Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Lupine Rotlicht Zadelsteun Houder

ID: 549101

Adviesprijs € 19,00
€ 17,99
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Lupine Rotlicht Zadelsteun Houder

De zadelpenhouder voldoet aan de diepste behoefte van Lupine aan heldere en nette oplossingen. Bij het racen vindt het rode licht een vaste plaats onder het zadel. Voor het opladen kan het rode lampje in een mum van tijd uit de houder worden verwijderd. De houder wordt geleverd met een kleine inbussleutel en schroevendraaier. Het gereedschap is alleen nodig voor de eerste montage. 

Je hoeft alleen maar het rode lampje van onderaf in de houder te klikken. De zadelbeugel houder zorgt voor een veilige en opgeruimde bevestiging in elke situatie. Met één druk op de knop laat je het rode lampje los van de houder om hem op te laden, of te beschermen tegen diefstal wanneer je je fiets stalt.

Alle modellen uit de serie Lupine Rotlicht laten zien

In het kort

Materiaal
Materiaal
0-60

Uitrusting

Doel
Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Endurance, Trekking, Cross, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Pendelen
Belangrijkste informatie
Type / gebruik:
Beugel (fiets)
Materiaal
Materiaal:
0-60
Modeljaar
2022
Artikelnummer
549101
EAN
4260262597571

Meningen van klanten

4.2
5 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
1
4 Sterren
2
5 Sterren
2
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Lupine Rotlicht Zadelsteun Houder
Chrigu R.
Eenvoudig maar niet erg opgelost
Vertaald uit Duitse Naar origineel
De positie van het achterlicht is geweldig! Montage is eenvoudig. Maar het intrekken is soms een beetje lastig (als het vies is) en het voelt alsof het eruit kan vallen. Maar het is pas nu ... Altijd beter dan de originele rubberen houder, eigenlijk hoort deze zadelhouder bij de lamp.
17.12.2020
Lupine Rotlicht Zadelsteun Houder
Thorsten
Geweldig met zwakke punten
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Licht valt ongemerkt uit het (spoor) tijdens het sporten. Zorg ervoor dat u met een touwtje vastzet! Lupin verving mijn rode lamp Max erg meegaand, maar wees toch voorzichtig.
14.11.2020
Lupine Rotlicht Zadelsteun Houder
Davey
Groot deel met kleine zwakke punten
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Door de steun verdwijnt het rode licht onopgemerkt onder het zadel en werkt geweldig, helaas moet ik hier een seconde BU maar een volledige seconde kopen, hoewel Lupin ook een Zweitradsatz aanbiedt. Deze bevat dan alleen de zadelrail. Het feit dat de hoek niet verstelbaar is, stoort me niet echt, omdat het rode licht een vrij grote stralingshoek heeft.
16.08.2019