Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Lupine Kabelgeleider voor lichtkabel

ID: 1309888

€ 5,00
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Lupine Kabelgeleider voor lichtkabel

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Met de zelfklevende kabelgeleider kan de C14 lichtkabel zuiver van de zitbuis naar de motor worden geleid. Het zachte 3M kleefpad zorgt ervoor dat de klem eenvoudig op licht gebogen oppervlakken kan worden bevestigd. Daarnaast is de kabelgeleiding ook ideaal om de kabel van de SL-afstandsbedieningen direct op het stuur netjes te geleiden.

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Trekking, Fietsreizen, Bikepacking, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Pendelen
Belangrijkste informatie
Type / gebruik:
Beugel (fiets)
Levering
Inhoud / levering grootte:
Drie klemmen met kleefpad
Modeljaar
2022
Artikelnummer
1309888
EAN
4260262591487

Meningen van klanten

3.0
2 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
2
4 Sterren
0
5 Sterren
0
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Lupine Kabelgeleider voor lichtkabel
Michael
Kabelgeleiding lupine
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Heel praktisch, de kabel voor het grootlicht/dimlicht zit netjes weggewerkt onder het stuur, de plakstrip blijft tot nu toe goed zitten. Maar de prijs voor dit cent-artikel is natuurlijk op de kleinste manier gerechtvaardigd. En dat is geen kritiek op Fahrrad.de maar op Lupin!!! Je koopt een belachelijk dure premium lamp, kan je bijbetalen voor een aansluitkabel naar een totaal exotische Bosch motor en dan worden er drie clips niet meegeleverd? Soms vraag ik me af of er overal premium is of alleen vooral qua prijs.
10.03.2022
Lupine Kabelgeleider voor lichtkabel
Mario Acquaro
Kabelclips voor elektrische draden voor fietsen
Vertaald uit Italiaanse Naar origineel
Ik heb dit type kabelklem gekocht om wat kabels voor mijn elektrische fiets te bevestigen, helaas kon ik ze niet gebruiken met het zadel dat de kabels vrij groot zou moeten bevatten; het probleem is dat de belangrijkste quota niet op de producten staan vermeld om een weloverwogen keuze te kunnen maken. Ik heb ze daarom weggegooid en alles met passende klemmen vastgezet!
17.02.2022