunctionele Helm, grijs
Francoise
Super zwaar
Vertaald uit Franse Naar origineel
te zwaar
14.08.2022
LIVALL BH51M Neo Multifunctionele Helm, grijs
Ronald
Livall helm
De techniek op de helm en afstandsbediening is goed maar heeft nog een paar tekortkomingen. Zo kun je een eenmaal aangezette richtingaanwijzer niet handmatig uitzetten. Niet veilig. Telefoneren werkt goed, maar tijdens rijden wel veel windruis omdat de microfoon niet voldoende is afgeschermd. BIj gebruik van de walkie talkie functie is dit nog veel erger. rijdend ben ik niet te verstaan. Als ik stop is de kwaliteit redelijk. Of slechte kwaliteit microfoon of op de verkeerde plek gemonteerd. De bevestigingsriempjes verschuiven telkens, zouden betere stops moeten hebben. Doet niet helemaal wat ik had verwacht. Bescherming daarentegen is volgens mij oke. Conclusie: te duur voor de matige communicatiemogelijkheden.
03.07.2022